Före-och-efter-bilder

Före:


Efter:

Nyår!

Nu e de Nyår! 2010 wohoo! har inte gjort något idag bara städat, städat och städat! somnade 4 igår -.- och hampus gick in i mitt rum o väckte mej halv tolv -.- nu ska jag fixa min systers hår med vår våg tång. ni får före och efter bild sen.

Sista inlägget för idag/inatt

Ska kolla på Shallow Hal (min stora kärlek) så nu säger jag godnatt så länge hörs väl imorrn.


Sov störningar?

Är det bara jag som inte kan sova på nätterna? jag somnar inte förens typ 3 men då är jag ändå int trött utan jag tvingar mej själv till att somna. Ganska jobbigt eftersom man blir ganska trött på dagen sen :/ det blir alltid att jag vid ett försöker sova men det går int så antingen går jag upp och typ dricker vatten elr så sätter jag på en film eller nåt. igår somnade jag runt 3 - halv 4 o vaknade 12 så jag fick ungefär 9 timmars sömn men ändå blir jag trött vid 5-6 och sen piggnar jag till efter det. konstigt. Juste om någon har några bilder från yngre dagar som bara ligger o samlar dam såå kan jag jätte gärna ta dom och sätta upp på min vägg :) jag har nämligen en fotovägg ovanför min säng och tycker att det skulle vara coolt ifall hela var full med foton. jag kan ju skriva ut bilder i svart-vitt men det känns så tråkigt att i mitten ha massa färgade bilder och sen bara svart-vita runt omkring...




de e faktiskt fler än de ser ut!


Visste ni att..

1. Jag har över 25 ärr på mina armar och händer
2. Jag är mörk och höjdrädd
3. Jag är rädd för döden 
4. Jag är otroligt klumpig
5. Min barndomsvän (Amanda) som jag var bästakompis med har jag tappat kontakten med helt
6. Jag bråkar alldeles för mycket med min yngsta stora syster
7. Jag har tre systrar, en hel och två halv, har även en halv-halv bror, alltså mina halvsystrars halvbror
8. Jag har tvångstankar att jag måste önska mig något 11.11, 22.22 och 00.00 och att om något på min kropp knäcks så måste jag knäcka båda tummarna och handlederna
9. Jag har en hund som är 8 år (den 31 januari) men beter sig som 1 -.-
10. jag sover med 6-7 kuddar och två täcken.

Så nu vet ni lite om mig :)

Så skön!


Fotoapa!













Haha de va lite bilder som jag har tagit idag x) har haft sjukt tråkigt idag! vaknade runt 12 och då gick ja upp o åt frukost vid 1 o hoppade över lunchen. drog ensam till centrum för att byta mina byxor och då va ja ju såklart tvungen att köpa två tröjor oxå ^^


Linne H&M


T-shirt H&M


Stretch byxor Gina tricot

Ja det var väl de. Ses imorrn då e de nyår!

ja, okej!

Ja, okej! jag vet att jag är lite sent ute med min header men jag var ju tvungen att göra en sån fär urgullig bild på hampus!

Crawl

If we crawl til we can walk again then we run until we'r strong anough to jump then we fly until there is no wind so lets crawl back to love.


Jahapp...

Vad ska man göra nu då? Har varit hos Julia idag och vi skulle kanske sovit över men stackarn fick sjukt ont i huvudet :( och sen skulle jag varit med Basse (och kanske Jakob) men dom dissade mig för dom orkade inte komma -.- suck! så jag har absolut inget att göra ikväll! Dessutom så fick jag reda på att jag inte kan vara med bästavännen Julia på nyår (som inte gjorde min kväll mycket bättre) aja hoppas ialla fall att det går nåt bra på tv eller nåt... Juste jag har bytt min kamera nu :D bytte till en jätte snygg rosa kamera :D mycket bättre än den andra! har tagit massa bilder med den idag speciellt på min och Julias mat Haha! x)

1.

2.

3.

4.

5.

Bona petit!


älskar dig stumpan!

Julias sjukt fina öga!


De va nog allt från idag :) ska nog träffa Julia imorrn oxå :) puss o hej!

Julia+Kista = roligt!

Idag har jag (som jag redan sagt 2 gånger) varit i Kista med Julia! Det var sjukt kul! Vi shoppade massa saker! lägger in bild om ja kommer på hur nya kameran funkar -.- ska byta den... jag provade vilken av min och min systers kamera va bäst. jag har 12 mega pixlar hon har 8, hennes var så mycket bättre! jag har verkligen provat allt! på hennes kamera var hennes ögon blåa på min var dom grå-gröna (hon har blåa) jag stod på exakt samma ställe, hon rörde sej inte ur fläcken och ändå helt olika. Inte ok! jag orkar faktiskt inte låta den vara inne o fixa sig jag byter bara till en som jag tycker är bättre. tror att jag gör det imorgon. Aja back to Kista with Julia! Vi var iallafall där och shoppade och sen åt vi så sjuk god mat som Julia visade mig! (Tack gumman!) Och sen kollade vi på New moon! Sjukt bra faktiskt! Alla andra säger att twilight va bättre men de tycker inte jag! Fast åhh Julia Stackars "Den snygge och mycke muskliga pojken"!! :'( Jag har tillbringat de senaste timmarna åt att städa mitt rum -.- Fast de e faktiskt sjukt skönt när de e klart :)


Allt Jag köpte;

- En T-shirt, GT
- Ett vitt linne, GT
- Ett par svarta trosor, GT
- Svarta stretch jeans, GT
- Vit BH från, H&M
- 3 par vita trosor, H&M (matchar behån)
- En liten La Rive parfym, H&M 
- En rosa väska, Accent
- Puder, Kicks
- Hårsprej, Kicks
- Ansiktsvatten, Kicks

Har tyvärr inte fler bilder :/ aja ska nog börja dra mmig mot sängen... God natt!


Test

skriv ditt namn med lillfingret: johanna
skriv ditt namn med armbågen: johanna
skriv ditt namn med pannan: juhnhba
skriv ditt namn med hälen: iujujo0ujhynjmnjmsa
skriv ditt namn med näsan: johanna
skriv ditt namn med tänderna: nej tack!
skriv ditt namn med örat: tm786yoanana
skriv ditt namn med hakan: nmjoi

Potatis

Idag ska som sagt jag och Julia till Kista och se New moon :D Yaeh!! måste skynda till mellandagsrean nu!

Kista

Hej bloggen! tänkte bara berätta att jag är hemma nu. och att imorgon ska jag och julia till kista och shoppa och kolla på New moon :D de va de puss!

htc

Hej bloggen! Jag sitter här Nu med mammas nya mobil... en htc... avundsjuk! Aja det är väldigt jobbigt.att skriva med den här ses när jag kommer hem. Puss och hej!

Julafton! :D

Tja bloggen! idag är de julafton! Wohoo!! jag har fått massa saker.

- En jätte snygg tröja från gina tricot som de står " Over and out " på. (Från Anna)
- Ett par jätte fina silver örhängen som det hänger ner små pärlor från (Från Therese)
- En ask hjärt-Noblesse (Hampus)
- Ett par marinblåa mjuisbyxor (Ma och Pa)
- En 12megapixel kamera (Ska dock bytas eftersom den inte var spec bra :/ Från Ma Pa)
- En mascara (Ma o Pa)
- Bio kort 150:- (M o P)
- Present kort på GT 500:- (Mamma o Pappa)
- Strumpor (tror Pappa)
- En resa till Spanien med familjen (Mamma)
- En soda stream till hela familjen (Anna)

Tror att det var allt :) förlåt kära läsare men jag har ljugit för er.. Jag skulle inte ha 3 julaftonar... utan fyra x) haha ska fira med mormor, morfar, Lotta och Leffe oxå! Haha det blir mycket! Nu sitter jag här med min systers dator i knät. Tror att det blir sängen snart. är ganska trött...

Skriver kanske imorrn.

Love Johanna

Hej då skitungar!

Idag har jag varit med Julia Jakob och Basse, fast bara en liten stund för sen nu drar jag till Hälsingland! Men vi hade jätte kul förutom att Jakob gick hem fett tidigt för han var trött -.-' Så Hej då alla små o stora skitungar där ute, nu drar jag dit och firar jul! vet inte riktigt när jag kommer hem men jag kommer inte vara borta länge. Kommer sakna vissa mer, vissa mindre. C' ya!


Rosa (HAN-katten i Hälsingland)

Love Johanna


Dan-före-dan-före dopparedan!

Idag: Haha vet inte om det e så men okej! jag har precis kommit hem från att ha varit på bio. jag såg "avatar"! Sjukt bra film faktiskt! tänkte först att den kanske skulle vara lite väl overklig (vilket den var) men man levde sig verkligen in i den och trots overkligheterna så var den sjukt bra! 5 STJÄRNOR!! Anna är här nu oxå. Idag har jag, Julia och Ella varit hos mig och lekt med Ellas hund Alfons, och min hund Hampus. Tyvärr kunde inte Julias lånehund hund (Kaxe) följa med :/ synd! men det får bli en annan gång! :)


Igår:
Igår var jag med Ella Julia och Lydia. Först åt jag och Lydia mat hemma hos mig och sen gick vi till Julia. Vi satt där ett tag och väntade på Ella. När hon hade kommit så gick vi ut o åkte snowracer ner för en backe vid Julia! Haha jag är faktiskt fortf ett barn o då får man ha kul! Det var sjukt kul! sen gick vi hem till Julia och drack varm oboy med vispgrädde! sjukt gott! Sen gick vi till Ella och hade film kväll och åt pizza. Det var jättemysigt! Sen åkte jag hem och då kollade jag och min storasyster Therese på Hey baberiba - Julspecialen och sen "Uptown girls". Vi kollade på den som en liten hedring av Brittany Murphy... 


Haha ja o julia, röda i ansiktet efter att ha varit ute! (kanske inte syns så mycket men vi e sjukt tomat-röda)


Hey baberiba gänget


Uptown girls

Love Johanna

HAHA!

Haha viktor och anna (min syster och min halv-halv-bror) satt i bilen och frös då sa viktor med lite smålänsk dialekt;

V: Jävlar i min lilla låda!
A: Var det en stor eller liten låda? (svarar anna helt med på de)
V: Det var en stor låda med en liten jävel i!

Haha de var ap kul när dom berättade det!!

Juste har ni hört att Brittany Murphy är död? :O jag blev faktiskt lite ledsen eftersom hon är en av mina favvo skådespelare! älskar henne i "Uptown girls"!


Kisses Johanna

SHIT!

Har ni tänkt på att det är julafton om 4 dagar!!? Helt sjukt va fort det har gott! herre min get vad de har snöat! oxå helt sjukt! det slutar aldrig heller och snöflingorna är ju stora som hus!! idag var jag med Jakob och basse. vi kollade på nya harry potter filmen. sitter nu och äter så det blir ett väldigt kort inlägg men med mycket bilder.
Therese and Hampie!
Lite mycket snö, va svampen ;)
Sötnosen min!
Haha han leker struts x)
Haha jag ute i snön!
Love Johanna

Skönaste hunden eller vad?

Haha har jag en skön hund eller har jag en skön hund?!


För er som inte förstår; min hund vågar inte gå i vårat kök för han tycker att golvet är för halt så han backar ut x)


HAHA han försöker tigga x)

Ja du e rolig du valpus! älskar dig!

Love Johanna

"Julafton"

Idag har jag lilla julafton. det är mysigt ska ha det med familjen. jag kom på att jag har glömt att berätta om min ella julia o lydias julafton. vi var hemma hos ella och åt och kollade på film o hade mysigt. först öppnade vi paket och jag fick

- av Lydia ett jätte snyggt nattlinne! Tack gumman!

- av Julia och Ella tre par strintrosor och en bh! Tack älsklingar!

sen åt vi jätte god kyckling med ris. sen kollade vi på film. vi såg "Jennifers body". Den var sjukt bra och väldigt äcklig! nu måste jag gå och hjälpa till här hemma. 

  
Lilla Cuchi Lou! Saknar dig stumpan!

Love Johanna

Juste!

Juste glömde berätta att igår tvingade pappa mig och min syster therese att titta på en film som heter "An American crime". Sjukt bra film verkligen! men vi slog vad med pappa om att INTE gråta och det var sjukt svårt, therese var tvungen att förstöra hela filmen för att jag inte skulle gråta x)


har aldrig sett en hemskare film. (sann historia!)

Tråkigt!

Var nyss på en fest på satelliten... det var väl sådär... det var ganska bra musik och så och jag kände många men det var inte så många som kom och det var ganska dött... aja strunt samma det var kul att vara där med älsklingarna ella julia o lydia! Vet inte riktigt vad jag ska göra nu faktiskt... får väl hitta på något.


Satelliten


Love Johanna


Julkonsert

Nu har jag kommit hem från julkonserten. det gick faktiskt ganska bra :) hoppas att alla andra som va där oxå tyckte de bara :S fast det var så sjukt att stå längst upp! fast det är skönt att ha sovmorgon till 20 i 11 imorrn!! :D och det ska bli så kul att ha lilla julafton med ella julia och lydia! :D aja vet inte riktigt vad jag ska göra nu...



Love Johanna


Stan

Hej bloggen! jag är ju äntligen frisk och tillbaka i skolan :) idag hade vi rep först i Fillan så vi började 20 i 10. sen efter skolan åkte vi hem till ella och sen åkte jag och julia till stan och shoppade till konserten som är på fredag. Jag och Julia kanske ska på fest på fredag :D det var länge sen senast va galaxen (-.-') skäms över det... aja nu ska jag gå och äta och sen kolla på Eight below :) puss och hej!

sjukt bra film!


-

Så klart :) va tycks?

--

bloggen ser lite risig ut nu men jag håller på med ny design!

YES!

Jag tror att jag är frisk igen! SKÖNT! så ja börjar blogga nu :) har haft grymt tråkigt den här veckan och bara spytt och haft hög feber :/ igår kunde jag inte pga min dumma hals! snart jul! :D bara 12 dagar kvar!! Wohoo!! haha jag kommer fira 3 julaftonar (:S?) den här julen! 

1. På onsdag firas den med bästavännerna Julia Ella och Lydia! ska bli skit mysigt vi kommer hem efter tidig skoldag, har myspys bara, öppnar presenter kollar på film o sover sen över. sen dagen efter åker vi till skolan tsm.

2. Nästa helg blir det lilla jul afton med hela sollentuna släkten! kommer bli fullt hus!

3. Sen dagen innan julafton så åker Jag mamma pappa therese och anna ner till hälsingland och firar med dom och strägnes släkten.

Så ser det ut :)



självklart står en sån här liten valp klart och tydligt högst upp på listan!!


söt va? :)

Love Johanna

Förlåt... för typ sjuttielfte gången!

jag e sjuk så ja orkar verkligen inte skriva och så ja e ledsen men att ta sig till datorn och sitta här är jobbigare än man kan tro :/

HAHA!!

har nog aldrig sett något roligare!!


förlååååt!!

hej bloggen! förlåt för att jag inte har bloggat men jag har varit sjuk hela helgen och idag. i fredags sov jag hos julia och vi hade smink kväll så Jessica (julias storasyster) sminkade oss och de va jätte kul. dagen efter blev jag jätte sjuk. vi gissade på influensan (inte svin) jag hade 40 graders feber och spydde. inte alls speciellt kul. men eftersom att det gick över så fort så vet jag faktiskt inte för i morse hade jag bara 37,6? konstigt! men jag hoppas på att kunna gå till skolan imorgon eftersom att vi har rep till vårat luciatåg på ellas mammas företag. det ska bli kul! egentligen skulle jag, julia och lydia få stanna kvar efter L-tåget men de blev inte så :/ men men. nu ska jag gå. puss och hej!!


jag och älsklingen julia!

Love Johanna

Bara om Julia!

Åhh herregud va irriterande -.- hade skrivit grymt lång text och just då laggar datorn så allt försvann -.- aja ska försöka göra om de.

Julia, min allra bästavän! vi har känt varandra i 4 år och de har varit dom bästa åren i mitt liv! vi lärde ju känna varandra genom sollentuna musikklasser. haha när jag såg dej första gången så trodde jag att du hade lös ögonfransar men det var dina äkta fina ögonfransar. vi pratade om det idag. vi blev kompisar mest på sommarlovet mellan 4-5. då hade vi grymt kul (haha) de e me dej jag gör allt! vi åker alltid bort tillsammans! som hälsingland typ 2893838 gånger och karlskrona (HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA) och kanske finland sen och massa mer :D haha vi e så grymt sjuka! vi hakar verkligen upp oss på vissa saker! ÖH!..1..2..3 BIATCH!! varför lixom?! XD (Haha det är nog bara Julia som fattar) haha och i typ 4 så planerade vi hur vi skulle var bästa vänner och flytta ihop och starta eget och allt! haha alla minnen stumpan! som stocken! HERREGUD va vi skrattade åt det! sånna saker glömmer man inte! haha och kommer du ihåg när vi var hemma hos mej i typ 4an eller 5an och kollade på jätte många Harry Potter klipp på youtube! och vi skrev ner HELA Backstreet gay! haha vi har alltid så grymt kul och jag kan verkligen öppna mig för dig! du betyder allt och kommer alltid göra det oavsett vad! vi har bytt gäng många gånger men det har alltid varit du och jag, vi har alltid hållt ihop! du har alltid funnits där för mig och jag kommer alltid finnas där för dej! vi har så grymt många hemlisar tillsammans (höhö) hoppas verkligen att vi alltid kommer hålla ihop och tillslut sitta där på något ålderdomshem när vi är stela och rynkiga ;)

Jag älskar dig bästa vän! glöm aldrig de!

 
haha jag och julia på grönan i 5an!


kemin början av 7an


haha skoltoaletten i mitten av 6an


sommar 09


haha grymt kul vi hade! sommar 09


texten säger allt! någon gång i 6an


Karlskrona sommar 09


Hälsingland 09 -sportlov


haha mim festivalen i 5an x) körde sång om ingenting x)

från 10 till 114 stumpan!


brottom!

stavas de ens så? :S aja de e desperate så måste skynda mej! jag var ialla fall på julias träning idag och de va grymt kul :D


RSS 2.0