senaste dagarna i bilder

haha normal tjej...

School's out

Var på school's out igår från halv 14:30 till 22:00. Det var tråkigt men ändå inte för man fick hänga med mycke skönt folk. Bilder kommer upp senare, sladden ligger på undervåningen orkar inte hämta.

Systemkamera!

Äntligen har man fått sin systemkamera. Den är sjukt bra. Love it!

Skolavslutning

Hade skolavslutning igår. Galet skönt med sommarlov!

Grattis Axel!



Nikon coolpix p500

Har tillbringat dagen vid rösjön med klassen. Hampus följde med. Det var kul att han fick träffa andra hundar, bada och äta korv hela dagen. Efter träffade jag min kära Ebba som äntligen kommit hem från Barcelona! Vi åkte till Stinsen för att jag skulle köpa en systemkamera. Hittade en jättebra som jag tror heter Nikon coolpix p500. Men ska nog dra mig iväg och köpa den imorrn efter skolavslutningen :) skönt att skolan ligger så nära! Och juste, fyllde ju år igår! GRATTIS GRATTIS GRATTIIIS på lilla mig! Tack allihopa för alla fina saker och gratulationer! Lägger upp bilder när jag har köpt kameran.
snygg är den ju faktiskt också!

Bildbomb for the people!

sitter på systers dator och hittade massa gamla smarriga bilder så nu blir det en liten bildbomb!
Man kan ju inget annat än skratta åt mina konstiga perioder haha!
Fick nyss reda på att det ska regna imorrn... suck

Sommar!

Vilken fin dag det är idag! Hoppas på lika fint väder imorrn för då är det juuu.... min 15-års dag! yeeeey! Elin drog nyss. Hon sov här inatt och kommer tillbaks för att sova över en natt till. Mysigt. Har faktiskt ganska tråkigt just nu. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Ska nog kolla runt lite med brudarna om det är någon som är sugen på att vara med lilla mig. Tänkte även äta lite lunch. Hare!

Oh momma, i just shot a man down

Idag var vi på stadsmuseét med klassen... sjukt tråkigt. Imorgon och i övermorgon sover Elin hos mig. Så hon får vakna upp med mig på min födelsedag. Ska bli mysigt. Fyller år om 3 dagar! Taggar haha! Den 20:de åker jag även på konfaläger så dom kommer bloggen ligga nere i 2 veckor. Surt.

Ear-cuffs

Tjenare bloggen! Idag har jag haft vanlig skoldag, den allra sista. Soft! Efter skolan åkte jag och Elin till centrum. Jag köpte två stycken ear-cuffs (bild nedan)↓ (inga vackra bilder, jag vet) Vi mötte sedan upp André och gick hem till mig där Ebba väntade. Vi gjorde inget speciellt faktiskt, snackade bara :) nu ska jag sätta på en film så vi höres!
Har föresten konsert imorgon, klockan 7 i min skola. Kom om ni vill kolla! Gratis inträde!

Big Brother finalen

Finalen av Big Brother sågs med några härliga kompisar! Hade sjukt mysigt och kul. Tycker att det var synd att Martin kom 3 men tycker samtidigt att det var så sjukt rätt att björnen, Simon, vann! Idag köpte jag ett par nya jenas. Ett riktigt kap, kostade bara 100 kr. Nirr!
Nu ska jag försöka sova eftersom att jag somnade halv 5 förra natten... aja ciao!
Lite sådär random bild på lilla mig.

FML


Dålig update dessa varma dagar

Dålig update men har knappt något att berätta om. borde skaffa mobilblogg eftersom att jag knappt är hemma, är ju mest ute och solar o badar. Sitter här med Ebba nu. fyller år om 8 dagar. NIRR! Dom här dagarna har jag bara legat ute i solen med kompisar och solat
bästa bilden på bästa hunden

5 dagars helg!

Åhh va superkul med 5 dagars helg! Ett mini-lov! Och så fyller man ju år om 11 dagar också. Det får man ju inte glömma. Har faktiskt inte varit såhär taggat till att fylla år på länge! kommer bli skojj. Ska köra med allt och alla moahahaha! Men just nu sitter jag och väntar på att Elin ska komma :) hon sover här ikväll. Får se vad vi hittar på. Blir faktiskt lite arg på Sveriges väderprognoser (?) nu. "Strålande sol bla bla bla.." Det är ju muuulet :( buu.. aja det skulle tydligen bli fint runt 2 men vet inte om man ska tro på de.. aja nu ska jag göra nåt annat. Puss!

RSS 2.0