ahh!!

har precis varit på eclipse! fan va bra den va! är helt kär! :O ka inte vänta tills nästa kommer ut! idag har jag varit med Julia och vi har inte gjort så mkt vi åkte o badade o lite sånt :) sen åkte vi till kista och åt på spanjoren (haha) och mötte sen ella och lydia och så gick vi till eclipse! imorgon kommer det inte bli någon vidare bra uppdatering, ska först jobba och sen direkt efter ska jag och några kompisar dra till ångbåtsbryggan och bada :) nu måste jag hitta alla papper tills imorgon! puss!

herregud va mkt bättre han blev när han kom i målbrottet! (?) tog den här från sofia karlbergs blogg.


wonderful day!

gud vilken skön dag! först vaknade jag och gick ut me hundarna, sen drog ja hem till Julia oh vi drog t badberget och mötte andre färnsveden, simon sundbeg, linnea ekesund och rebecka håkansson där. vi va där en liten stund och badade och sen gick vi t ångbåtsbryggan och hoppade därifrån! så grymt skönt o kul! sen kom matte och stefan dit också. var där till typ kvart i 6. sen drog alla hem så då gick jag också hem. kommer hem och är skit hungrig och skit trött och såklart precis när jag kommer in för dörren så säger pappa att ja måste gå me hundarna -.- suck! så ja tog en promme me dom och nu sitter jag här och är super trött! vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll ska nog vara me några kompisar :) såg nu att jag har blivit jätte brun idag! har värsta linjen! :O juste min klänning från H&M har äntligen kommit! så har satt på mig den ;) den är verkligen en sommar klänning, den är ganska tråkig och vanlig i utseendet men skön att ha när de e såhär varmt! åh nu va inte minlinje alls lika syndlig längre det blir alltid så på mig vete fan vrf -.- nu ska jag ta nåt att äta puss!


haha kolla hampus i bakgrunden x)

Julia Nilsson

idag ska jag träffa Julia som jag inte har träffat på typ 4-5 dagar elr nåt :O vi ska typ sola, bada :) ja va hos tandläkaren tio över 8 idag -.- tungt att gå upp! men jag var bara där i 5 min haha x) fick reda på att nästa gång ja ska dit (6 september) så kommer dom ta bort min "tandstälning" :D jippih! har haft den i 1,5 år nu -.- dom sa att ja bara skulle behöva ha den typ ett halvår men min jävla tand vill ju inte komma fram -.- men den e typ framme nu eller nästan iallafall -.- aja här har nu outfit o facelook


örhängen gia tricot
armband cubus
t-shirt gina tricot
tights gina tricot
linne gina tricot

haha mkt gina tricot x)


grattis karolina maria lundqvist!

grattis skitunge! älskar dig!


värsta rean i centrum så va tvungen att köpa lite saker!

ja ni ser ju rubriken. va i centrum med Elin idag och då köpte jag det här:


grå tröja
gina tricot 74,50:- (ser ganska konstig ut på bilden men är jätte snygg i verkligheten!)


college tröja
gina tricot 249:-


typ turkos t-shirt
gina tricot 149:-


ljus blå blus (vet inte om jag ska ha kvar eller lämna tbx)
SALT 99,50:-



haha onödigt köp men ja va bara tvungen x)
lila solglasögon och haha idiot-glasögon som therese kallar dom x)
cubus 73,50:- tillsammans.


det ser rosa ut på bilden men är egentligen vitt och blått
cubus 64:-

och det allra bästa är att jag har typ hälften av pengarna kvar! så jag har fortf massor tills när jag, julia, lydia och ella ska shoppa! :D (tror de va dom) efter att vi hade varit i centrum så badade vi i hennes pool! grymt skönt! nu ska jag ut i de fina vädret igen, kanske bada i sjön ;)


elin, centrum, bada

idag ska jag träffa elin :) vi ska först till centrum för hon ska lämna tbx en tröja och jag ska kolla lite på gina tricot :) sen ska vi hem till henne och bada i hennes pool! kommer bli sjuuuukt najs! gud vilken dag det är idag! solen bara skiner! :D åh vad glad jag är! :D har inte så mycket att skriva men det kommer säkert ett inlägg ikväll :) puss!

letade som tusan igår och hittade då: MIN KAMERASLADD!! wohoo(jdklsiudkjelkiud) haha ingen fattar förutom jag therese och anna x)

första grillkvällen på ludde beach


















6 dagar kvar sen åker jag! :D

om 6 dagar åker jag och hämtar Chessy!! :D wiiih! idag har jag varit med Joar, Gustav, Elin E, Karolina och Ella fast bara en stund med ella. vi kollade på film eftersom att det regnade. vi kollade på superhero movie och step brothers. haha vet inte hur många gånger jag har sett den nu x) senare var det bara jag Joar Gustav och Karro kvar så vi drog t Ludde beach och badade. det var jätte skönt i vattnet! sen drog Gustav och Karro. Så jag och Joar satt på bryggan i en timme och snackade om allt möjligt. sen följde han mig hem en bit :) så nu är jag hemma och ska nog sätta på en film håller på att frysa ihjäl! ska göra popcorn nu ;) puss!

Juste bilderna kommer snart men jag hittar inte min kamera sladd :S

'
har typ inga bilder på datorn så de fick bli den här :)


midsommar = ingen tid för bloggen

jag hoppas att ni förstår vrf jag inte bloggade igår. om inte så va det för att det var midsommar afton (för dom som missade de) så jag hade fullt upp. aja idag har jag iallafall messat elin e och kollat ifall vi kan träffas :) nu ska jag äta frukost e fett hungrig!
har inget me inlägget att göra men diggar den här bilden! spec hugos outfit x)

Torsdag 24/6

kom int på någon bättre rubrik :P idag träffade jag min chef för första gången. hon bjöd mig och min granne p lunch och i satt och pratade massor :) det var trevligt! sen kom jag hem vid halv ett och då gick jag, Sonia och Therese ner till stranden och badade och så :) haha jag slängde ner therese i vattnet x) ikväll ska jag till Ludde beach igen och ha det mysigt med polarna :) nu ska jag typ göra lite tidig middag åt sjukt tidig lunch x) pussss!!

bilder från igår kommer senare!


gammal bild på mig o twiinie!

grillning

ikväll blir de grillning me elin, ellen, summer karro och några till :) ska bli mysigt :) har jobba hela dagen idag så har typ inte hunnit göra nåt kul -.- aja nu ska jag fortsätta kolla på family huy :) puss!


älskar min svamp!

älskar dig Julia Nilsson, tack för allt!


Julia gjorde dem här bilderna :D

längtar så jag nästan dör!

det är helt sjuk hur mycket jag längtar tills lilla chessy kommer! åhh tänk att vi ska ha en liten urgullig fluffig valp som kommer springa runt i huset!! ahh!!!!!! :D bara 11 dagar kvar!! helt sjukt kan inte fatta det!! haha blir nästan tårögd vilken liten tönt jag är x) men jag har alltid älskat hundar och är så grymt glad! plus att mina grannar precis har skaffat världens gulligaste lilla tax valp som heter lizzy! och då längtar man ännu mer när man ser den lilla springa runt och man bara tänker att man själv snart kommer vara den som leker med en sån liten! min syster fick nya bilder på Chessy idag och hon har blivit så stor! hon är urgullig nu och alldeles fluffig :D tänkte förklara lite hur allt är för er som inte fattar:

Min storasyster Therese som är 2 år äldre än mig och precis har gått ut nian ska köpa lilla border collie valpen Chessy eftersom att hon ska börja (om hon kommer in) på ett gymnasium i liljeholmen som har en hund linje som hon ska gå på där man får ta med hunden till. Om hon inte kommer in så ska hon börja på rudbeck (tror jag) och kommer då ha hunden ¨på hunddagiset Barkys hunddagis eftersom att den fortfarande kommer vara valp när hon börjar skolan så den kan inte vara själv hemma plus att det är en border collie som behöver mycket arbete och blir lätt rastlös och tuggar därför på saker x) haha så hela huset skulle vara söndertuggat! hunden kostar 7000 precis så mycket som hon hade och precis en sån border collie som hon ville ha så hon blev överlycklig! 


så nu har ni fått ungefär all info ;) och det roliga är också att therese kommer sommar-jobba på Barkys när den har varit här i två veckor (då är den alltså 10 veckor) så då ska jag vara hemma med den i typ 2 veckor helt själv :D åh vad jag längtar! oj va långt de blev nu kommer ingen orka läsa haha x)

c. 2 veckor





c. 3 veckor


c. 4 veckor




6 veckor nyaste bilderna!




hon är så sjukt söt!


gardasil

har precis varit och tagit gardasil sprutan... läskigt! haha de gjorde faktiskt ganska ont :O aja på vägen därifrån så gick jag och therese genom centrim när vi skulle hem och då såg jag att en tröja som jag har kollat på innan och som elin har var på rea! så jag var ju bara tvungen att köpa den och ett halsband som också var på rea ^^ nu e jag hemma och ska kanske gå hem till ella nu för de blev inge bad eftersom att vädret blev lite sämre och vi hann inte :/ men ska typ dit iallafall :) bild på tröjan och armband nedanför :)




förlåt för grymt dålig uppdartering

sitter just nu och kollar på svampbob. haha geek i know men de äger! haha! igår var jag ocg grillade med adam, ted, patricia, emilia, lisa, amanda A, simon S, simon W, Hugo, basse och mackan. tror att de va alla :) det var sådär, de va mysigt och så men jag badade och det blev skiiiit kallt för jag badade med kläderna för jag hader inte planerat att bada. aja iförregår var jag med Ella Julia och Lydia. Vi hade det mysigt och jag Julia och Lydia gjorde våfflor för ella åkte till veterinären med stella för hon hade ont i bakbenet :/ hoppas det gick bra! aja nu ska jag messa Julia och Ella och kolla ifall dom vill dra och bada med mig nånstans :) skulle frågat lydia också men hon är på arholma så hon kan inte :( åh nu ringde ella mig och vi bestämde att hon ska köpa picnik och sen ska vi dra t badberget och bada och äta och så :D najs! aja nu ska jag äta frukost :)


stackars lilla stella!

ligger i tältet med ella

igår sov ju jag över med Julia och Lydia och det var jätte mysigt! vi kollade på två filmer, The children och hachiko - en vän för livet. den ena var läskig och den andra sorjlig. sen såg vi på halva saw 2 också :) den var faktiskt bättre en jag har hört folk har sagt att den inte har någon bra handling och sånt :S aja nu ligger jag i ett tält på ellas baksida! mysigt mysigt! nu ska vi kolla på film :) de blir oliver och gänget haha! aja puss puss!


sötis!

sitter i tv-rummet

just nu sitter jag och Julia i tv-rummet och har precis raderat alla låtar från våra mobiler :O för att få en ny start och bara ha bra låtar på mobilen! haha ;) ebba och elin har gått hem fast elin glömde sin mobil här men hon har typ inte märkt de än men jag ska messa henne nu o säga de ;) eller juste fan de går inte hennes mobil e ju här x) aja när hon kommer på de så får hon ringa eller nåt x) ikväll ska julia och Lydia sova hos mig också :) ska bli trevligt! vi ska tjocka oss med massa snacks o läsk moahahaha! sen ska vi väl hyra någon bra film också ;) oj kom på nu att jag har glömt att lämna tbx filmen som jag och anna hyrde i onsdags! haha då får man betala då x) aja nu ska jag vara lite social :) puss på rumpan!


min kära syster!

Elin, Ebba och Julia

ikväll sover elin, julia och ebba hos mig! :D ska bli mysigt!

slaggar hos anna

slaggar hos anna inatt och sen imorgon ska jag vara med iallafall ebba, Julia och Elin :)

första dagen på jobbet

idag åkte jag iväg med min granne för att kolla mitt nya jobb :) det var vädigt lätt men det enda är att man måste sitta på tåget i sammanlagt 2 timmar -.- tjänade ungefär 500 kr :) sen åkte jag hem till Elin och badade med henne, Ebba och Julia :) det var mysigt värre! sen åkte jag hem :) nu säger mamma att jag måste städa mitt rum så jag ska göra det ;)



haha monster varning!

Elin och Julia

gud vad ni är dåliga på att kommentera! och jag är dålig på att uppdartera... aja idag har jag varit med Julia och Elin E. vi badade i Elins pool osm är så skön! så jag är sjukt trött nu! nu sitter vi i Elins rum och bara snackar. Det var några som ville att vi skulle komma ut men vi orkade inte så det blir bara lite mys ikväll :) jag har fått min present av Julia! den var skiiiiit fin! det är en vit liten axelväska! älskar den :D aja nu ska jag vara lite social. puss!


söt bild på ebba, linnea, emma och elin på skolavslutningen :)

00:45:45

nu har jag och ebba precis kollat klart på road trip. vi ska nog försöka sova nu eller sätta på tvn eller nåt :) pöss!

hemma med ebba

jag och ebba kom hem precis hon ska sova här och nu ska vi äta ostbågar och kolla på film :) mysigt! imorgon ska jag t Julia och ha det myspys med henne :D aja nu skriker ebba på mig! haha eller okej verkligen inte men ändå puss x)


haha har ni någonsin sett något snyggare?! x)


johannas älskling gästbloggar!

HEJSAN :)
Nu tycker jag att johanna uppdaterar väldigt dåligt, någon som håller med?
Så tänkte hoppa in och skriva lite om va johanna har gjort det senaste dygnet:
Igår kväll sov vi och lite andra brudar hos ella, men det hoppas jag att ni vet.. annars är hon riktigt dålig :O
Aja, det var väldigt trevligt och vi pratade om massa intressanta saker :) Ella, sarah och johanna boman skulle till bomans landställe så vid 11 drog johanna till julia och umgicks med hennes bästavän en stund :)
efter ett tag så kom hennes andra bästavän också dit (alltså jag :D) och då åt vi lite pancakes och degade i julias säng med johannas och julias mini pc-datorer. Riktigt söta är dom!
Julia skulle åka lite senare och handla tillsammans med hennes mamma så vi fick skjuts hem till johanna. Vi satte oss direkt vid datan IGEN och johanna började installera sitt Photo shop som hon fick när hon fyllde år. Johanna är ju inte så smart, som alla säkert vet så det gick väl sådär men hon fick igång det iallafall ;) Hihi johanna, du får vara hur osmart som helst, jag kommer älska dig hur länge och hur mycket du vill iaf!

Nu ska jag gå och leta upp johanna, hon försvann ngnstans..
men puss puss!
/Lydia

en väldigt vacker bild på lilla jag..

Penny is back! :D

:D ska sova hos Ella :) ska bli mysigt! vet int riktigt när jag ska dit men hon skulle ringa mig :)


hemma nu!


haha schteekig man är ;)


är hemma nu :) ganska skönt som man säger borta bra men hemma bäst haha! nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. tropr att jag ska vara med Ella Julía och Lydia men jag vet inte men om jag inte ska vara med dom så ska jag vara med elin ebba och ellen :) om jag orkar något av det är ganska trött kanske bara ska vara hemma men jag tror att jag kommer vara med dom :) nu ska jag prata med mamma och pappa. puss!


lång dag

ja som ni ser så har dagen varit ganska lång fast skön. först åkte vi och kollade på farmor och farfars nya lägenhet och sen åkte jag, Anna, Therese och pappa till sjukhuset och hälsade på farfar igen. där satt vi i ungefär två timmar och pratade. ganska mysigt faktist det är inte alls sån där äcklig sjukhus känsla som det är i vanliga sjukhus. nu ligger jag i sängen med therese och anna. anna ligger som vanligt och håller på me sin iphone och therese ligger och läser någon tidning. otroligt skönt att internet funkar! trodde inte att det skulle göra det :) fick låna pappas comviq surf ^^ intressant? ja vet -.- haha har inte så mkt att skriva om det händer ju inte så mkt här :) ska snacka lite med syskonen nu puss!

det blir inga bilder internet är så långsamt här så det tar år att ladda upp bilder -.-

tack alla som har grattat mig!

haha såg precis att ungefär 100 st har gratrtat mig på facebook haha x) är framme i hälsingland nu eller hare varit det i någon timme för vi var och hälsade på farfar på sjukhuset också :) nu har vi precis ätit ugnspankaka mhhhh! sen ska vi äta tårta och jag har köpt ostbågar så ska sitta och gotta mig till en film senare! tänkte räkna
upp allt jag har fått och lägga in lite bilder :) jag har fått:

  • ett par shorts och en t-shirt
  • 3 par trosor och toffsar
  • en acer mini pc
  • photoshop
  • skålar/glas till smink
  • en väska från spanien
  • 200 kr

bilder kommer senare


14 ååår!!

ja som ni ser så är jag fjorton nu och jag sitter och skriver det här inlägget på min splitter nya mini pc!!! AHH! den är så bra älskar den! ska åka t hälsingland snart så måste packa puss!

sleeeeepy time!

är faktiskt ganska trött trots att jag sov någon timme på dagen. ska nog sätta på en film med köra syster och låta mig somna till den det är alltid lättast att somna på de sättet xD puss! btw: fjorton om 1 timme! :D


det bruna sträcket under ögat är ett sår som han fick idag när en hund flög på honom :(

me ♥ sleeeep!

åhh vad skönt det är att sova! rog precis en liten tupplur på någon timme! haha det enda är att jag inte kommer kunna somna ikväll xD Sonia och Therese är och lämnar Elanie nu sen när dom kommer tillbaks ska vi äta pizza och kolla på film! mysigt värre! haha dom skulle kolla på fotbolls matchen så dom ville ha hjälp med tvn och då när jag gick in i tv rummet så började elanie och sonia asg för ingenting! haha sen satt dom bara där och skrattade i någon evighet! ser heeeeelt död ut just nu och sonia tog bilder på mig som antagligen kommer komma upp på fb -.- haha! aja nu ska jag fortsätta med mitt liv! adios!


haha skönaste bilden x)

me ♥ sleeeep!

åhh vad skönt det är att sova! rog precis en liten tupplur på någon timme! haha det enda är att jag inte kommer kunna somna ikväll xD Sonia och Therese är och lämnar Elanie nu sen när dom kommer tillbaks ska vi äta pizza och kolla på film! mysigt värre! haha dom skulle kolla på fotbolls matchen så dom ville ha hjälp med tvn och då när jag gick in i tv rummet så började elanie och sonia asg för ingenting! haha sen satt dom bara där och skrattade i någon evighet! ser heeeeelt död ut just nu och sonia tog bilder på mig som antagligen kommer komma upp på fb -.- haha! aja nu ska jag fortsätta med mitt liv! adios!


haha skönaste bilden x)

sommarlooooov!

nu är det sommarlov fy fan va skönt! imorgon ska jag åka till farmor och farfar. ska bli mysigt :) jag är med Lydia och Julia nu och vi är fluuuuummiga!! haha x) vi har typ legat i min säng hela tiden x) aja nu ska jag kolla facebook o lite sånt :)


Julia och Lydia mina älsklingar! ett collage av julia!

klar

såhär ser jag ut nu:


klänning: thereses från typ H&M
väska: från typ ZERA
armband: från ella när hon var i marocko :)

sista dagen som sjua!

isad är det dkolavslutning alltså sista dagen för mig och min klass som sjuor! åh va skönt det kommer bli med sommarlov! såklart ska det regna också -.- men imorgon fyller jag fjorton :D aja nu ska jag våga håret c' yah


gammal bild på mig o sofia wahlberg, älskar dig twiinie!

Vad är livets gåta
Löst av ingen
Vad är hoppet
Poesi av tingen
Vad är kärlek
Irrbloss som lär oss gråta
Vad är döden
Lösningen på livets gåta

HAHAHAHAHA!


dålig humor i know

avslutnings outfit




- älskar dig syster!


det gick ovanligt snabbt :O

Ella, Julia och Lydia gick för en halvtimme sen och jag blev klar med att städa mitt rum som såg ut som ett helvet på en kvart?! :O imorgon blir det sommarlooooov!! wohoo! usch va skönt det kommer bli! Idag hade vi mentorsdag så våran klass åkte till Edsbergsslott och hade picnik. ganska mysigt faktiskt. dock var det ganska kallt i början av dagen :/ jag och Julia åkte hem till mig och hämtade min stora älskade Hampus :D vi tog med honom till slotten och han satt där och var jätte duktig! saga hade tagit med sig sin hund märta (?) också :) fast hon gillade inte hampus så mycket ;) det var iallafall jätte mysigt. sen drog jag, Ella, Lydia och Julia hem till mig och gjorde kladdkaka och kollade på mean girls! gud det är vekrligen sommar nu! det är 30 grader inomhus och 35 utomhus (!) :O fyller år iövermorgon också, som alla säkert redan har fattat, så jag tycker att alla ska gratta mig då ;) åh vad skönt det är med ett rent rum!! aja nu ska jag göra nåt annat :)


har vågat håret hiss elr diss?





haha måste bara lägga in lite bilder på mig o Lydia från idag





onsdag

idag slutade vi 11:55 :D så jag, Julia och Lydia åkte hem till mig, åt och kollade på An american crime! usch den är så sjukt hemskt! vi satt alla och grät sjukt mycket x) det värsta är att den är baserad på en sann historia :S AHH! mitt rum ser ut som ett helvete så jag känner att jag kanske borde städa det... 3 dagar = skolavslutning (!) 4 dagar = 14 år! :D nu ska jag iallafall städa mitt rum puss!


en blöt och sur penny ;)

precis duschat

har precis kommit ut från duschen. usch vad jag älskar att duscha! bara 4 dagar kvar till sommarloooov och 5 t min födelsedag :D happy!


älskar den här bilden på ebba! så sjukt söt! älskar dig gumman!

Alice i underlandet

tjee alla sööööta läsare! haha. Idag efter skolan åkte jag lydia julia och ella hem till ella. Vi satt bara och snackade. sen var vi tvungna att gå hem för Ella skulle få gäster. Då gick jag hem till Julia :D vi köpte chips och kollade på Alice i underlandet! den var jätte bra :O kom hem för kanske 40-50 min sen och möttes direkt av en färdig sminkad och fin syster som ska iväg till balen! usch vad avundjuk jag är! vill också vara så fin!


syster

älskar dig syster, ha så kul och lycka till!






Grattis Ella 14 år!



Grattis sötnosen min nu är du äntligen fjoooooortis på riktigt ;)

Tack mamma och pappa!

fick en parfym och en mascara av mamma och pappa :D parfymen är en DKNY be delicous - fresh blossom och mascaran är en Elizabeth Arden mascara som är skit bra :D precis vad jag behövde!



 

juste fick precis reda på att världens näst största hajar har kommit till Sverige!! AHH! gissa om jag är rädd! jag som redan är så sjukt haj rädd oxå :'( okej dom här hajarna är vegeterianer men ändå dom är äckliga! :S


King of africa

haha låt som lyssnas på mkt i de här huset vet int vrf sjukt skön o rolig låt att lyssna på högt xD


king of africa - Douster

Min päron är snart hemma :D

snart är mina kära päron hemma från Cypern :D skulle egentligen följa med och hämta dom men orkade verkligen inte! idag har det bara varit en skön dag förutom att allergin står på topp just nu så både ögon och näsa rinner varannan sekund -.- ser ut som värst pundaren! lovar att små barn som ser mig blir livrädda :S har precis ätit pizza och sitter och dricker cola nu! My gaaaash va ja älskar cola! Mmmmmh! va i centrum ett tag idag också med Lydia och Julia :) nu ska ja fixa puss!


haha sjukt gammal bild på mig o helena älskling!

helgen

igår var jag med elin ebba och karro. vi gick hem till elin och badade :) sen skulle jag gå hem men kom inte hem för jag hade inga nycklar så jag gick hem till ebba och åt där :) sen gick vi till ludde beach och då kom Linnea L och Ellen H :) vi satt där och hade mysigt och åt chips och snackade. sen sov Linnea hos mig. I morse vaknade jag och spydde :/ fast de var bara galla typ och jag känner mig inte alls sjuk så vet inte vad det kom ifrån :S jag och Linnea kollade klart på mean girls som vi hade börjat kolla på och sen gick Linnea hem och jag åkte till Ella för jag och massa andra tjejer skulle fira henne eftersom att hon fyller på tisdag :) sen följde Johanna Boman och Agnes med mig hem och vi åt på subway och kollade på min stora feta grekiska semester :) fast vi hann inte kolla klart :/ aja nu ska jag gå och vara social med mina nära och kära :) pöss!


haha en grymt fin bild på mig och elin från igår ;)


facelook

idag ska jag till ella och fika eftersom att hon fyller år på tisdag :) ska bli trevligt :) men hon får sin present på tisdag istället ;) nu måste jag plocka ur diskmaskinen. pöss


facelook for today

dålig uppdatering, jag vet

förlåt för dålig uppdatering! kom precis hem från torparängen :) var där med några kompisar och grillade och hade mysigt :) det enda som förstörde ALLT var alla jävla myggor! usch! fast jag tror inte att någon mygga bet mig men det var huuuuuur många som helst! nu ve jag inte vad jag ska göra, kanske kolla film eller nåt. anna sitter hemma med några kompisar nicklas och bianca. idag har jag varit på två studentmottagningar också :) först Julias syrra Jessicas och sen på min syssling maddes :) haha åt massa tårta och sånt hemma hos Jessica så orkade inte äta något hos madde x) sånt e livet ;) imorgon vet jag faktiskt inte vad jag ska göra :) åhh va skönt kom precis på att det bara är fredag! kändes som lördag :D naaaajs!! :D skulle egentligen sova hos Agnes imorrn men det gick inte sen för dom håller på att göra om i deras källare som vi skulle sova i och om vi skulle vara på hennes rum så skulle det inte gå för det är så lyhört i deras hus :/ men det får bli någon annan gång :) nu ska jag göra nåt annat puss!



haha Amanda sötnosen hade badat och sen märkte jag att det såg ut som ett hjärta :D

9 dagar t sommarlov o 10 t min födelsedag! :D

förlåt för att jag har ganska tråkig uppdatering! idag var jag iallafall i skolan och det var väl som alla skoldagar. efter skolan gick jag till aulan för att titta på när min syrra och hela nian övade inför sin konsert som dom har imorgon. ska kolla på den då också så jag vet redan typ halva haha ;) dom är så duktiga! sen åkte jag och therese till stan och var där och köpte lite saker till therese. sitter just nu och äter m&m och dricker saft. fy fan va varmt de har varit idag! och jag har gått runt med jeans så jag höll på att dö!! nu ska jag göra nåt vettigt kanske gå ut i de fina vädret! känner så sjukt mycket för att bada! usch nu vill jag ha pool mer än någonsin! saknar våran gamla pool... R.I.P... aja pöss på er!



jag och pennan!

-

jag är en ängel med min gloria på sne, mina
ögon tindrar och min uppgift är att le.
men djävulshorn och svans växer ut under
mina vingar, men det är sånt som händer
i livets stora ringar.

älska mig hata mig, jag bryr mig ej,
för jag behandlar ändå dig som du behandlar mig!


kan inte fatta att gör de här...

men här kommer videon...
OBS mitt skratt låter heeeeelt sjukt för jag har så grymt ont i halsen och har fått värsta hostan och jag har mycket mer att skylla på ;)

det här är helt sjukt och inte likt mig hahahaaha kanske är för att jag inte har gråtit på länge så fick ut allt eller nåt x)



haha nu kom den ändå den är ju så sjukt rolig! Nu har jag precis lugnat mig från mitt gråtanfall och frågar therese om lite papper och så säger jag " jag är jätte blöööööt! " och så börjar jag gråta igen och sen fattar jag hur kul det verkligen är så jag börjar garva! hahahahaha värsta femåringen med humörsvägningar xD

RSS 2.0