Original gangsters

Nyss varit på dansrep med brudarna. Skojj? Japp.

Världens finaste vän

Ebba som är världens underbaraste gick på en härlig promenad med mig. Sjukt mysigt. Vi pratade på som vi alltid gör. Lika trevligt som alltid! Vi ska vara med varandra på lördag så det ska bli supermys och vi ska ha sjukt kul som vi alltid har! Förutom de kvällar vi sitter fast hemma utan något att göra men då gör vi alltid det bästa av situationen och myser ner oss framför filmer och bara skrattar och har kul! Kärlek till dig girlfriend!

Dansrep

Imorgon blir det dansrep. Kommer bli super! Uppvisning på söndag. Tagga!!

Be strong girl

And yes, if you jump, i jump

Som att räkna himlens stjärnor


Tisdag 29/11-11

Kom nyss hem från skolan. Blev ingen svenska idag så slutade tidigt tidigt! Sjukt soft! Idag har jag inga speciella planer förutom Desperate som är ett måste på tisdagar. Nu blir det vänner.

Tjejigare än någonsin

Älskar dessa parfymer. Alltid velat ha en när man ser dom på filmer och så. Äntligen har jag en! Sweet.

Bästa advents-firandet!

(haha älska handen ↑)
Alla bilder lånade av älskade Pernilla

Bilder från gårdagen


Första advent

Idag är det första advent och det tänkte jag, Pernilla, Therese och Arash fira genom att baka massa bullar, kanske göra varm choklad och sitta och proppa i oss. Kommer bli supermysigt! Har saknat Pernilla massor!! Snart ska vi gå och möta henne och köpa lite grejer. Puss!
Haha Kalle och jag från konfan. Snuttegull!
Ikväll blir det även gudstjänst med ledarutbildningen så då får man bl.a. träffa den här saknade murveln! sweet.

Lördagen

Igår var jag med älskade vännen Julia :) vår kväll failade väl ganska grovt men slutade helt okej. Danne och shayan kom och vi skulle egentligen kolla på film men det blev aldrig av. Vi satt bara och snackade till typ 4. Sen drog killarna hem och jag och Julia gick och la oss.
Världens finaste, love you!

Dålig bloggare

Bloggen har legat nere lite för länge nu, ledsen för det. Men nu är jag tillbaka! Vet inte vad jag har gjort den här tiden men igår var jag och Julia och shoppade. 800 kronor fattigare. Köpte smink, smycken och gelénaglar.. haha väldigt nödvändiga saker. Kände mig sjukt "tjejig" när jag kom hem. Nu sitter jag i soffan och är sjuuukt trött! Ska stå och sjunga utanför sollentuna centrum vid 3 och ska vara där halv 3 sååå trött tjej? aa. Nu ska jag duscha och fixa mig lite, sen kolla om någon har lust att dra och käka i centrum innan.
Bytt bena.. Hiss eller diss?

Kära Madde!

Ikväll drar jag och Therese hem till snyggigen Madde. Ska bli mys, det var så längesen!

Ny cover

Vet inte om jag ska ha kvar den... funtar på att ta bort den men har den i en vecka eller nåt iallafall.

Högst på önskelistan!

Vet att jag sa att jag inte skulle ha nån hund nu men man skulle ju inte tacka nej till en underbar liten golden retriever valp. Mina fina älskling Hampus börjar bli gammal nu. Satt och kollade på en film med golden-valpar och jäklar vad jag började böla, inte pga filmen utan pga hampus som låg och stirrade på mig bredvid. Gubben fyller fan 10 i februari och ångesten börjar strömma fram. En golden valp skulle alltså inte vara helt fel. Usch haha gråter nu också. Tönt jag är. Men har haft honom sen jag va 5 så lite blödig får jag faktiskt vara.

Söndag - farsdag

Den här helgen har jag haft fullt upp, därav ingen uppdatering. I fredags jobbade jag på ett barndisko som min skolas fritidsgård har. Det var riktigt kul, hade det med massa underbara människor! bilder kommer senare. Man sov kvar så kom hem runt 11 på morgonen dagen efter och var riktigt trött. Igår sov Ebba här. Vi var hos en kompis och myste. Kom hem runt halv 2. Nu är det farsdag så vi har ätit tårta och spelat spel. Mysigt!
Världens bästa pappa, älskar dig!

Glad tjej nu, livet leker!



Kanske borde bli läkare! Nä.


Smart tjej

Kom på nu varför statistiken sjunker ner i botten... Bloggar ju typ aldrig! Dum mig. Ska försöka ändra på det. Har varit så stört trätt på senaste tiden! Förstår inte varför. Sover ju bra. Fick precis reda på att säsong 5 av Jersey Shore kommer ut i Januari! Aaaaaaaaah!  Nu blir det en bulle.

Life is harder then it seems


Vinter, snälla kom nu!

Börjar längta sjukt mycket efter vintern med alla julbelysningar och julen osv! Längtar dock inte alls efter kylan. Och att man alltid känner sig så ful på vinter. Haha fast det kanske bara är jag.

Täby centrum med systrar

Var i Täby centrum med Anna och Therese idag. Det var mysigt. Hade ju dock inga pengar så köpte inget till mig själv men Therese köpte ett par skor. Nice! Fast juste, Thea bjöd på glass. Ben&Jerry glass-barens glass.. Den var god. Tog såklart Cookie dough och sen smakade jag en ny smak som hette Jamaican me crazy.


True story


Tagga Tintin med syster!

Idag blir det Tintin på bio med käraste syster Therese! Taggaaaa!

Jobb med bästa Pelon

Elin är en ängel som följer med mig och jobbar idag. Chessy hänkar också. Mysigt värre!
Fin

Seg dag

Kom hem tidigt eftersom att min älskade Ebba blev sjuuuk.. Boo-boo!! krya på dig! Har iallafall bara suttit hemma och kollat Jersey shore hela dagen och spelat in en cover på Who you are. Kanske kommer upp ikväll.
Krya på dig boo-boo!

Hos min babe

Är hemma hos Ebba nu. Hon fixar sig. Riktigt snygg blir hon. Vi ska hem till en kompis ikväll. Nu ska jag göra mig lite snygg också. Puuuuuss!
Snygga brudar? Ja.

RSS 2.0