Tisdag - först skoldagen på 3 veckor

De va ett tag sen jag skrev men har ju haft lov och har inte riktigt velat prioritera bloggen då. Idag va man tillbaks i skolbänken efter 3 veckor... kändes ju lite surt men va ska man göra. Jobbigt faktiskt att vara tillbaks i skolan men samtidigt är det ju bara 2 månader tills sommarlov och fick också höra av Julia att det bara är 5 normala veckor. Har precis kollat på Harry Potter and The Deathly hallows med Therese som konstigt nog missat att den ens kommit ut. Haha. Ska försöka att börja blogga igen, på riktigt men det är svårt när det är skola eftersom man inte riktigt har tid med bloggen då. Men men ska försöka slänga in 1 eller fler inlägg om dagen :)
Här dagens facelook och outfit:

Helgen

Har haft sjukt kul den här helgen! I fredags var jag på tjejmiddag hos Ellen som hade fyllt år och Julia sov över hos mig. I lördags hade Sanna och Emma T födelsedagsfest vilket blev sjukt lyckat och sjukt kul! Elin W sov hos mig efter vilket var mysigt. Igår satt vi på min veranda och solade. Otroligt skönt! lyckades faktiskt få lite färg! Sen åkte vi hem till Elin. Vi åt grillat och först grillat hemma hos henne och sen gick vi hem till Karolina och umgicks med massa söta människor där! Vi begav oss hem till Elin runt elva för att kolla film och bara mysa. Vaknade upp idag av att solen lyste in genom fönstret och blev faktiskt bara glad eftersom att det var så fint väder! kom hem för några timmar sen. Gick ute i linne och shorts och frös inte... galet....
diggar bilden....

Sol

Helt sjukt att sol kan vara så underbart! På mornarna på dagiset måste vi vara ute cirka 1 1/2 - 2 timmar och dagarna innan har varit molniga och regniga, men möttes av en glad överraskning när jag kom ut till strålande sol imorse! Blir nästa lite gråtfärdig när jag tänker på att det är sista dagen imorgon... förvånar mig inte ifall jag fäller någon tår när jag lämnar dom. Men ska erbjuda mig att hjälpa till när dom behöver hjälp!
(gammalt inlägg som aldrig kom upp)

?

Hiss och Diss? Frågestunder? Mer info om mig? VAD VILL NI ATT JAG SKRIVER OM?
Jag har inte skrivit så mycket för jag blir ändå bara besviken när jag kommer och ser att jag har så dålig statestik och inga kommentarer. Vill gärna ha något tillbaka om jag ska fortsätta. Får jag inget svar nu så kanske jag lägger ner bloggen för det är ni som väljer vad ni vill att jag ska skriva om!
Så kom igen nu! Kommentera svar!

Prao

Nu var det ju ett tag sen jag skrev här på bloggen så tänkte slänga in ett litet inlägg! Första praoveckan var UNDERBAR! Hade så sjukt roligt men samtidigt jobbigt. Praoade ju med Julia på OKQ8 och vi fick mest ta emot leveranser, tvätta hyrbilar, fronta, byta etiketter osv. De som jobbade där var supersköna och trevliga! Kändes lite sorgligt att sluta men ska gå och hälsa på någon dag. När vi slutade fick vi varsin DVD-film och en chips/godispåse. Jag valde filmen Marley och jag som jag fortfarande inte sett. Stort tack till alla som jobbade där och tog emot oss med öppna armar! Nu är vi inne på andra praoveckan och den har börjat helt underbart! Nu praoar vi på dagis. Vi är på varsin avdelning. Jag är på Gullvivan och Julia på Tussilagon. Barnen och fröknarna är jättetrevliga och gulliga! Idag fick jag höra att jag var barnens bästa fröken! Då blir man lite smått tårögd. Kommer kännas jobbigt att sluta.. men måste tänka på de positiva, det blir påsklov! Nu har jag tråkat ut er tilräckligt!
XOXO
En av alla fikaraster vi fick på OKQ8.

Leonardo Dicaprio

Sjukt vacker och stark bild på Leonardo Dicaprio i unga dagar.
Idag ska jag sova över med brudarna, Elin och Ebba. Ska bli kul! Vet inte vad vi ska göra men vi hittar på något :)

Big momma

Idag var jag, Arre och Therese på bio. Big Momma fick de bli. Rikigt underhållande film faktiskt! Och killen va riktigt söt! smaskigt värre. Nu sitter jag och saknar min Agnes Klapp lite faktiskt... tror att jag ska sno henne någon dag!
haha en mindre charmig bild på oss som togs under en av våra övernattningar
Älskar dig bruden♥

RSS 2.0