Ledsen för så dålig upptadering!

Ja, ni ser ju rubriken. I fredags var jag på tjejmiddag hos Ebba. Det var super mysigt vi satt och snackade om allt möjligt! Igår var Arash, Emilia, jag, Ebba och Linnea här hemma och tog det bara lugnt. Och höll min syster sällskap :) Ebba sov kvar här :) Idag vet jag inte vad som händer. Madde vill träffa mig, Ebba ska jag typ träffa idag efter att hon har firat sin mormor och snackade med arash också om att vi skulle träffas -.- så jag har fullt upp idag! Men ikväll ska iallafall jag och Ebba kolla på skräckis! Ska kolla om någon mer vill kolla kan ju inte ha många eftersom att det är en vanlig måndag för mina föräldrar. Men nu ska jag käka lite frukost :)
hahahaha minnen!

En dag kvar håll ut!

Endast en dag kvar tills det är lov! Ska bli härligt att komma iväg från skolan i en vecka! Idag följde Lydia med mig hem och vi pluggade till matte provet som vi har imorgon. Är äntligen klar. Hatar verkligen matta. Fast i och för sig så kan jag det här kapitlet ganska bra det satt lixom redan i huvudet! Nu ska jag äta fläskfilé med klyftpotatis och senaps sås! MMMMH! Hej då så länge!
krya på dig hjärtat!

haha humor på högsta nivå!

Helena säger
vilken färg har ett päron?
Johanna säger
antingen grön brun eller gul
eller rosa
Helena säger
okej
Johanna säger
Helena säger
men orangutanger då?
Johanna säger
lila
Helena säger
driver du med mog johanna..?
mig*
Johanna säger
nej absolut inte jag läste de på wikipedia
Helena säger
vilken färg har ett päron?
Johanna säger
antingen grön brun eller gul
eller rosa
Helena säger
okej
Johanna säger
Helena säger
men orangutanger då?
Johanna säger
lila
Helena säger
driver du med mog johanna..?
mig*
Johanna säger
nej absolut inte jag läste de på wikipedia

ingen dans...

Blev tyvärr ingen dans idag :/ har skit ont i halsen och vill ju inte bli sjuk tills lovet så stannar hemma från dansen idag :) efter skolan gick jag och träffade Arash och Gabbe på ip. Haha Arash spelade fotboll och jag och Gabbe satt mest och pratade förutom när dom bytte lite ibland haha. Var hemma ungefär halv 5 så satt alltså en timme med dom. Haha har lovat Arash att visa honom mina "skills" inom fotbollen. Men bara honom eftersom att jag inte riktigt känner för att skämma ut mig inför halva sollentuna x) Lov snart! sköönt! bara två dagar! nu ska jag äta upp min mat. Kommer antagligen inte skriva mer ikväll men hörs annars imorgon!
haha brist på bilder!

Tisdaaaag

Ja. Tisdag. That means.... DESPERATE HOUSEWIVES!!! Yey! :D Har pluggat lite matte :) gillar faktiskt det här som vi har i matten nu. Ingen aning om vad det heter men jag fattar det väldigt bra iallafall :) ska plugga lite mer nu. Puss!
brist på bilder

Hoppas på dig sötnos!

kanske kanske KANSKE ska få ärva min morfars iphone (alltså oanvänd) Men det stora problemet är att pappa också vill ha den! Men jag sa faktiskt först att jag ville ha den och jag har bra argument till varför jag ska ha den så jag får bara hoppas! Får jag inte den så ska jag köpa Sarahs mobil :)

SHF

Sitter och kollar på svenska hollywood fruar! AHH favvo!!! :D

Så typiskt mig...

Att handla upp min lön precis när jag har fått den är så typiskt mig! Jag och Julia var ju bara tvungna att springa in på några affärer i Södertälje eftersom att det var rea! Jag köpte en tröja från Gina tricot, en väska från Åhléns och en bh från H&M. Bilder kommer antagligen senare :) Nu ska jag sova lite gick ju upp så sjukt tidigt imorse! Juste jag sov hos Agnes igår :) Super mysigt! Men men vi hörs senare!
hahahhaaha bäästaaa! xD Love you!

Ledig på måndag!

sorry för att jag inte skrev igår! men jag orkade faktiskt inte sitta vid datorn somnade typ direkt efter att jag kom hem från öppet hus. På NOn gjorde vi godis :D jätte gott! Min söndag blir lite som min lördag eftersom att jag är ledig imorrn pga öppet hus. Sköönt! Men de enda är att jag och Julia ska jobba imorgon tidigt på morgonen. Men det är värt pengarna och sen kanske det blir bio eller något liknande :D nu ligger jag och kollar på America's best dance crew! skit bra program! Så därför ska jag förtsätta kolla ;)
haha fluuuumm! älskar och saknar dig hjärtat!

Tårarna faller...

Herrgud den där videon med militärer som kommer hem och överraskar sina familjer och barn får mig att gråta och verkligen längta efter att få barn. Till och med Bogdan som inte har varit ens nära på att gråta på 6 år höll på att börja gråta. Den är så fin! Idag efter skolan åkte jag, Lydia och Ella till centrum och träffade Jenny och åt på subway och drack frapino :) Vi hade jätte mysigt satt bara och snackade på Espresso house i typ två timmar! Älskar Espresso house! Sen gick jag och kollade på Therese i ungefär en halvtimme och sen gick vi och mötte Bogdan och sen gick vi hem och käkade pizza! haha gud vad onyttig jag känner mig! Men nog om de. Hur har eran dag varit? Min dag har faktiskt varit väldigt bra förutom att bästavännen fortfarande är sjuk! Krya på dig hjärtat! Nu ska jag kolla på idol men jag kanske skriver något senare! ciao!

NOOOO!

Nej! Varför ska de snöa nu för? aja de får väl bli vinterjackan idag då. Sköööönt!! Haha Chessy såg ju snö nu för första gången och hon tyckte att det var jätte kul :D Aja jag måste göra mig iordning nu!

Torsdag = snart fredag!

Haha visst tänker jag smart! :D sitter och pratar med Therese och Bogdan nu :) Nu ska vi fixa maaat Ciaooo!

Haha nytt igen

Haha kunde inte ha den gråa headern
klarade bara inte av den, helt hemsk!
så jag bytte till en höstigare:

Ny header igen

Vet att bilden och hela headern är skit ful men på lördag ska antagligen jag, Issa och Julia (kanske fler?) Ha en photoshoot så då kommer de bli massa snygga bilder och med de en ny snygg header! :D Men den här får sitta här så länge :) HAHA OMG kom på att jag ser sjukt blek ut men ändå!

Dansen va lika rolig som vanligt!

Som jag alltid säger, ÄLSKAR ATT DANSA!! Satte mig bara för att kolla på Family guy lite snabbt sen ska jag duscha och sen blir det Välkommern åter. På lördag har vi öppet hus i skolan... wohoo... men det som är bra är att vi får ledigt på måndag! Plus att på öppet hus går man typ 2-3 timmar i skolan så det är skönt! Nu kom mamma precis med 7-pack med strumpor. Något jag verkligen behöver eftersom att min strumplåda är ganska tom. Har gjort en ny header nu ska försöka lägga in den.

HATAR SPANSKA!

Jag blir så less på spanska! Det är det värsta som finns! Jag fattar inte varför det finns ens! Jag ska sluta på spanska, eller iallafall byta grupp (försöka ännu mer än jag gjort förut). Har suttit i över en timme och bara försökt översätta en text men det går inte och nu ger jag upp! USCH!
haha x)

Sovmorgon

har sovmorgon idag eftersom att de va konsert igår. Den gick faktiskt bra! och alla mina vänner som hade olika sorters solon var jätte duktiga! Sitter och kollar på jims värld nu. Pappa skjutsar mig till skolan idag! skööööönt! Har även dans idag! YES! Aja nu ska jag fortsätta att kolla på tv och sminka mig. C' yah!


Ikväll blire konsert!

Har precis gjort lite äggröra! :D Jag hade bara två lektioner idag innan vi skulle hem. Jag var på bilden men gick hem sen eftersom att jag ändå inte skulle vara med på idrotten. Har så sjukt ont i både mage och rygg plus att jag mår sjukt illa. Ska stoppa i mig massa värktabletter innan konserten! Måste säga lycka till till alla mina vänner som ska dansa, sjunga och prata i konserten ikväll! Nu ska jag plugga lite spanska :) C' yah laaateeer!
haha skönaste bilden från i sommras hemma hos Ella när jag, hon och Helena bakade 40 bullar xD

Converse

Jag som är så smart markerade en liten svart stjärna på baksidan av mina converse eftersom att ALLA har vita converse!

Justin Bieber i CSI?!

Vänta här nu, den kända tonårs-stjärnan Justin Bieber har varit med i minst ett avsnitt av CSI, den kända kriminal serien?! Tog en litet smygtitt och det var helt fel att se honom där! Ja menar, han sjöng ju inte ens :O

How i met your mother

Åkte hem från skolan idag efter repetitionen... mår inte alls bra... och vi har konsert imorgon! hoppas att jag blir bättre... har bäddat ner mig i soffan framför How i met your mother nu. Kanske slänger in något inlägg senare :)

Söndag = Söndags ångest

Igår var ju jag hos Elin och firade henne och Agnes. Det var jätte mysigt! Haha jag var helt sjukt trött så jag somnade i typ 20 minuter i slutet av kvällen x) Sen hämtade Anna och Therese mig och vi åkte hem och satt bara och snackade om allt möjligt till 2 på natten och sen åkte jag och Anna och hämtade Jenny. Jag säger bara haha. Nu ligger jag och kollar på något på tv.... Vet inte vad jag ska göra idag... ska nog bara ta det lugnt faktiskt. Är otroligt trött fortfarande. Ska nog försöka sova lite till. Ciao!


vet att ni har sett den många gånger men jag får inte nog! Love it!
ebba har fått mig att älska låten!
Gubben i lådan - Daniel Adams-Ray

Bilden säger de mesta

ska sova hos ebba inatt :) tror inte att det kommer bli så mycket bloggande men vi får se om jag hinner med något litet inlägg :)

trött på allt, bråkar med alla

Hatar sånt här. Blir bara förvirrad, arg och ledsen.

Jätte dålig på att blogga, jag vet!

Förlåt för att jag är så sjukt dålig på att blogga men jag har faktiskt en bra anledning! Har inte haft tid. Har bara pluggat hela veckan. Men idag gjorde jag mitt NO prov och det gick bra så nu ska jag börja blogga igen! :D imorgon ska jag på min gammel mormors begravning... sen ska jag sova hos ebba :) Idag var jag med Lydia och Issa. Vi hade väldigt tråkigt i början och issa hade sin kamera med sig så vi gick ut och fotade lite :) Haha det var mest flumm bilder men det var kul :) någon gång nästa vecka ska iallafall jag, Julia och Issa (säkert fler) Ha en riktig "photoshoot". Kommer bli skit kul :D Issa har ju nästan en sån kamera som jag ska köpa så det var spännande att se hur den fungerade och så :D Kollade på vampire diaries. Kunde dock inte kolla på hela eftersom att jag fastnade vid datorn i reklamen och glömde bort tiden men gash va bra det är! Haha såhär blir det ofta för mig fastnar direkt! Nu ska jag surfa vidare men vi hörs! Ciao!
haha jag och julia för ett tag sen x)

Nytt örhänge

Har gjort klart hemprovet i NO nu! skönt! Men imorgon måste jag plugga en del till andra no provet... hatar no de e skit jobbigt! snart börjar desperate! AHH!


haha bilden blev inte alls gul/grön.... ser inte alls snyggt ut på bilden but, i like it! förlåt föresten för att jag har börjat med så tråkiga inlägg men de e för att jag har verkligen inget att skriva om... de händer lixom inget, de e på helgerna isåfall för skoldagarna är ju precis likadana.

Pluggat!

Nu har jag pluggat klart NOn. Var och jobbade idag med Julia också och tågen blev jätte försenade för det var något sorts signalfel så tjänade lite på det också! Hinner inte skriva så mycket men jag skriver imorgon!
så sjukt liten! dagen vi hämtade henne!

Fredag och Lördag.

Ledsen för dålig uppdatering men jag har inte orkat sätta mig och skriva något inlägg. I fredags sov ju Lydia, Ella och Julia över här. Vi hade grymt mysigt och kollade på film och åt massa onyttigt haha! Vi såg Stomp the tard, Thirteen, Stag Night och halva bedtime stories. Haha Stag Night och Bedtime stories såg bara jag och Julia för Ella och Lydia somnade ;) sötnosar! Jag och Julia var vakna till ungefär klockan 6. Igår var jag och firade min kompis Wiliam :) Det var trevligt! Juste igår åkte jag, Julia, Therese och pappa och kollade på Oceans. Den nya filmen som tog ungefär 5 år att filma! Det var en dokumentär som jag egentligen inte alls tycker om men den var ändå sjukt bra! Jag och Julia sprang på toa mitt i filmen och missade tydligen de hemskaste! Ganska skönt ville ju inte sitte där och gråta! Haha. Idag har jag faktiskt inte gjort någonting förutom att plugga! Men nu ska jag gå och kolla film. Ciao!
Haha bästa!

Super nöjd med kvällen!



sleep over!

snart kommer Ella, Julia och Lydia hit! Dom ska sova här kommer bli riktigt mysigt! :D
bjuder på från svavelsö

KLART!

Äntligen blev det klart! Gud va skönt men va lång tid det tog! men nu är jag äntligen klar och jag är jätte nöjd :D Här kommer bilder!
hade massa fula hål och märken över väggen så tillsvidare så får mina underbara vackra vänner dölja dom!
allra nöjdast är jag med nya sminkbordet/skrivbordet med världens största och skönaste spegel! :D Love it!
Så! Nu ska ni slippa höra att jag gör om i rummet på ett bra tag!

Äntligen!

Håller på att göra om i mitt rum igen och det känns som om jag kommer bli riktigt nöjd den här gången :D lägger upp bilder senare när jag är klar!

Jobbat

Har jobbat nu :) Helena följde med för jag orkade verkligen inte åka själv kände att det var så tråkigt väder, jag var trött och lite små deppig över vädret och allt. Nu ska jag äta pizza!

Grattis Agnes!♥

Grattis vännen hoppas du haft haft bästa födelsedagen någonsin! love you!♥

I ♥ 2 dance!

Shiiiit! Helt slut efter dansen men fan va kul de va! Och gud vad jag körde på! Har nog aldrig tagit i så mycket i dansen eller haft så kul när jag har dansat och aldrig heller blivit så trött efter bara halva lektionen. Men jag körde på ändå så gott jag kunde! Nu sitter jag och Therese och kollar på Välkommen åter och sen ska vi kolla klart på Scary Movie 4 (vet att jag precis såg den men Therese ville också se den)
Haha Chessy är fontän! Kolla hennes blick xD

@ Julias place

Sitter jag hemma hos Julia och chillar. Hon sitter och gör läxan men grym som man är så har jag redan gjort den. Idag är det dans! JAA! Happy moment! Jag är så grymt skoltrött. Hatar skolan! Men det kanske
är för att jag verkligen lyssnar på lektionerna nu och hänger verkligen med... haha. Ganska skönt att ha fixat läxorna såhär tidigt så man slipper sitta i helgen. Okej, Vi har typ en läxa men ändå. Nu ska jag vara lite social innan jag drar på dans! puss!
sötaste vännen!

Desperate housewives!

ÄLSKA!! Sitter och kollar på det nu :D

Hemma efter lång dag

Är hemma efter en lång och jobbig dag i skolan. Efter skolan skulle jag egentligen jobba men det blev inte så för vi hade audition till solo idag. Sökte in till sång till dom ensamma tror jag att den heter. Gick sjukt dåligt! Kunde ju inte låten. Mirakel ifall jag får det! :O haha. Snart kommer Helena hit. Vi ska snacka och äta :) håller på med min engelska uppsats nu :) skönt att få de gjort! Nu ska jag hämta juice. Ciao!

10 things about me

nu kommer 10 saker om mig! Jag har nog skrivit de mesta redan men ändå :)


1. Livrädd för hajar! Har sen jag var liten trott att det finns hajar i Edsviken (okej jag vet att det inte finns men det känns som de)
2. Tycker att det är sjukt stor skillnad på Lasagnette och Lasagne. (Lasagnette är godare!)
3. Favorit rätt är oxfilé som jag har fått hemma hos Julia 2-3 gånger. Blir alltid så mätt så jag håller på att spy efter.
4. Har astma och har haft det länge.
5. Älskar djur
6. Har haft samma jävla rum hela livet håller på att bli galen!
7. Vill flytta hemifrån nu! (inte för att jag vill komma ifrån allt här vill bara ha något eget skulle kännas skönt)
8. Jag har nästan tappat hoppet på att det finns någon riktigt bra killa därute
9. Har någon tendens att bli sjuk. HELA TIDEN!
10. äger ungefär två par skor ett par är helt sönder i hälarna och ett par använder jag knappt

så! okej kanske inte så roligt fakta men ja har tråkigt!

Happy girl!

Super glad över att Desperate börjar imorgon!!! AHH! :D Love it! Det är verkligen ett av mina favorit program. Super bra! Skumt att Wilhelmina Slater i Ugly Betty ska vara med :O


Scary Movie

Såg precis klart på Scary movie 4. Haha alla dom är lika roliga varje gång! Jag är hungrig. Sitter inne på Skypen nu men det är nästan inga inne så om du har Skype lägg till mig :) Har egentligen inte så mycket att säga det har liksom inte hänt något speciellt... Juste på lördag ska jag, Lydia, Agnes och Julia sova hemma hos Agnes :) ska bli kul! och Anna kommer hit idag! wiiih! ja har saknat dig sis! :O men nu ska jag Skypa (?) lite mer :) ciao!
HAHAHAHA SKÖNASTE BILDEN PÅ BÅDA!

AOUCH!

Var nyss och tog sprutan. Fan va ont de gör! Nu ska jag kolla på scary movie 4 :D

Albin och Agnes

Har precis skaffat skype! HAHA jag känner mig så sjukt dålig kan ingenting! haha sitter och snackar med Agnes och hennes kompis Albin. Haha dom sitter och snackar nu om nåt helt random xD Skype är fan kul! alla borde skaffa de :D Chessy ligger och sover bredvid mig nu! plutten då!! Jag stör mig! Verkar inte funka att lägga upp bilder när man har google chrome! Haha nu la Agnes till någon annan snubbe som heter Tobias xD hahahahaha!
de funka :D haha jag nu xD

-

Filippa Rehn om svar:
Jag vart nöjd! Men jag måste bara fråga om du vet vilka det var som spelade på föräldramötet för någon vecka sen? Måste veta vilken låt det var <3<3<3
Svar: ledsen men jag har faktiskt ingen aning :/

svar

Filippa Rehn om Söndag 2010-10-03:
Hej!

Du har en jätte bra blogg och som jag har förstått så går du i musikklasser? Kan du spela några instrument? 
Finns det någon på din skola som är bra på gitarr? isåfall vad heter han/hon?
<3<3<3
Svar: Tack Filippa för din fråga! Ja Sollentuna musikklasser :) Ja jag kan väl inga instrument jätte bra men vi får lära oss piano, gitarr, bas, trumor m.m. Ja det finns många i min skola som är bra på gitarr. Svårt att säga namn eftersom att det är så många men alla kan ju spela eftersom att alla lär sig i skolan :) hoppas du blev nöjd med svar!

Söndag 2010-10-03

Tröött!! Sååå tröööött! Vet inte varför! Jag och Julia somnade sjukt tidigt igår och vaknade hyfsad tid. Har bara legat och kollat på film nu. Kollade på Open water. Någon skräckfilm. Hemsk och äcklig. Den handlar om ett par som blir kvarglömda mitt ute på öppet hav som är fullt med hajar och maneter. Usch! Hatar ju hajar dessutom... Men men. Vi ska äta kräftor idag. Kommer bli gott älskar kräftor! Nu ska jag nog kolla på en annan skräckfilm, Stag night ;) ciao!
Haha älskar dig hjärtat!

Look for today


turkost linne gina tricot
halsband gina tricot
svart linne h&m
leggins cubus

Usher ft Alicia Keys

Do you remember boy i was the one who gave you your first kiss,
cause i remember boy i was the one who said put your lips like this
even before all the fame and people screaming your name
boy i was there and you where my baby!


Haha kul med webbkamera?



nyduschad, osminkad och med en gurka i munnen. Kan de bli bättre? ;)

TOOOOMAAAAT?! :O


Varför vaknar jag så tidigt?!

Blir jätte irriterad. Kan inte sova på helgerna längre! vaknar vid 9 varje helg! Eller okej det har varit typ två helger men ändå! I.R.R.I.T.E.R.A.N.D.E! Aja ska iallafall kanske sova hos Julia idag! Mys pys eftersom att det var så länge sen :D Nu ska jag äta frukost så vi hörs senare!


inte speciellt snygg men såhär såg ja ut i spanien

Canon

Ska försöka spara ihop till denna lilla skönhet!



kostar dock 7000.. men har man viljan så kan man klara allt! Också ett bra bevis mot mamma och pappa på att jag faktiskt kan spara mina pengar!

På riktigt nu!

Nu jävlar blir det en system kamera! Ska verkligen försöka spara mina pengar eller jag ska i inte ens försöka jag SKA spara mina pengar! Kommer bli grymt med en system! Har ju både pengar som jag tjänar ihop, vecko peng och sen kan jag ju jobba ihop lite pengar av mamma och pappa! Ska kolla priser nu. c'yah soon!


I took the night!

AHH!!

USCH! Såg precis en råtta på tomten! Den snodde ett äpple från våran tomt!

kissnödig...

ja jag är kissnödig som ni kanske förstår... haha aja kom precis hem från skolan. Är ganska trött efter dagen så idag blir det hemmakväll. Det var ganska länge sen faktiskt. Juste Jenny kommer idag också! Ska bli kul. Det är skönt att hon kommer oftare och hälsar på nu! Har inte så mycket mer att säga faktiskt men kanske kommer med något inlägg senare. ciao!


helena är inte alls skum som leker med en McDonalds mugg...

RSS 2.0