uppdatera oftare!

nu har helle lovat att ifall ja börjar uppdatera mer så ska hon läsa min blogg!! WOHOO! nu måste jag berätta om hälsingland så anna har nåt att läsa ;) jodå det var bra skönt mysigt. vädret var sådär det solade på morgonen och regnade på dagarna. jag var där med bästavän julia. har tyvärr inga bilder bara från när vi gick ner till en bäck. men orkar inte lägga upp nu. ja det var väl det mesta. krya på dig anna ;) sitter nu här med helena och vi "dör av garv". igår var therese jätte rolig och jag helle, clara och therese satt och hade sjukt kul!  ska fixa min nya otroligt vackra header ;) juste velle kmr imorrn!!! :D har saknat henne såååååååååå mycket! puss o hej!



har saknat dig sjukt mycket bästavän!


Hemma :D

nu e jag hemma från hälsningland!

LÅÅÅÅÅÅNGSAMT!

ÅHH! jag blir så arg på blogg.se! det har blivit sjukt långsamt!! ska berätta lite nu om dagen (orkar inte skriva om hela veckan) idag har jag varit i skolan som vanligt. längsta dagen slutar halv 4 -.- har inte gjort så mycket nu ska plugga lite engelska. juste jag har börjat springa med hampus! både bra för mig och honom :) fast tror inte att jag orkar det idag faktiskt för det regnar. haha jag lydia och julia har mobbat våran spanska lärare som var vår svenska lärare idag också. jan byter ut p och b mot v så han säger alfavet (alfabet) och vi hade inget som handlade om svenska vi hade; historia, matte, latin, engelska och typ kinsesiska x)

Julia förstod inte vad han menade..

Lois (läraren): utan bibel vi skulle ha roonor!

Julia: Va menar du med roonor? menar du kronor?

Lois: Nej! ROONOR! ROONOR!

Julia: Ja kronor! eller menar du runor?

Lois: JA!

Julia: Jahaaa!

haha min lilla blondin x) (inte för att jag fattade direkt vad han sa...)

helt ärligt så har jag tänkt blogga men jag orkar inte när det tar år att komma in någonstans. slänger upp lite bilder.


Jag på matte-historia-latin-engelaska-kinesiska-lektionen x)


haha hugo cooling x)


HAHA jag och tvilling-arm (Nanna) hade lite kul på so:n! :D


Gott eller gott? ÜBER GOTT!! :D

Love Johanna


Fredag

äntligen fredag! skulle ja ha tänk om jag inte hade gått i musikklasser -.- vi har öppet hus imorrn så måste tillbringa 3 timmar i skolan på en lördag -.- fast som tur är så får vi ledigt på måndag! Jippih för ledighet!! är det bara jag och typ resten av världen som knr sjukt mycket för att åka utomlands? saknar grekland sjukt mycket! här är det bara regn och äckel väder hela tiden!! BUHU!! jag har iallafall varit hemma hos ella först efter skolan och sen var jag ella och julia barnvakt till ellas grannar. sen gick julia och jag och ella läste godnatt saga och sjöng för de små. jag hann inte få minstingen erik att somna tyvärr så ella fick fortsätta. har duschat och knr mig otroligt fräsch! skönt! Dorota (städerska) var här idag och hon är så rolig och gullig. och så började sötnosen gråta för hon hade råkat ta sönder en porslins ödla. BUHU (igen)!! ska skicka in bild på mitt brännsår o försöka få pengar för det :D hoppas hoppas!! nu ska jag nog gå och fixa lite innan idol.


ny duschad

Love Johanna


helgen

hej bloggen! förlåt för att jag inte har uppdaterat på ett tag. tänkte bara berätta lite kort om helgen. i fredags hade agnes tjejmiddag. det var jätte kul vi tittade på en jätte bra skräck film som hette the strangers. efter tjejmiddagen sov jag ella lydia och julia över hos ella. det var också kul och mysigt. dagen efter var vi hemma hos ella och kollade på the holiday och åt pannkakor. sen åkte jag och julia hem till mig och åt pizza och kollade på jurassic park. idag (söndag) kom lydia hem till mig. sen efter ett tag åkte julia hem och jag och lydia åkte till stinsen och kollade lite. lydia la undan en bh och en munkjacka. jag hittade en jätte snygg, rosa halsduk som jag vill ha och ett par snygga skor. skorna var marinablåa, nästan svarta men jag ska kolla ifall dom finns i svart eller grå istället. det blev inte så kort men men. nu ska jag kolla på en film med anna (storasyster) och min älskade pappa! puss o hej!

the strangers



jag och pappa! älskar dej pappsen!

Love Johanna 


äntligen!

äntligen funkar det att skriva!! min dator har blivit helt cepe allt funkar bra och snabbt förutom bloggen som aldrig kommer fram. aja idag har jag gått i skolan, har int hänt nåt speciellt. saknar anna och jenny :( vi skulle egentligen ha tjejkväll hos jenny i helgen men varken jag eller therese kunde :( hoppas på det bästa att det blir snart iallafall. slänger upp en bild från senaste tjejkvällen när vi hade lite kul med annas dator x)



haha va kul man kan ha!! tagen av syster annas blogg (http://enmindre.blogg.se)

min dator är så pass seg att jag faktiskt inte orkar lägga upp fler bilder för det tar år för den att ladda upp

Love Johanna


Desperate housewives(?)

nu är det mitt favvo program som jag har väntat på i evigheter!!!!



??

tycker ni att jag ska i slutet av inläggen ha ??

Tonat håret igen :)

Nu har jag tonat håret igen! Det blev jätte bra den här gången! Slänger upp en bild.
Blev de bra? :)
Love Johanna

skräckfilmer!

i dag har jag sovit över med julia och ella. vi hämtade först saker hos ella och julia. sen hyrde vi två filmer. The eye och the abandoned. the eye var riktigt bra. idag ska jag sova över med lydia. vi ska ha det mysigt mysigt :) just nu gör vi nog ingenting. ska kanske till centrum snart.

The eye


The abandoned


Topshop!

jaa!! nu (om en timme) ska jag och ella åka till Topshop! det är VIP kväll där och eftersom att ella prenumerar på Elle så fick hon en biljett för två st prsoner som får gå runt lite där och shoppa och får 20% rabatt på alla kläder och accesoarer (?)!! Kul kul!! längtar! det enda är att jag bara har 300 kr "/ men jag kommer hitta något för det :) nu står ella i duschen och sjunger så fint :) idag var jag med ella lydia och julia. sen gick lydia och julia så det blev bara jag och ella kvar så vi lagade mat och hade lite trevligt :) lägger upp bilder när jag kommer hem :)

Topshop!




Love Johanna


RSS 2.0