-

If nothing goes right, go left

Victoria secret's show

Varför lyckas jag alltid missa de?! Har inte sett de en enda gång! Galet irriterande. Vill men missar de ALLTID!

!

Åh! Hatar de här! När människor förändras på så kort tid. Inte förändras till något bra heller utan på ett dåligt sätt.

Sjuk

Tjääänare alla kära läsare! Jag ligger just nu hemma och lider (inte precis) men är faktiskt sjuk :/ mår jätte illa och har sjukt ont i halsen plus lätt förkylning.. inte kul. Var i skolan 2 lektioner innan jag kände att det var bäst att åka hem. Ska sova länge och djupt snart har jag bestämt. Kommer bli skönt! Min laddare till datorn är sönder för en viss liten hund bet sönder den på mitten -.- har precis ätit nudlar och kollat på thyra banks show! Häääärligt!
syster och en viss liten hund...

Bild 3

en bild på någon i din familj

Moahahaha

hittade precis massa smarriga bilder på gamla datorn ;) hmm, får se om dom kommer upp sen!

Bild 2

En bild på dig själv

Bild 1

En person som du umgås mycket med.

-

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

aaaand we are back!

ska börja dra mig mot sängen. puss och godnatt mina kära läsare!

Y-E-S!

Allt plugg klart nu!! härligt! Har faktiskt ingen aning om vad jag ska skriva nu eftersom de enda jag har gjort är plugga... ska nog träna lite nu ;) ciao!

?!

Är det bara jag, eller är inte den här galet cool och snygg?! ↓ tycker jag iallafall! Är lite halvt kär faktiskt.
Det är ett handsmycke som går från armleden som ett armband ut till fingrarna som ringar! Älskar såna här saker! Det ska införskaffas när jag har pengar och har köpt min systemkamera... om inte den här kommer före! Är dock lite dyr, ligger på 245:-...

Hej hopp blondie!

Har precis pluggat klart till engelska provet! Haha var faktiskt lättare än jag trodde! nu är det bara kemin kvar... aja var ju iallafall hos frisören idag och jag blev riktigt nöjd! Lovat Julia att lägga in bilder så här kommer det!
inte bästa bilderna, man ser  inte så jätte bra men det är mest likt som på första bilden... eller det är typ en blandning... eller nåt! Aja nu ska jag börja göra mig klar för sängen! Är helt galet trött! C'yah!

mycket plugg...

Kära vänner! vet att det har varit riktigt dålig uppdatering men måste faktiskt skylla på att jag har gaaalet mycket plugg just nu! men när det är över så kommer ni få inlägg all thaa time!! :D nu ska jag iväg och klippa och slinga håret och sen ska jag hem till en kompis och plugga och sen hem och plugga ännu mer så blir antagligen inge mer uppdatering ikväll! men men puss!

Nu jävlar!

Nu räcker det! Har rensat ur min garderob och sorterat mina smycken och har redan alldeles för mycket av allt så, inge mer kläder för mig, nu jävlar blir det en systemkamera! Börjar alltid samla men tappar sedan lusten och sen ser jag någon som har fotat galet bra och snygga bilder och då får jag lust med det igen! En tjej kommenterade på min blogg och då gick jag in och såg att hon har tagit galet fina bilder och då blir jag galet inspirerad! Så nu tar jag fram min fina spargris och börjar lägga ner alla pengar där!
Denna skönhet blir de!

Hångelrummet med Julia

sitter nere i hångelrummet, som min pappa kallar det, med Julia. Vi sitter vid varsin dator och beställer ringar och kollar massa saker tihihi :D sover hos mathilda ikväll, ska bli mys :) men nu ska jag fortsätta kolla ringar och så. Puuuss!
syster med hennes bebis!

Blir bara inge bra på bild...

egopics.. tänkte faktiskt bara visa färgen bättre! på tisdag drar jag och min sköna syrra Anna iväg och har Anna-Johanna-dag då ska vi slinga och möjligtvis klippa mitt hår :) we'll see :) snart kommer Julia och sen ska vi iväg till vår kära vän Ivar och spendera kvällen där :) Nu blir det middag! Puss!

I'm back!

Satte bara en annan gammal header eftersom att jag helt har fått slut på ideer på hur jag ska göra min nya header :/ måste ta bilder först eftersom att jag efter en hel solsemester fortfarande inte har några bra bilder... hmm... aja det var länge sen hörrni! men nu är jag tillbaks igen! och den här gången menar jag det! tyvärr är min kamera urladdad nu så kan inte lägga in några bilder men det kommer :) måste meddela också att jag INTE kommer lägga upp videon från när jag sjöng på bröllopet eftersom att det inte låter bra där.. men någon gång får ni säkert någon video på när jag sjunger :) har pluggat nu till engelska provet som är imorgon! skönt att ha det klart! kom på att jag inte har sagt vad jag fick i julklapp!
•Iphone
•Världens skönaste filt
•Massa kläder
•Massa pengar
•Presentkort
•Iphone skal
•Hörlurar
och massa andra saker!
haha gammal bild på mig och pennskiii!

Blooondiie!

Jag och syster och ja som ni kanske ser så har ja färgat håret.. blont faktiskt ;) Ser dock väldigt gulfärgat ut på denna bild men irl är det guld-blont! men gillar de :) någon dag efter den 25 ska jag och Anna dra till världens bästa frisör vid namn Mia och fixa till de lite eftersom att de blev lite fel på vissa ställen. Fixar ny header nu så kommer antagligen bli mer update efter de! De gillar vi!

Ledsen..

för att de aldrig blev något collage men har varken haft tid eller batterier på kameran så har liksom inte riktigt funkat :O snart blir det ändring på den här bloggen!

HEMMA!

OMG ÄR HEMMA! är med arash gabbe och therese nu så slänger kanske ihop ett litet collage sen om semestern! Hare sålänge!

delfiner och galen frukost

haha galet att jag fortf har en del lasare fast jag aldrig skriver.. har det iallafall helt underbart har i mexico, fast jag saknar alla vanner dar hemma. har precis atit buffee frukost  och igar simmade jag och syster med delfiner! helt underbart vackra och smarta djur blev helt kar haha! har sett en krokodil, typ en miljard leguaner och faktiskt inte en enda fagelspindel vilket var nagot jag var galet radd for att behova se eftersom att alla hade skramt upp mig med att det fanss sa sjukt mycket av dom har. haller faktiskt pa att ladda upp massa bilder fran simmandet med delfinerna och resten av resan vi haft har. Juste simon ar pavag hit ner! blev lite orolig eftersom att jag fick ett sms mitt pa morgonen om att de hade behovt nodlanda pa island eftersom att planet hade sjungt galet djupt i luften pa bara nagra sekunder. stackars liten! hoppas det gar bra! ska forsoka traffa honom iallafall en gang medans vi ar har! nu ska jag fortsatta ladda upp bilder sa vi hors! hare allihopa!

MEXICOOOO!

ar i mexico nu! alskar det! ska pa brollop och da ska jag sjunga! laskigt! kan inte skriva langt men kommer hem snart! hare!

RSS 2.0