Aboow!

vet int varför jag valde just den rubriken, de bara blev så. just nu sitter jag och gör ingenting. ska äta klart min pizza! Mmh! va gott de ska bli! idag åkte jag till stinsen efter skolan men Lydia och julia. vi kollade på glitter och på gina tricot. Lydia köpte ett linne från Gina tricot. Jag har börjat ÄLSKA glitter!! dom har så sjukt fina saker där och jag har hittat ett halsband som jag verkligen älskar!! ska köpa det när jag har pengar. juste imorrn ska jag och Ella på VIP kväll på top shop! vi får massa gott att äta och dricka och 20% rabatt på allt i butiken! det ska bli sjukt kul! De enda är att jag inte har några pengar "/ aja får väl kolla med min snälla mamma ifall jag kan få lite ^^ hon ska ju trots allt betala mina kläder. nu ska jag fixa min pizza.


sjukt kraftig hund :O


Glitter


Love Johanna

om uppdatering!

vet att ni tycker att det är tråkigt att jag nästan aldrig skriver, men jag gör aldrig nåt spec och jag tycker själv att det är så tråkigt att läsa typ " idag har jag varit i skolan det var tråkigt. jag snubblade jag på en sten." men ni får välja skriv kommentar och svar om jag ska skriva när nåt spec händer (fötter) eller någon gång varje dag. för jag kan ju inte veta vad ni läsare vill :) just nu sitter jag iallafall och tråkar lite. har som tur är inga läxor. sköööönt! mitt brännmärke har blivit köttsår :( det gör sjukt ont! imorgon slutar vi halv två! skööönt! jag har börjat sova nere i ett vårat tv rum. sover så mycket bättre där :O undra varför.... aja nu ska jag inte trötta ut er ;)


haha jätte jätte gammal bild på mig och julia x)

Love Johanna


AJ!!!!!!

inte nog med att NO e tråkigt så gör det ont också! idag skulle vi göra figurer av tenn (en metall som man smälter) och hälla de i en form som var gjord av gummi. när vi hällde första gången blev de bra men vi hade för lite tenn så vi fick mer tenn av cattis (NO läraren) och då höll jag och lydia varsin klämma på varje sida av gummit och julia hällde. då rann allt igenom och ner på golvet. när de stelnat plockade vi upp allt och la de i sleven och smälte de igen för ett nytt försök. då kom vi på att det kanske var bättre ifall någon höll underifrån så jag gjorde de.... men då hände de.... allt rann rakt igenom ändå och ner på min hand! jag ställde mig och skrek och cattis tog fram mig till vattnet o skölde (?) De gjorde så sjukt ont! det var 200 grader!! Förstår ni hur ont det gör?! 200 GRADER!!!!! så jag har jätte, jätte ont nu och har haft det hela dagen. det kommer bli världens fulaste ärr :'(.

såhär såg formen ut ungefär. (svårt att förklara)
 
haha nån som fattar va ja menar? X)


ser 10000000 gånger värre ut i verkligheten.


Love Johanna


I love u



ja älskar er brorsor tack för allt!

Johanna ♥ bästa brorsorna


AAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHH!!!

Min facebook funkar inte! åhh så irriterad man kan bli! det står att jag måste varifiera elr va de heter, min mail o ja har gjort de kanske 10000 gånger men de slutar aldrig komma upp så ja kan int komma in på fejjan! otroligt kul!! aja ska nog försöka sova nu eller titta på film eller nåt. saknar mina syatrar otroligt!


slänger upp en gullig bild på min ellen som jag oxå saknar otroligt! http://finaellen.blogg.se



Love Johanna


mycket har hänt!

oj oj oj! nu har ja int skrivit på länge igen :O ehm vart ska jag börja? juste! min syster (therese) har åkt till sicilien (?) och kommer hem imorgon. igår sov linus här. det var kul fast han somnade på mig när vi kollade på film. haha han höll på att mosa mitt huvud! och sen somnade pappa också så dom låg där och snarkade båda två medans jag satt och grät. jag kollade på seven pounds! hemskaste filmen som finns! man blir verkligen otroligt deppig efteråt! sen skulle pappa åka och hämta mamma så då gick jag och linus och gjorde oss iordning och sen så satte sej linus på sängen jag gick bort i två sekunder och när jag kom tillbaks så sov lillkillen. så ja släckte överallt och gick och kollade på film för jag var inte trött alls. sen kom mamma och pappa hem. då gick jag och la mig för då var jag trött. sen vaknade vi, åt lite frukost och gick hem till linus. nu ska jag lägga in lite bilder och sen antingen börja göra mig iordning eller kolla på någon film eller nåt.


haha helle åt gräddfil och då gjorde hon olika "gubbar"








juste köpte nya skor och en skinn (plast) jacka :)




Love Johanna

in looove!

jag är så sjukt kär i den här killen! titta på videon tar bara två minuter av din tid! det är värt de!


Love Johanna

uppdatering!

nu sitter jag här och skriver igen. jag har precis läst alla gölliga kommentarer från inlägget "kära systrar". juste jag har fixat mitt rum :D jag har möblerat om och satt upp massa nya saker. idag har jag varit med lydia ella och julia i stinsen. efter ett tag åkte lydia hem så vi var enamma. sen när vi skulle åka hem så ringde min syster (therese) och sa att hon snart var vid stinsen. så jag fick sitta och vänta på henne. sen när vi entligen hittade, varandra efter att ha gått om varandra några gånger, så gick vi hem. på vägen hem träffade jag lisa, verro, bella, teddy, micke och jonte. vi hälsade bara och sen gick vi vidare. väl hemma satte jag mig vid tv:n en stund och sen gjorde jag lite läxor. nu ska jag gå och göra lite te tror jag.


gammal bild på mig och andra halvan :D



Love Johanna

käraste systrar!

som rubriken säger så ska jag skriva om mina käraste systrar. mina systrar är verkligen dom BÄSTA systrarna man kan ha! dessvärre träffar jag två av dom mindre eftersom att dom är stora flickor och har flyttat hemifrån :(
men jag träffar dom ändå ofta.

JENNY
 - min älsta storasyster. du har alltid funnits där när jag behöver dej! dessvärre bor du ju så långt bort så det blir bara någon gång i månaden som jag kan träffa dig! hoppas vi kan träffas mer! minnena är oförglömliga! jag saknar dej och kommer alltid älska dej!

ANNA
 - min näst älsta storasyster. du har också som jenny alltid funnits där och det vill jag tacka dig för! det känns verkligen som jag kan berätta allt för dig! du bor ju närmre så dig kan jag ju träffa oftare men det blir ja ändå inte så ofta pga skola och jobb m.m! jag älskar dig syster och kommer alltid göra det.

THERESE
 - ..... om vi säger såhär.... du är min yngsta storasyster... näe jag skojja. Therese, du har alltid varit som en mamma för mig, ibland på bra sätt, ibland på dåligt sätt. vi bråkar väldigt ofta och jag hoppas att vi kan sluta med det för du e den som jag alltid har haft nära mig och ett liv utan dig är inget liv. jag älskar dig stora(lilla) syster.






Vill bara säga att jag älskar er enormt.


Fest igår!

hej bloggen! än en gång förlåt för att ja int har skrivit på ett tag :/ igår var jag på fest hos ella! eller fest o fest de va mer tjej middag. vi hade pyjamasparty :D först så åt vi pizza som hon hade gjort själv, sen sminkade varandra (alla kom dit osminkade) haha rebecca smiknade mig till största fjortisen! och precis när jag tänkte hämnas så skulle alla byta par -.- efter sminkningen så kollade vi på en sjukt sorjlig film! jag har nog aldrig gråtit en hel film innan. terrible! efter festen åkte jag och julia hem till henne. då satte vi oss och började titta på en film men jag somnade x) höhö. dagen efter vaknade vi ungefär halv tolv. då gick vi upp och åt frukost. sen kom linus dit och då drog vi till stinsen. där träffade vi massa kompisar. stackars lilla lisa skulle köpa hårfärg men när hon skulle köpa de så hittade hon inte sina pengar. 170 bara borta. just nu sitter jag och kollar på bring it on. nu kommer lite bilder från igår.





haha fjortis johanna x) en dag ska jag hämnas rebecca!


haha kisse katterna ;)


haha sophia ser lite knasig ut ;)


haha jag innan ;)

så nu räcker det med bilder ;)


Love Johanna


BILD BOOOMB!!!

som ni ser så kommer nu en bild bomb från alla dagar!


ellas kattunge stella :D


cool bild på ellas o mina fötter ^^


kyckling nudlar, agnes o julia!


kyckling nudlar


jag va duktig o pluggade till NO provet med agnes o julia!


agnes målade mina naglar :D


hugo sötnos :D


mitt o mathildas ben!


glass med strössel, silverkulor o banan!


choklad pudding!


jag o hugo väntade på bussen t jakob!


jag, lisa o rambo!


jag, lisa o lollo!♥


lollo, lisa, johanna.






så nu har ni fått bild bomb!! idag va ja på begravning för claes. de va int så kul, grät en del o så... men nu ska ja gå o titta på idol!!

Love Johanna

 


förlåt igen!

förlåt för att jag aldrig skrev igår som jag sa att jag skulle göra! jag orkar bara inte för att det är ju skola och allt. men jag ska verkligen försöka att skriva! jag ska lägga in bilder sen från alla dagar men just nu har jag ingen USB sladd :/ men sen kommer det! just nu sitter jag med julia och vi har precis kollat på 17 again! jag älskar den filmen! sjukt bra verkligen nåt som jag rekomenderar! haha vilken stora ord jag använder haha! nu ska vi äta mat snart och kanske titta på en till film eller nåt jag vet inte.




Love Johanna

förlååååt!!

förlåt så sjukt mkt för att jag inte har skrivit!! ska göra det senare idag.... hoppas ja!!

RSS 2.0