blogg paus

som ni märker så orkar jag inte skriva på bloggen så jag tar en blogg paus nu och börjar igen när jag kommer hem från spanien vilket är den 28 augusti.

dålig uppdatering

orkar inte berätta allt som har hänt sen jag skrev sist men inatt sov jag iallafall över med kajsa och ebba för vi skulle sova på ebbas stutsmatta men det började regna så vi gick in och kollade på ice age 3 ^^ idag gick jag hem och kollade på skräckis med therese, bogdan, julia, simon och matte. haha skit kul för therese va livrädd xD vi kollade på hunting in conecticut (?) bra film faktiskt :) imorgon ska jag vara med ella och julia :) sitter just nu och kollar på teen mom. nu kom therese så vi ska prata lite :) puss!


har bara gammla bilder eftersom att min kamera e på svavelsö

haha

hahahahah sitter och snackar me bogdan och therese haha fan va roliga dom e xD sitter och asg! haha ! imorgon ska jag träffa elin, ebba och ellen. dom ska träffa chessy :) sen har jag lovat att träffa bogdan med therese -.- haha näe men de ska bli trevligt :) ska stirra ut honom! han ska få de riktigt obehagligt! (HA-HA!) aja på måndag ska ja o julia gå o shoppa! ska bli trevligt! ska äntligen köpa ett par shorts me lårsmycke som jag såg på izabelles blogg för länge sen :) nu ska jag snacka vidare med b&t. puss!







valborg...

så söööööt!



dålig statestik

otroligt dålig statestik de har blivit på den här bloggen! nu sitter jag hemma hos helle och chillar gaaalet haha. vi ska träffa emilia lite senare ikväll för ungen kommer ju hem från sports camp idag! imorgon ska jag träffa elin vet inte om det var ebba och ellen också. ska bli kul har inte träffat henne på jätte länge! :) är fortfarande trött :S måste vara nåt i luften... aja nu ska jag vara lite social puss!


älskar dig!


trött

idag är jag ganska trött. fick inte så mkt sömn eftersom att det finns en ful liten valp som man måste ta hand om -.- haha näe hon e jätte söt! men igår fick jag sluta tidigare än ja trodde eftersom att mamma och pappa kom hem! så jag, adam, helle, simon och ted gick hem till ted och kollade på film. mycket trevligt! usch jag hatar verkligen att bråka med kompisar! det är jätte jobbigt får en stor klump i magen och vill bara att allt ska ordna sig! aja helle sov här igår för hon ville inte sova själv. vi kom hem vid halvtolv. hon ska gå hem alldeles strax eftersom att jag måste städa mitt rum och rummet där nere. haha vi ligger och kollar på svampbob nu! favorit programmet! haha. aja nu ska jag ta nåt att äta har inte ätit nåt än. puss!



brist på bilder men här är min söta syster!

älskar den här videon, så gullig!


beta house

haha nu sitter jag, simon, ebba och helle och kollar på american pie beta house typ 4 gången ja ser den på typ en vecka x) vi har badat idag och ätit pannkakor och... ja inte så mycket mer :) ikväll ska jag nog bara vara hemma, kanske gå och bada senare elr nåt. nu ska jag vara lite social :) peace and love!


hemma nu!

hej alla sköna hönor! nu är jag hemma från arholma! det var jättemysigt där vi badade i det kalla havet och solade massor vi blev jätte bruna! vi kollade på sex and the city, dear john och i love you philip morris. har precis snackat med helle. hon ska komma hit och träffa chessy och sen ska vi typ gå och bada :) har saknat min skitunge! i helgen åker jag till hälsingland. kommer bli konstigt att vara där utan att ha farmor och farfar i huset... chessy har blivit stoooor! :O eller det känns som det iallafalla! hon är jätte söt! hon sprang och halkade och såg ut som bambi för hennes ben spretade åt alla håll! xD aja nu ska jag ta en glass, det är ju faktiskt sommar!


?!

haha nu kom kommentarerna minsann ;) finns det någon som kan hjälpa mig?! fattar inte, jag kan inte använda bilderna från photoshop! har gjort massa bilder men när man ska använda dom så öppnas dom bara med photoshop! irriterande!

ny mobil

jag ska köpa en ny mobil för min har börjat krångla mycket. stänger av sig själv hela tiden men inte som den brukar så den starar om sig själv utan den stänger av sig och förblir avstängd. så jag ska köpa en som jag egentligen skulle köpa när jag köpte den som jag har nu :) den heter C510 :)


vill nog ha den svarta men den rosa är 200 kr billigare... men jag har så jag kan köpa den svarta :)


inte kul!

statestiken sjunker! AHH! och inga kommentarer på länge va e de här?! :O

hittade otroligt vacker bild på storasyster...

så är bara tvungen att lägga upp den!



har lite svårta för att sova...

paranormal activity... HAHA

HAHAHAHAHAHA!!! jag och Julia såg precis klart på paranormal activity och herregud vilken dålig film!! inte läskig alls och bara tråkig!! haha jag och julia garvade när den var slut för vi tänkte på alla som har sagt att den är så sjukt läskig och att dom typ skrek grät och blundade genom hela filmen! det enda ha har att säga till den flmen är ett stort HA-HA.


inte en film jag rekomenderar!

svavelsö

nu har jag vaknat. jag har Julia på höger sida om mig och penny vid fötterna. igår kom ju jag hem från svavelsö. vi hade det jätte mysigt där! vi åkte båt och efter båten med en sån där liten ganska bred bräda. skiiiiiiit kul!jag fick styra båten också som också var jätte kul! sen sov vi i en liten stuga som var någon sekund från vattnet! super mysigt! på kvällen (torsdag kväll) började vi kolla på luftslottet som sprängdes fast jag och ella orkade inte kolla mer så vi gick och la oss. igår när ja och Julia kom hem så åkte vi till bryggan för att bada och ha kul med massa kompisar! när vi kom hem bäddade vi och började sen kolla på paranormal activitys! haha fast jag var super trött så jag höll på att somna hela tiden x) men vi bestämde oss för att stoppa och kolla vidare någon annan dag. på måndag åker jag Julia och Lydia ut till Lydias landställe på arholma! ska bli jätte mysigt! nu ska jag vara lite social med Julia som har vaknat. bilder från svavelsö kommer senare! puss!


har inget med inlägget att göra men tkr att det är en sjukt fin bild på Therese, Sonia och Penny

förlåt för tråkig uppdatering

idag har jag bara badat och varit hundvakt men pappa kom hem så jag fick gå tidigare :D då åkte jag till tramonto bryggan och badade där med summer, karolina, andre, ivar, jakob och matte :) sen åkte vi hem till summer och åt våfflor och sen bar det av till bryggan igen men då kom också ellen, emma, ebba och kevin s :) det var mysigt men det blev väldigt kallt! igår badade massa på ångbåtsbryggan och då gjorde emma (min torres) illa foten :( fick åka in o sy o allt! stackars lilla älskling! men imorgon blir det en låååång dag! först ska jag upp klockan halv 8 för att jag ska jobba och efter jobbet så ska jag, lydia, ella och julia åka ut till ella landställe på svavelsö och bara ha det mysigt! och vi kommer ju antagligen vara uppe ganska länge där ^^ juste pappa ska försöka kolla ifall jag kan ta med Penny till jobbet imorgon :D spännande! hon är ju jätte duktig på att åka tåg så det kommer nog gå bra! får bara inte glömma att ta med vatten och vatten skål! imorgon ska kanske ella och lydia få träffa chessy för första gången också! det måste bli imorgon för annars kommer hon inte vara liten längre för dom ska bort sen och on växer ju redan så det knakar :/ hon har börjat bitas nu -.- mycket! mina armar är helt förstörda -.- aja nu ska jag kolla vidare lite och prata med syster :) puss och godnatt!


har typ inge bilder på datorn så det fick bli den här gulliga bilden på bästavän! :D älskar dig!

hundvakt

nu är det så att jag ska vara hundvakt på dom typ varmaste dagarna på sommaren! igår var första dagen på mina två veckor och då var det den varmaste dagen på 16 år! och jag var tvungen att sitta hemma! fast det var ändå kul för julia var här :) haha vi gick runt i bara bh och trosor för det var så jävla varmt!! idag är det iallafall inte lika varmt men det är fortf sjukt varmt -.- men pappa ska iallafall fixa min cykel :) jag och julia ska kanske åka till summers landställe i helgen! skulle vara sjukt kul :D


två låtar som man inte kan sitta still till!


dah style deh - busy signal


waka waka (this time for africa) - shakira

älskar den här bilden och personerna på den!



helvete vad varmt det är!!

45 grader?! man bränner sig bokstavligen när man går på våran altan!

Bilder från Ivars poolparty igår!








Älskar er!


35 grader och klarblå himmel =

en heldag på bryggan! eller okej det blir ju ingen heldag eftersom att ja o Julia vaknade 12 -.- jätte synd faktiskt eftersom att då har redan typ halva dagen gått :/ men igår var jag iallafall på poolparty hos Ivar med massa trevliga människor! sen kte några och åt på kummelbys pizzeria och sen åkte vi hem till Emma T och kollade på tyskland-uruguay matchen! sjukt kul! alla hade fotbolls tröjor på sig och var jätte taggade och vi tog massa kort! dom kommer antagligen upp här när emma har lagt upp dom :) idag ska iallafall jag, Julia, Ivar, Simon S och säkert någon mer till bryggan och bada :) kmr bli grymt mysigt! nu ska vi gå! puss!

har inget me inlägget att göra men bild på mig o lisa från 09! älskar dig bebis!  


Julia är här :)

nu är Julia här :) hon ska sova här :D skriver om idag imorgon istället :)


bild från i vintras :)

grillad fläskfilé med klyftpotatis och senapssås

blev ingen bio igår vi tog det bara lugnt :) vi åt världens godaste grillade fläskfilé med klyftpotatis och senapssås! mmmmh..... min favorit rätt. Idag ska jag bada hemma hos ivar :) Ska bli trevligt! Har precis duschat! Sköööönt! kollade på en film igår också. Den började tio i tolv och slutade kvart i två. Den var faktiskt bra. Den hette dark water. imorgon kommer julia och hälsar på chessy :) nu har ja inget speciellt mer att skriva.... puss


tävlingen som jag är med i!

Tävla med Husman Hagberg - vinn en kamera


rösta!

snälla rösta på mig! vill jätte gärna vinna kameran!

http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&sort=latest


dålig uppdatering, jag vet

vaknade av världens host attack så jag var tvungen att gå upp -.- är super duper trött! dom här 3 dagarna har jag faktiskt bara badat. badberget, elins pool, badberget. igår kom det massa och tog ett kvälls dopp också vid ångbåtsbryggan! super mysigt! vi hade jätte kul! idag kommer Jenny :D har inte träffat henne på jätte länge så det ska bli kul! vi ska se någon bio i 3D ska bli spännande eftersom att jag aldrig har sett 3D! den heter typ street dance hall eller nåt x) nu ska ja gå och somna om!


haha bild från förra året och ja, jag vet, jag ser sjukt galen ut!

ny design, tack sofia!

ja ni ser ju rubriken. tack sofia för den fina designen! idag gick jag hem till julia. dit kom också ella och lydia. vi satt först och pratade, om allt möjligt! sen kröp vi ner i soffan och kollade på när lammen tystnar. riktigt bra film men äcklig! sitter just nu o lyssnar på wavin' flag, en riktig sommarlåt enligt mig! waka waka också! ikväll vet jag inte vad jag ska göra kanske bara vara hemma det är ändå så kallt nu... aja nu ska jag kolla på en film eller nåt :)


bild på mig från igår


chessy attackerade mig nyss -.-

 

dagens

idag har jag varit med Julia :) vi åkteoch badade med hennes mamma och leona :) leona är så gullig när hon badar! när vi kom dit såg vi att agnes och lydia var där :) så vi var med dom! sen skjutsade dom hem mig och så fick dom titta på valpen i någon minut :) dom tyckte att hon var jätte söt! hon är jätte jobbig nu -.- hon bara kissar, bajsar, bitts och sover hela tiden -.- men hon är söt :) ska nog bara sitta hemma idag :) puss!






svar

Anonym om Hej då!:
vad sommarjobbar du som? :)

svar: jag sommarjobbar inte, jag har fått ett jobb på UC :) åker och kopierar papper på ett ställe och sen skickar jag det till min grannes jobb :) ett väldigt enkelt och skönt jobb :) hoppas att du blev nöjd med svaret!

härlig dag!

idag åkte jag, ebba, elin och simon t badberget och badade och hade kul! sen drog vi vidare till ångbåtsbryggan och hoppade där! nu ska jag gå och äta pizza med dom och sen blir det ludde beach! ha en trevlig kväll allihopa!


lyffte penny...


försökte lyfta hampus...

vaknade precis...

och såg att det är fint väder ute så idag blir det bad med kompisar! fast inte hela dagen såklart för ja vill ju vara hemma me valpen lite också! just nu ligger hon och tuggar sönder ett gossedjur (?) hon är jätte klumpig och ramlar typ hela tiden x) ni får vara beredda på att det kommer vara flest bilder på henne nu ett tag fram över ;)


tror ingen förstår hur söt hon är!

ja ni ser ju rubriken! hon är för söt! och hon är så mkt sötare irl än på bilderna! och mindre! en riktig ängel! och super busig, ska komma och busa HELA TIDEN! x) jag kom hem för ett tag sen. imorgon ska jag typ bada med några kompisar :) vi hörs puss!


Chessy


 



















gud vad dåliga bilder det blev! dom som jag har lagt in nu var dom bästa alla andra blev suddiga för hon kunde bara inte sitta still! men det kommer fler bilder :)


Hej då!

hej då allihopa det här är sista inlägget innan ja åker och imorgon kommer jag hem med en stoooor bildbomb!


nyaste bilden

om 2 timmar åker jag!!

ja ni ser ju rubriken! då åker jag och hämtar lilla chessy! skojjigt värre! :D kommer sitta i bilen i 8 timmar så alla som har mitt nr måste smsa mig! kommer ta med mig kameran och ta massa söta bilder och kommer ju hem på lördag ganska sent så får se om jag orkar lägga upp dom! men på söndag kommer dom iallafall! nu måste jag packa ihop mer grejer och fixa i mitt rum. puss!


Ebba e hemma :D

nu e ebba hemma från spanien måste träffa henne idag för imorgon åker ju jag och hämtar hunden och då åker hon till landet i typ 2 veckor :/ men idag har jag jobbat mellan 08:50 och 13:45 :) så tjänade lite cash! najs! har köpt lite saker idag också med Julia men orkar inte ta kort på allt och lägga upp x) men köpte iallafall ett linne två par trosor lite smycken och så :) nu ska jag snacka med ebba om ifall vi ska träffas. puss!


i miss u!

RSS 2.0