Grattis på dig fisen!!


älskar dig gumman!


Nya kläder

Var i sollentuna centrum för att vänta på min syrra so aldrig kom (-.-) så då la mamma in lite pengar på mitt kort så köpte jag ett par jeans (vilket jag verkligen behövde) och en fin tröja :) köpte också för egna pengar tofsar, ett halsband och ett par solglasögonen men ska lämna tillbaks solglasögonen för dom var inte så fina :) dock lite dumt av mig att köpa för egna pengar eftersom att jag ska spara till min och Julias shopping som kommer! men kom på också att vi skulle ju kunna ha den i spanien så hr vi ännu mer pengar där och får vår shopping :D


linnet och byxorna


halsbandet :)

skolan nästa!

idag ska jag till skolan! ska faktiskt bli skönt efter att ha suttit inlåst hela veckan och ska bli kul att träffa kompisarna igen :) har precis sminkat mig. det var tungt att gå upp imorse men ja klarade de wohoo! haha nu ska jag göra nåt annat trevligt tills vi ska åka :)


bild från typ septemper elr nåt me agnes, lydia, jag och Julia :)

rösta vilken spegel?! hjälp mig!



1. bara en vanlig rund spegel med vit ram



2. en fyrkantig spegel med mönstrad, svart ram



3. rund spegel utan ram med svarta band som man kan sätta fast bilder m.m på

så kommentera nu vilken ni tycker är finast! 

vill ha!

haha vill gärna ha denna utsökta tröjan från phoenixtshirts.com så om nån känner för att lägga typ 200 kr på födelsedags present så är den här perfekt! ^^

 




Ny byrå


Ny header

Ny header hiss elr diss? vet inte om jag tycker att den är bättre än förra men ville ha något nytt ;)

Tack pappa!

pappa kom nyss hem med Avatar! åhh va skönt då har jag äntligen något att göra! har ju redan kollat på typ alla filmer som vi har! måste vara hemma imorrn oxå eftersom att jag har feber :/ kanske inte va så jätte bra att gå t dansen... men det känns ändå bra för kan typ allting nu :D både Julia och jag har ont i magen vi dtod på dansen och kämpade både två fast vi hade så ont! applåder till oss!  Lilla Penny ska tillbaks till Olivia över helgen :'( men jag tror att hon kommer tillbaks :)usch va jobbig hon har varit idag! Haha näe men hon har velat busa hela dagen och så fort jag har typ rört nig under mitt täcke så hoppar hon på mig som om det är något slags tecken för att vi ska leka x) nu ska jag nog sätta mig och kolla på en av filmerna som jag redan har sett -.- haha näe men faktiskt så ska jag kolla på någon film som finns på datorn :) där finns det nog en milijon :O pöss!


wohoo!


ett rådjur som låg uppe i skogen idahg :) har en liten grupp på fem rådjur som hänger uppe vid vårat hus HELA TIDEN! jobbigt när man har hundar dom skäller ju så fort det är en liten fågel på tomten -.-


gulleplutten!


hemma

hemma idag oxå. Har så sjkt ont i magen :/ tur att julia e hemma oxå så ja har nån att snacka me :)

Bildbomb med gamla bilder!

OBS! vissa bilder är sjuuuukt gamla! vissa bilder gick inte att vända :S

























skit fin bild på Helena :O





























































de får vara bra så sålänge :) kanske kommer fler bilder sen :)

...

If you could see that I'm the one who understands you
Been here all along so why can't you see?
You belong with me...


fix you

 

 


sjukt tråkigt -.-

verkligen sjukt tråkigt att sitta hemma inlåst och sjuk medans alla andra får vara ute i det fina vädret! orättvist! aja hoppas på att kunna gå till skolan imorrn :) men jag mår verkligen inte bra :/ det är inte bara m-verk utan börjar bli förkyld och mår bara piss... vet faktiskt inte vad det är :S scarry! sitter och snackar med Julia som oxå är sjukling idag :) tur att vi har varandra ;) penny ligger vid mina fötter nu buskorven! har spelat lite piano oxå och kommit på en egen låt. ingen text bara piano x) haha fast den suger men ändå de e kul ;) nu för tiden när jag spelar piano så improviserar jag bara faktiskt mkt roligare ^^D ska nog spela lite piano nu :)  pöss!


otrrrrrooligt vacker bild på mig från sportlovet i hälsingland me bästa julia x) kom precis på att jag fortf inte har lagt upp bilderna från de :O

sjuk

e sjuk... igen -.- inge kul! har ont i magen, lite feber, har spytt, ont i huvudet och i halsen -.- hatar det verkligen! är för trött för att sitta vid datorn så det blir ett kort inlägg.


försökte vara lite söt men det är inte så lätt om man är på fjortis fest ;P

Grattis Anna!


fjortisfest/tjejmiddag

Nu har jag och Julia kommit tillbaks från vickis fjortisfest/tjejmiddag :) det var mysigt :) haha vi såg ut som värsta fjortisarna! bilder kommer KANSKE senare ;) Julia ska sova hos mig inatt igen :) vi ska gå in och snacka lite med Therese och sen ska vi väl sova eller kolla på någon film eller nåt :) är faktiskt ganska trött x) skriver nog imorrn :) pöss!


vickis (födelsedagsbarnet)


Hemma

sitter hemma nu. Therese och Clara kom precis hit :) therese har precis varit me bogdan (hennes nya pojkvän) grattis syrran! Igår kollade jag på Mulan. Äntligen! HAHA har velat se den har fått nån disney fnatt känner bara för att se gamla klassiker när ja ändå inte har nåt att göra x) vet att ja e en tönt men ja e stolt över de! NOT! haha. Idag fick jag och Julia gå tidigar ifrån gympan eftersom att julia stackarn smällde dörren på hennes finger så det blev helt snett :/ så vi fick gå till sjuksyster och eftersom att jag inte hade några kläder med mig så fick jag följa med. Helen (idrottsläraren) sa att vi kunde gå hem efter det eftersom att vi inte visste hur lång tid det skulle ta så vi åkte hem när vi var klara där :) eller först åkte vi till sollentuna centrum för att köpa present till vickis :) ska på hennes tjejmiddag imorrn ;) Haha de e fjortis fest så vi kommer vara utklädda till värsta fjortisarna x) JUSTE!! MINA H&M KLÄDER HAR KOMMIT :D!! WIIIIH! haha äntligen! mamma ska hämta ut dom från posten efter jobbet :) Julia ska kanske sova här idag oxå ska bara kolla med mamma först :) nu ska jag göra lite smoothie :)

 


två bilder från photoshooten som Carro och Jessica fixade åt mig elle och julia :) fler kommer sen


hoppas!

Hoppas att mina H&M kläder kommer idag! :D

Mår mycket bättre!

ligger just nu och kollar på Thyra Banks show med Anna som också ligger hemma sjuk. Mår mycket bättre idag antagligen för att jag sov väldigt mycket på dagen igår och idag. Så imorrn blir det skola :) Hugo stackarn ligger hemma med 39,5 graders feber :( krya på dig! ska nog ta fram min bärbara! var åratal sen jag använde den men ska önska mig en ny i födelsedags present ;) fyller år om ungefär en och en halv månad så de e ju långt kvar men kan börja önska mig redan nu ;) antaglien kommer int min gamla bärbara gå igång det gör den aldrig -.- det blir bara blä skärm hela tiden -.- aja hoppas på att kunna komma t skolan imorrn så ja får träffa kompisarna :) det är så sjukt tråkigt att bara ligga hemma hela dagarna och inte ha något att göra...

Juste måste berätta om en sak som jag sa hemma hos ella i tisdags

Julia trodde att henned indianer hade kommit (HAHA) Så hon sprang för att kolla men hon hade inte fått de då sa jag:

Jag: HAHA va kul det hade varit ifall den skulle komma så hade du skrikit JA den har kommit! och då skulle den säga ursäkta att jag är försenad.

HAHAHAHAH egentligen inte så kul men vi skrattade hur länge som helst xD aja nu ska jag sluta plåga er med mina tråkigheter.



SV/MU arbete me Lydia

Har precis skickat SV/MU arbetet som jag har skrivit till Lydia :) nu ska jag kolla klart på unglourios basterds (?) C' yah!


haha skön bild från i lördags på matte, kajsa och karro x)

Blomma

 





Juste en cool bild som jag och ella tog innan idrotten:


Hämnden är ljuv!


haha ;) älskar dig gumman!

sjuk :/

Sitter här hemma i nattlinne och är sjuk. Har blivit smittad av Anna och pappa :( Dom har haft samma skit som jag har nu :/ tragiskt... hoppas att jag blir frisk snart orkar verkligen inte vara sjuk -.- haha sitter och lyssnar på en låt från mulan x) Ella kollade på den igår hann kolla en liten stund men kom på att jag verkligen har glömt bort den men den är jätte rolig x) så Therese har lovat att hyra den på vägen hem x) usch det är bajs tråkigt går verkligen inget på tv och har inga filmer som jag har lust att se -.- om någon har tråkigt, ring mig! nu ska jag gå och göra mig själv lite glass eller mat :)


finaste bruden i världen!

kort inlägg

skriver bara ett kort inlägg för sitter och kollar på desperate :) Idag var jag hemma hos Ella med henne och Julia. Det var mysigt :) vi fick resten av bilderna från plåtningen av carro (Jippih!) och kollade på film och ella lagade god mat och allt :) så det var trevlans. Har precis plockat upp lite kläder på mitt rum. Haha blev väldigt mycket plats x) nu ska jag kolla fejjan och lite andra bloggar innan desperate börjar ;)



HAHAHAHAHA jätte gammal bild på mig, Lollo och Sonia från tennisen XD

Efterlyst!

Jag efterlyser mina solglasögon! Dom är borta kan inte hitta dom någonstans så ifall någon har dom så kan den personen säga till!
såna fast mer mörkrosa och inte riktiga ray ban utan wannabees från bik bok.

3 ego bilder







Haha inte speciellt fina men som ni ser så har jag oplattat hår! *stolt*

bilder från i fredags


Lydia hoppar höjdhopp ;)


i stan










haha bjuder på den ;)












HAHA va int alls beredd x)


HAHAHAHAHA skönaste bilden! Jag ser ut som nån anorexia man och lydia ser as skön ut! bara agnes som ser normal ut x) älskar er!


HAAHHAHAHAH




HAHA Agnes försöker komma på vad det var alla fjortisar hade på läpparna (idomin)


älskar dig tjejen!


lite suddig men ändå ;) ily!


älskar er tjejer!


sötaste Agnes!

Ni får säga till ifall det är någon bild jag ska ta bort :)

Juste här är sakerna jag köpte i stan:


ett par örhängen på ur och penn - 29 kr


ett armband med rasta färger från punk shop - 15 kr


Söndag

Hej bloggen! sitter hemma hos Helle nu. Igår sov jag hemma hos Summer. Det var myspys vi åt chips moahahahha! Jag har inte plattat håret idag! och ska inte göra det någon annan dag heller för jag vill få tjockare hår plus att det blir så jävla slitet. Summer skulle på någon visning så jag drog till Helena med bena. Haha alltså benen men det blev bena x) Moahahahahaha! Nu ska vi gå ut med Summer (HAHA) Alltså Summer Helles hund.


älskling!

varför kan jag aldrig glömma dig?




Planer för ikväll

Ikväll ska jag hem till Summer med kajsa och kanske Karolina (vet inte om det blir fler) Gud alla har frågat mig om va ja ska gör idag och massa saker! Vicky skulle egentligen ha tjejmiddag och jag var bjuden men trodde inte att ja skulle kunna för jag skulle vara hundvakt för minaföräldrar skulle på kryssning men pappa fick feber och stannade hemma men då var det typ försent för patricia hade sagt att vicky var tvungen att veta i torsdags och  då kunde jag inte så fick lite dåligt samvete men sen visade det sig att det inte blev någon tjejmiddag :D det skulle bli någon annan kväll istället! Najs! Så jag ska iallafall till Summer ikväll det var vad jag ville få fram från början x)


Karro gullunge!


HAHA Summer x)


Kajsa älskling!


plattat vs oplattat

oplattat:


plattat:


Vinnare..... PLATTAT!

Trött

Hej bloggen! är väldigt trött men kände för att skriva ett blogginlägg ändå. Har inte varit vaken tills nu somnade kanske en halvtimme i soffan. Idag va ja i stan me Victoria, Sarah, Agnes och Lydia. Det var jätte mysigt ni kan läsa om allt flumm i de här inlägget. Sen drog jag Agnes och Lydia till satelliten för att kolla när min syrra dansade. Hon var jätte duktig! lägger in video senare. Sen var vi kvar där ettt tag men åkte hem vid elva. Det var bara roligt när Therese dansade sen blev det tråkigt så sista halvtimmen gick vi ut och tog massa bilder. Det var ruuligt. Dom kommer antagligen imorrn :) nu ska jag nog sova. Puuuuss!
så här trött är jag just nu...
(alla bilder lånade från google)

HAHA skönaste konversationen!

Therese Holmberg Tönt.

Johanna Holmberg
Johanna Holmberg
kisspöl.
den 14 mars kl. 19:19 ·


Therese Holmberg
Therese Holmberg
kalsongryck.
den 14 mars kl. 19:20 ·


Johanna Holmberg
den 14 mars kl. 19:51 ·


Therese Holmberg
Therese Holmberg
mushroom mushroom
den 14 mars kl. 19:51 ·


Johanna Holmberg
Johanna Holmberg
sluuuuta! :'(
den 14 mars kl. 19:56 ·


Therese Holmberg
Therese Holmberg
Varför? Tonto hahha
den 14 mars kl. 19:56 ·


Johanna Holmberg
Johanna Holmberg
för jag kanske blir ledsen? du sårar faktiskt mig....
den 14 mars kl. 19:57 ·


Therese Holmberg
Therese Holmberg
varför sårar jag dig hjärtat? :O
den 14 mars kl. 19:59 ·


Johanna Holmberg
Johanna Holmberg
för att du säger massa elaka saker :'(
den 14 mars kl. 20:13 ·


Therese Holmberg
Therese Holmberg
svampar är inte elaka johanna...
den 14 mars kl. 20:15 ·


Johanna Holmberg
Johanna Holmberg
joo!!!!!!!
den 14 mars kl. 20:20 ·


Therese Holmberg
Therese Holmberg
Ja, jag söker alltså efter Louis! :D
den 14 mars kl. 20:21 ·


Johanna Holmberg
Johanna Holmberg
HAHAHAHAHAAH! o ja bah men kom igen då! asso ska vi spela baseball eller?
den 14 mars kl. 20:21 ·


Therese Holmberg
Therese Holmberg
Det, var en utmärkt fråga!
den 14 mars kl. 20:22 ·


Johanna Holmberg
Johanna Holmberg
är inte var ;) oooo, jag har så stort huvud oooo så korta armar och jag vet inte riktigt om den här planen var sådär genomtänt.... herre? XD
den 14 mars kl. 20:24 ·


Johanna Holmberg
den 14 mars kl. 20:24 ·


Therese Holmberg
Therese Holmberg
DET ÄR MIN REPLIK!!!! åhh det är ju den bästa av alla i heeeela filmen!! Hur kan du göra såhär mot mig Joaschna!?!?!? :'(
den 14 mars kl. 20:26 ·


Johanna Holmberg
Johanna Holmberg
HAHAHAHA Schalalalalalalalalalala! åh Doris, Doris! Kolla! Jag har hittat en pinne! nå vad har du hittat?
den 14 mars kl. 20:29 ·


Therese Holmberg
Therese Holmberg
-ehm jag har jättekorta armar.
-jaaaa..
-och dom är jättestora...
-jaaa...
-och jag vet inte om den här planen var så genomtänkt... herre...
den 14 mars kl. 20:30 ·


Therese Holmberg
Therese Holmberg
pinne.. plus pojken.... hjsdkhafjkhscjnjnsjk
den 14 mars kl. 20:31 ·


Johanna Holmberg
Johanna Holmberg
Haha så e de inte alls juuue!!! eller jo kanske kmr inte ihåg haha x)
den 14 mars kl. 20:32 ·


Therese Holmberg
Therese Holmberg
det är så joaschnna!
den 14 mars kl. 20:32 ·


Johanna Holmberg
Johanna Holmberg
scalalalalalalalalala!
den 14 mars kl. 20:46 ·


Therese Holmberg
Therese Holmberg
hahaha du kan inte göra det! :PPPP
den 14 mars kl. 20:52 ·


Johanna Holmberg
Johanna Holmberg
int du heller? :S om 40 börjar wallander :O
den 14 mars kl. 21:18 ·


Therese Holmberg
Therese Holmberg
oh my god! jag kommer nunununu!! :O:O:O
den 14 mars kl. 22

ännu en bikini

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Frågestund?

funderar på att ha frågestund på bloggen :) alla andra verkar ha det och tänkte att det kanske skulle vara lite ruuligt :) kanske gör det sen jag får se :)

Torsdag

vet att jag inte har skrivit så långa inlägg de senaste dagarna men de e för jag har så grymt ont i handen men känner att jag vill skriva ändå... idag var jag hemma hos ella en stund efter skolan men va tvungen att gå hem för att gå ut me hundarne. sen gick ja hem till ebba och träffade henne och elin en stund men dom skulle på friskis. Nu gör jag vad jag är näst bäst på - titta på tv (är bäst på att göra nudlar x) moahahah älskar det) aja nu ska jag dricka lite läsk och kolla klart på programmet som jag kollar på och vem vet kanske gör nudlar oxå ;)


haha vet att ni har sett den här bilden många gånger men orkar inte leta upp någon annan av alla tusen bilder x) älskar dig gumman!

Dans

var ju på dansen idag och kom på att jag knappt kan någonting! men vi blev iallafall klara med dansen :) tror jag iallafall. Jag orkar inte skriva så mycket för jag är väldigt trött så nu ska jag krypa ner under täcket o soooova! min hand är typ dubbelt så stor som min andra hand! okej det var väl lite att ta i men den är iallafall jävligt svullen och gör sjukt ont. både mamma och pappa säger att vi borde gå och kolla upp de så inget är brutet o blah blah blah... nu ska jag gå iallafall. Puuuss!
ella saknas!
lydia saknas!
bilderna tagen från ellas blogg

allt löst

nu är allt löst mellan alla. förutom en viss A som jag ska skälla ut... måste tacka min storasyster Therese för att ha visat mig min nya stora kärlek... TREY SONGZ! han är så charmig och söt och allt!


svar

Anonym om skit dag:
ä bilden på deg ? :)

Svar: Nej bilden är inte på mig tog en bild från google :)

skit dag

Min dag har varit värsta mardrömmen. Först så blir allt fel på morgonen, hittar inga kläder, min lugg är helt fucked up, hunden bajsade inom hus på natten så jag var tvungen att plocka upp det (inte alls som att plocka upp när man har varit på promme) när jag går till bussen så blåser det som fan så de rinner tårar så sminket rinner, när ja e i skolan så börjar jag bråka värsta bråket me kompisarna och blir så arg så slår handen i tegelväggen så har skit ont i handen börjar tro att ja har stukat den elr liknande och sen när jag kommer hem och ska platta luggen så bränner jag mig i pannan så det gör skit ont. hoppas att morgondagen blir bättre...


känner mig så arg och ledsen just nu...


Vår bilder

hade lite tråkigt så jag gick ut och fotade Hampus och Penny lite. Fast det var inte så jätte soligt för solen hade gått bakom moln.
Hampus:
Penny:
Haha Penny ylar
Haha hon kunde verkligen inte stå sill hon ville bara leka hela tiden x)
Haha va bara tvungen att ladda upp den här bilden x) Pennys riktiga jag x)
mina fina modeller!

Måndag

Åh va skönt att första dagen är avklarad! Det sköna var att jag trodde att det skulle bli så sjukt mycket värre än va det var x) plus att vi slutade 5 över 2 :) Jag skriver inte så långt för hollywood fruar har redan börjat nu!
älskar er mest tjejer! så sjukt fin bild!

Hemma hos Ebba

Nu sitter jag hemma hos Ebba med Andre, Lisa, Ebba och Matte. Jag och Ebba hoppade runt och dansade till Psrty in the USA Haha video kommer kanske sen x) fast ja tror inte att Ebba går me på de för ja gör nästan int de x) Snart kommer Verro P, Linnea L och Elin E :) Och idag kommer min gris hem!! :D Wiiiih!!

Haha Matte sa nyss

Matte: Ebba e de en kaniner eller hamstrar du har?

Ebba: Ehm marsvin..?


Elin och Ebba sötnosar :)

AH!

Min parfym är snart slut!! Panik! Måste köpa ny! Idag ska jag leka med lilla lisa och säkert några fler. det kommer bli trevligt :) har duschat, smörjt in mej, städat rummet och tjänat pengar. känns grymt bra faktiskt :) men vill inte till skolan imorrn :'( Aja nu ska jag nog äta lunch eller nåt :)


haha fråga mig inte vad jag gör x)

11 April

Jag gick hem till Ebba på kvällen istället och då kom det massa dit. Här är bilder från då. kolla oxå på bilder på Karros blogg

sötaste ungen!


Ny design?

Vad tycker ni om min nya design? :) Hiss eller diss?


hämtat Therese precis

Nu har jag precis hämtat Therese från Arlanda. Hon kom hem från Cypern och hon är jätte brun och jätte blond :O (både i sinne och hår färg) Ikväll ska jag typ vara med kompisar hemma hos Hugo :) det ska bli ruuligt! :) Vet inte om det blir på dagen oxå men tror inte det för jag trodde att Therese skulle komma hem imorrn men hon kom idag så måste antagligen vara hemma idag -.- men det är bara mysigt :) Nu ska Therese låna datorn :)


syster på nyår

Det finns bara en man i mitt liv...







Älskar dig mest svampisen!<3


ska träffa Emma

Nu har jag duschat och smörjt in mig och ska precis sminka mig och platta håret :) har oxå snackat med Emma och vi ska träffas om ett tag :) Ebba kunde tyvärr inte träffas :(


Galaxen typ 08? haha!

Godmorgon!

Godmorgon alla läsare!

Igår skrev jag aldrig nåt för jag orkade inte. Men jag var med Ella och Julia på dagen och sen va ja och Julia med varandra på kvällen. Det var ingen hemma förutom vi så vi köpte hem mat från subway och mysade hemma med Ghost Whisperer. Såg just på min mobil att jag har snackat med Ebba och Emma att göra nåt och kanske med Julia vi får göra nåt allihopa :) Nu ska jag kolla klart på svampbob ^^


Julia min fina modell!


Söta Karro

om ni vill se bilder från i måndags så kolla på Karros blogg :)

Onsdag

Tjenare bloggen! Penny min gullunge har åkt hem :'( men hon kommer tillbaks om några dagar :) Jag orkar inte skriva långt så det blir bara ett kosrt inlägg. Carro som fotade oss igår har lagt upp två smakprovs bilder på Julia från igår så om ni vill se dom så kan ni trycka här :)


sjukt fin bild på agnes :O

Hemma efter skön dag

Hej alla coola ungar där ute!♥

Idag blev jag, Ella och Julia sminkade av Jessica och fotade av Carro. Vi blev jätte coola och jag lovar att jag ska lägga in bilder sen när jag har fått dom :) det var jätte roligt att stå modell fast i början var det lite läskigt men sen blev det bara kul :) Jag ska äta lite snabbt och sen ska jag nog gå till Hugo :)


...

Vänner kommer och går men vänskap stannar föralltid!
Jag älskar dig Julia Nilsson!


Grymma ungar ;)


känner igen mig själv lite när jag inte kan texten på en låt ;)


Haha sötnosen då!


Haha gullunge

Godmorgon alla glada!

Hej hopp! Idag ska jag vara modell för en dag ;) Haha näe men nästan Julias syster Jessica är bajs bra på att sminka och hennes kompis carro är grym på att fota, så jag, Julia och Ella ska bli sminkade och fotade (Lydia kan tyvärr inte för hon är i fjällen men vi ska säkert göra någon mer gång så hon också är med) Det ska bli grymt kul :D sen får jag se vad som händer ikväll :) Matte och Hugo ville egentligen vara med mig idag på dagen men jag kanske kan vara med dom ikväll ist ;) Nu ska jag äta frukost och sen ska jag klä på mig :)


(har inget med inlägget att göra) Haha det här har stått på min NO pärm sen Sean Banan sa de på Circus möller


kvälls planer

hej ♥ Sitter just nu och lyssnar på Walking in memphis ^^ Ikväll ska jag vara med samma personer som igår tror jag (Summer, Ebba, Emma, Sanna och Hugo) Och antingen så blir det fler eller färre :) Julia skulle egentligen följt med men det blev inte så för stackarn mår inge bra :( Men vi ska kanske till Emma och om det inte blir Emma så blir det väl antagligen Hugo x) Haha utnyttjar honom moahahaha! Haha näe det skulle jag faktiskt aldrig göra ;) Jag har faktiskt inte gjort nånting idag förutom att jag har flyttat om liiite i mitt rum (igen) Inte så stor skillnad men mycket skönare. och har städat och rensat lite :) så nu är jag glad! Fast jag blir ännu gladare när pappa fixar högtalare till mig (a) Nu ska jag äta eller surfa vidare :)


Dagens outfit:

Kofta: Gina tricot
Blommig tröja: Gina tricot
Jeans: Gina tricot

Haha allt va från GT x)


Sov hos Ebba

Hej bloggen! Igår var ju jag hos hugo med Emma, Summer, Sanna och Ebba. Och hugo såklart. Vi gjorde typ inget jag satt vid datorn ett tag men var fortf social satt ju vid min älskling (hugos apple dator) Haha älskar verklige den x) Sen försökte alla få mig att sjunga -.- suck. dom lyckades inte moahahahah! vid kvart över elva drog vi hem. Mamma tvingade mig att först gå hem och hämta saker så kom hem vid kanske halv tolv och hämta grejer och sen gick ja hem till Ebba och sov där. I morse vaknad vi vid kanske halv 10 först vaknade summer för hon slog i huvudet i en soffa och sen vaknade jag och ebba av att summer rörde på sig så mycket så hela soffan knakade x) Haha aja nu ska jag göra mig klar ska träffa Julia idag och sen ikväll ska vi gå till Emma och träffa massa kompisar :) vi hade ju kunnat vara ute om det inte hade snöat så mkt -.- Juste måste bara berätta att det är väldigt coolt för Ebba ska oxå till spanien och gissa vart i spanien? MALAGA!! Haha fast hon ska dit i slutet av juni och jag och Julia ska dit i mitten av augusti.


gullungar! love yah!




Kläder från H&M






kommer inte ihåg om jag beställde i grå eller rosa x) kanske inte ens var någon av dom färgerna :O

Det var bara några av kläderna kommer inte ihåg allt som jag köpte men vet att det var mer x) dom kommer någon gång i mitten av april (1-2 veckor)

Hemma hos Hugo

shoo bloggen! nu sitter jag hemma hos hugo. vi skulle egentligen till HIP men sen frös alla (förutom jag) så vi gick hit. Nu sitter vi här och kollar på något cepe program :S kommer inte ihåg vad det heter men det är med vithajar, elr vita-mag-hajar som emma säger för att dom är bara vita på magen..... moving on. Idag kom Julia hem till mej och sen gick vi till hugo och sen gick vi till HIP och träffade massa kompisar. Vi hade jätte kul :) nu ska jag vara lite social. C' yah!
Haha jag älskar att leka med Hugos dator ;)

Godmorgon

Godmorgon alla läsare! Idag ska jag träffa Julia som jag inte har träffat på en hel vecka (!) och Basse och Hugo. Vi ska typ dra t hugo eller basse :) Nu ska jag äta något. och städa mitt rum.


jag med löshår. fint? :)

I love you till the end, Accessory

Accessory - Jordyn Taylor


I love till the end - The pogues

Hiss/Diss



Vänner:
Vänner finns verkligen alltid där för en! älskar alla mina vänner!

Dagar som den här:
Åh va jag älskar "nu är det snart vår" dagar!

Min gris till hund:
Hampus (min hund) är en sån gris men han är det sötaste som finns!

Spanien 2010!:
Åhh jag hissar såå Spanien! Damn va kul det kommer bli!

Godis:
Det är gott, vad finns det mer att säga ;)




Priset på glassar:
Det har höjts så sjukt mycket! inte roligt!

Att min syrra e i Cypern:
Men att jag inte är det!

Hundar som hårar:
Usch att ha två håriga hundar som fäller hår överallt är inte speciellt kul! 

orkade inte skriva igår

Hej allihopa! Ingen uppdatering igår för jag orkade verkligen int skriva. Igår var jag men Jakob och Hugo ett tag. Gissa vad vi gjorde? Kollade på Hugos favorit film Spy kids. Han brukar ALLTID ta Beck den japanska schanga målningen (?) Men ja sa att jag absolut inte orkade se den så då sa han Spy kids elr beck! (Han kollar alltid på spy kids hemma hos mig också) Så det blev spy kids -.- Sen gick dom hem så jag och mamma åkte och handlade mat och hyrde film. Vi hade värsta myskvällen det var bajs länge sen! Vi kollade på the proposal (tredje gången för mig ^^) och nån som hette my one and only men jag somnade haha! Idag ska jag Ella och Lydia åka till stan. vet inte vad vi ska göra men ja har jätte lite pengar så vi ska väl bara fika eller nåt. Aja ska gå och göra mig iordning nu.


älskar er mest tjejer!

Tack mamma!

Tack mamma för alla kläder! För dom som undrar så har jag och mamma suttit ett tag nu och kollat på saker från H&M. Vi beställde hem över 20 saker till oss x) Jag kommer inte ens ihåg vad jag beställde förutom 2 bikinisar och 3 tröjor och ett par skor men jag tror att det var mer ;)

rösta på min bikini!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Fortfarande sjuk

Hej ♥ Eftersom att jag fortfarande är sjuk så kommer jag försöka uppdatera ganska mycket idag! Har ni märkt att jag har slutat med förkortningar? Haha känns ganska kul att skriva så men jag har märkt att jag tycker att bloggare som använder hela ord har mycket roligare bloggar. Så tänkte att jag också ska göra det. Jag saknar alla! Det är tråkigt att vara hemma helt själv. Tur att jag har Penny, Hampus och Pelle! Haha okej inte så mycket till sällskap men det funkar. Sitter just nu och lyssnar på Walking in Memphis. Grymt bra låt faktiskt! Nu ska jag kolla vidare på lite bloggar. Skriver senare idag!
bild från i somras. Love yah!

RSS 2.0