Min fina, fina vän

Älskar dig från månen och tillbaks

-

Anonym om Save him:
Hur spelar du in låtarna? dator eller typ kamera? :)
svar: Haha jag har faktiskt börjat spela in mina låtar i badrummet. Vet inte varför känns bara som att det låter bättre där. Jag spelar faktiskt in på min iphone och lägger sedan in på datorn och klipper ihop en film i windows movie maker. Hoppas du blev nöjd med svar!

So sick

Hann aldrig blogga igår, ledsen för det men nu är jag ju här! Spelat in en ny cover. Haha fattar fortfarande inte varför jag gör det när jag är så dålig i halsen men men. Har faktiskt inte så mycket att säga, är sjukt trött, mår inte alls bra egentligen men försöker hålla humöret uppe ändå. Hoppas jag lyckas med det haha. Ska gå och äta nu så här får ni covern så kanske jag slänger in ett litet inlägg sen :) Ska förresten kolla idol sen. Röstar helt klart på Hampus!
1. Han är sjukt söt
2. Han har samma namn som min hund (!)
3. Sjunger som en ängel
He's like the boyfriend i've never had!

Save him

Jag spelar gitarr medans syrran sjunger! snacka om kramp i fingrarna när man spelar exakt likadant i 5 min... haha. Men syster är ju så duktig så man dör lite! Vid ett tillfälle spelar ja fel så vi börjar skratta lite haha men ignorera det. Hoppas ni gillart!

Collide

Spelade in idag. Dock inte hela men ni får nöja er såhär.

Awkward

Har verkligen fastnat för serien Awkward. Galet bra serie och bara massa snygga killar!

Nytt, nytt, NYTT!

Har gjort en ny header nu. Känns skönt med lite nytt. Headern är ju dock inte riktigt så komplicerad som den förra men ja gillar den! Om ni inte ser den, tryck på f5.

Walking in Memphis

Förlåt för så himla dålig uppdatering men har varit med kompisar hela helgen och jag prioriterar ju dom framför bloggen. Funderar på att spela in en cover idag men vet ingen låt... Får se hur de blir. Hur mår ni då? själv mår jag bra, tackar som frågar. Sitter och lyssnar på en av mina favorit låtar. Walking in memphis - Calle Kristiansson. Tröttnar liksom aldrig på den låten. Nu ska jag vara social med syrran.
Ni får en till cover. Enjoy!

Fler covers

Har spelat in massa covers och lagt upp på min youtube-kanal. Är dock inte så nöjd eftersom att alla är inspelade nu när jag är sjuk men men får nöja oss med de sålänge. Därför jag inte har bloggat så mycket heller. Sitter och kollar på sol, fest och oroliga föräldrar.

Ben&Jerrys

Min älskade pappa kommer snart hem med Ben&Jerrys och godis till mig. Har längtat hela dagen haha. Sov lite idag också. Galet skönt faktiskt! Mår bättre så drar mig till skolan imorrn. Ska äta lax med saffran&tomatsås och ris. Sjukt gott och super lätt att göra! Kan förklara nån gång men nu kom pappa hem så ciao!
lätt godaste smaken!

När ingen annan ser


Tog bilden nyss med mobilkamera och fixade till i instagram. Stört bra program!
Den här boken har jag suttit och läst lite då och då på idag. Sjukt bra bok faktiskt! Har redan läst den en gång innan men fastnade verkligen för den så tog en vända till. Rekomenderar starkt!

Fortfarande sjuk

Hemma idag också. Blir ingen dans ikväll heller. Tänkte bara slänga in ett jättesnabbt inlägg eftersom att jag ska fortsätta plugga. Har nyss ätit en toast. Gott. Hei do.
och juuuuste här är covern jag lovade. Sämst ljud plus att jag är sjuk och spelar fel på gitarren hehe... men men, kommer komma bättre covers senare!

Eftersom att många av mina kompisar har startat en egen youtube-kanal så bestämde jag mig för att också göra de. Kommer lägga upp min covers och sånt där men antagligen också på bloggen. http://www.youtube.com/user/johannnaholmberg

Sjuk

Som ni märkte så blev det ingen cover igår.. fick liksom inte alls till det. Men eftersom att jag är hemma och sjuk idag så har jag försökt lite till! Men som sagt, är sjuk så det låter ju ändå inte speciellt bra.. får se om ja lägger upp eller inte. Måste åka och jobba idag vilket suger. Tänkte jobba ihop en ny design/header också. Men nu ska jag plugga vidare så skriver senare!

Nya skor?

Var i centrum en sväng efter skolan och smet in på H&M och hittade dessa urläckra skor
kostar 399:- men kan ju kanske inte köpa dom eftersom att ja ska köpa vovve.. å andra sidan så har jag faktiskt inte ett enda par klackskor! Hm får klura lite på dessa..

Cover

Ska spela in en cover. Little house Amanda Seyfried. Min kamera har dock inga batterier kvar men ska ladda den så kanske jag lägger ut den på bloggen senare ikväll. Sitter och lyssnar på musik med syrran. Så himla skönt! Älskar verkligen musik.

Helgens slut

Tjenare tjenare, världens sämsta bloggare här! Har inte haft ork för att blogga! Men nu får ni nåt att läsa. Jag ska snart sätta mig och kolla på Wall-E (sjuukt gullig film) och sen äta. Det blir fläskfilé med potatis och senapssås. Vilket förövright är min favorit mat. Lite kul fakta om mig sådär. Håller typ på att bli sjuk... That sucks. Men får bara svälja massa ipren och skit så blir jag nog bra! Ett annat kul fakta om mig, jag kan inte svälja tabletter. Haha jobbigt läge. Men det är bara att intala sig att man inte är sjuk så blir de bra!

Peeelin!

Är med Pelin och Therese nu. Vi läser Allt de tjejer inte vet om killar och killar inte vet om tjejer. Haha det är faktiskt riktigt kul. Den här veckan har gått sjukt fort (love it) redan fredag imorrn! Ska vara social nu, Hare!

Dans

Kom nyss hem från dansen. Lika kul som vanligt! Bestämde mig för att ha en bloggfri dag igår så aa, jag hade de. Idag efter skolan åkte jag och Julia direkt till sollentuna och pluggade i biblan med Ebba och Ellen. Sen gick Ellen och Julia och efter ett tag så gav jag och ebba oss också. Vi drog hem till mig och mös med cheese balls och sen drog vi till dansen. Nu blir det film med Therese. Puss!

Fick ny hoodie av pappsen


Smakprov från Ramsvik

Mer bilder finns på facebook!

Sjuk tjej

En liten sjukling är jag. Konstigt formulerat. Åkte iallafall hem från skolan. Har jag en liten surprise för eeer! Har nämligen färgat håret! Färgade röd/brunt. Är faktiskt riktigt nöjd. Nu ska jag kolla en film. Puss
Onepiece, såå himla skönt!

Morgonblogg

Godmorgon och hej igen alla! Har ju kommit hem från klassresan nu (bilder kommer senare) Och nu ska jag snart iväg till skolan. Det var jättemysigt och kul på klassresan. Har egentligen inte så mycket mer att säga men när bilderna kommer så får dom tala för sig själva. Ska skynda och göra klart de sista innan jag åker nu. C' ya!

Klassresa

Idag har det varit en helt vanlig skoldag och sen jobb efter. Är sjukt trött nu. Har glömt att berätta att jag drar på klassresa till Ramsvik imorrn. Ska bli kul! Så det blir ingen dans idag eftersom att jag måste packa och inte mår så jättebra. Vill ju vara frisk till resan. Ska sätta mig och kolla på How to train your dragon nu. Hehe vääärldens bästa barnfilm!

Godmorgon

Morrn morrn käära läsare! Är ganska trött idag, hade lite svårt att sova igår. Ska snart pallra mig iväg till bussen och ännu en dag men skolarbete och annat jobbigt. Men den här dagen är inte så galet lång så det funkar. Ni får ingen dagens outfit idag för jag orkar inte hämta kameran hehe. Ciao!

Hittade nyss drömhunden

Hittade nyss min drömhund på blocket... Okej jaja jag vet, på blocket är allt stulet bla bla bla men jag funtar på att satsa på denna hund! Det är ju dessutom billigare och hur kan man inte vela lägga mindre pengar på sin drömhund?! Kommer dock ta ca 2 månader att få ihop pengarna ungefär och tror inte att hunden kommer vara ute så länge... skulle behöva få mina föräldrar att lägga ut pengar för den men skulle dom någonsin göra det? Nej. Men det är verkligen värt ett försök eftersom att jag har varit lite depp hela dagen eftersom att jag inte hittar en enda uppfödare som planerar valpar. Och hur ofta hittar man en så underbar liten blandis? Har ju aldrig sett en sån förut. Mamma, jag vet att du läser min blogg så SNÄLLA tänk på vad din lilla söta dotter verkligen vill och jag vill verkligen de här!

Elin

Är med Eliiiiin!

Rysningar!


Bostooon!

Haha bestämde mig snabbt med både namn och hund! Ska ha en liten boston som ska heta Charlie! Nutte plutte! Okej allihopa, va beredda på att jag i fortsättningen kommer vara sjukt tråkig och inte följa med på bio, middagar osv för att få min lilla valp så snabbt som möjligt! Men största problemet är ju fortfarande uppfödare! Har hittat en som väntar valpar våren 2012 (!) typ perfekt! Men vet dck inte var valparna finns! Lite jobbigt men kommer väl så småning om maila uppfödaren och checka läget. Wiiiie! Är galet taggad! Fatta va mysigt det kommer vara att ha en liten knubbig boston som springer runt överallt!
Hahahaha sööötisar!

Hjälp mig nu!

Nu är det så att lilla jag ska skaffa en helt egen hund! Har redan räknat ut allt med pengar osv men har lite svårt att välja ras.. Vill ha boston terrier eller chihuahua. Funderar också på någon blandras men det är så svårt att veta med dom, deras beteende och sånt... Är just nu väldigt insiktad på chihuahua efter att ha spanat in massa uppfödare och priser. Trodde ärligt talat att dom skulle vara mycket dyrare men har inte sett en enda som kostar över 16 000! Boston terrier har väl ungefär samma pris men hittar knappt några uppfödare... Någon som har förslag?
Kommentera och hjälp mig nu med ras, namn, uppfödare osv!

eller


Ny förelskelse

Passionsfrukt. Sjukt gått, kan äta hur många som helst! Plus att de är nyttigt!

Jag saknar dig

Idag va jag på bio med Helena. Vi såg jag saknar dig som jag har rekomenderat tidigare i bloggen. Både jag och Helena satt och både skrattade och grät. Vi gick på sollentuna bio vilket jag inte har gjort sen jag var 11 eller nåt. Massa flash-backs! Det var supermysigt bla för att det var så få där! Det var vi och 4 andra där. Ska gå och kolla på en film tror jag. Vet dock inte vilken. Aja det löser sig! Puss och godnatt!
Alla systrar har sina små bråk men i slutet av dagen, älskar jag dig över hela mitt hjärta och kommer alltid göra♥

Nyvaken tjej

Igår sov Julia hos mig och vi hade jättemysigt! Nu har vi precis vaknat och ska snart sätta oss och kolla film och käka frukost.

Jersey shore

Ingen uppdatering idag för att jag har varit upptagen. Sitter iallafall och kollar på Jersey shore med Therese nu. Ska snart sova. Är sjukt trött. Skriver imorrn.

Morgon update

Sitter och kollar på Vakna med the voice just nu medans jag äter frukost. Idag har jag på mig en ny kofta från Gina tricot, ett linne under och tights.
Haha chessy busteeed

RSS 2.0