We♥it

Älskar alla bilder från den här sidan!

Sol, fest och oroliga föräldrar

Riktigt skönt progge asså! Underhållande haha. Jag och Therese är rätt så fast i det. På 5an nu för dom som vill titta. SPRING! riktigt bra!

Gårdagens kläder och smycken

Haha lite ojämna storlekar på bilderna men aa haha ni förstår.

Freedoooom!

Äntligen klar med alla prov! Nu blir det slapp framför tvn med glass. Puss!

No-prov

Nyss haft no-prov. Gick faktiskt bra :) good job! Är dock stört trött.. Aja, nu ska jag lägga mig och sova lite tror jag. Puss!


-

This space between my fingers were made for his fingers

Svar på tal

michaela :) om Navelpiercing:
vad högt upp du tog den :O
vart tog du någonstans?


Svar: Ja, jag hade tydligen en liten grop åvanför naveln så det var svårt att få tag haha men det ser bra ut i verkligheten :) Tog den i Edsberg på Beauty and body :)

Hatar plugg!

Måste plugga idag också, kanske blir nåt inlägg senare. Puss!

Navelpiercing

Där var det precis nytaget så är inte så snyggt men det är snyggare nu!


White chicks

White chicks.. igen.. haha men det är ju standard för oss! Vi är trötta, ska nog sova efter filmen. Bara ligga och mysa. tihih.
Hahahaha sämst humor...

Plugg-dag

Har pluggat hela dagen. Herregud va tråkigt det har varit. Min lediga dag bestod av... pluggande.. love my life! Nämnde ju förut att jag hade en överraskning som jag skulle göra idag.... jag har... tagit.... wait for it... NAVELPIERCING! Yeeeeey! haha. Nu är iallafall Elin här och vi ska ha det superduper mysigt ikväll! (hon sover här) nu ska jag fortsätta plugga och sen är det mat. Puss!

Choklad-tips #2

Finns i mörk och ljus choklad också. Tycker att dom är jättegoda och roliga att äta (wtf?)

Pannacotta

Åt Pannacotta som efterrätt på Elins överraskningsmiddag. Stört gott, går även att göra hemma. Rekomenderas STARKT!

Smiling for life


so true and you know it

Sitter med Ebba nu och kollar på Jersey shore. Haha såg det igår också. Har bestämt mig för att se om någon säsong igen. Idag ska jag först hem till mormor och morfar en sväng och sen blir det antagligen gymmet med Ebba och Therese. Har ju ledigt imorrn så får se vad som händer då. Nu blir det frukost, puss!


Jersey shore

Jag är ju (som ni kanske redan vet) heeelt galen i serien Jersey shore. Det jobbiga är att fjärde säsongen är slut nu. Vafan ska jag göra nu liksom?! Nästa kommer om typ ett år!! Har iallafall bestämt mig för att kolla om 1,2 och kanske 3 säsongen, bara för skojjs skull haha. Har redan sätt 1 och 2 säsongen 3 gången haha... geek jag vet. Puss!

Ebbsooon!

Idag ska jag vara med Ebba (Yaay) Länge sen jag var med henne! Va liksom dansen senast men aa, då dansade vi ju liksom bara. Så det ska bli riktigt skojj! Vi ska hem till Ted och träffa lite sköna grabbs. Sen ska vi antagligen sova över också, vet inte än vart det blir. Tänkte kolla Tarzan nu (kollade på den igår när vi firade Elin men missade slutet) Bara så ni vet liksom... Bye!

Soulmate - 15 år!!

Igår firade vi min älskade Elin som fyllde 15 år!! Min fina flicka är stor nu! *en tår*. Älskar dig stört mycke knäppis!!

Star for life

Ledsen över att jag inte bloggade igår men jag hade konsert. Kom hem runt 11 och Julia sov här så de blev inget bloggande. Nu ska jag kolla Jersey Shore. Ikväll sover jag hos Elin så kanske bloggar hos henne. Puss!!
bilder från mexico

The guy across the hall

Chester see. Nu är ju inte han "Killen i andra änden av korridoren" Men önskar att han var det! Daaamn that guys got swag, man! Han är både grymt snygg och sjunger som en liten ängel. Kan det bli bättre? Nej.

Glass efter träning

Jag och Julia var ju först stört hurtiga och kömpade på som tusan på gymmet men efter kunde vi inte hålla oss från den goda italienska glassen! Kändes ju lite dumt men vafan! Så vi satt på glassbaren och pratade med Ellen en liten stund i väntan på bussen.

Hurtig brud här borta!

Har ju börjat gymma på Friskis och svettis och herre vad hurtig jag känner! Sitter just nu och kollar på Desperate Housewives vilket är superspännande så ska inte blogga nu.
Min favotit tjej, saknar dig

Cow-girl

Jag är vaken.. som ni kanske redan märkt... Jag är supertrött men börjar skolan med bild så det kommer gå bra ändå. Ska börja dra mig mot skolan nu. Bye!

Min duktiga lilla flicka x2

Asså man vill ju bara äta upp dig!

Min duktiga lilla flicka

Min vän Agnes är så duktig som bara har "slängt ihop" en klassvideo för hennes klass. Enjoy!

Ny design - Hiss eller diss?

Ny design nu... Vet inte om jag är nöjd men kör på den ett tag nu iallafall. Har inte bloggat för att jag har haft så fullt upp med designen. Har iallafall varit och gymmat med Julia idag (grymma tjejer). Det var supersoft att göra det! Händer ännu en sak på måndag men det får bli en liten surprise! Nu ska jag fortsätta kolla på Mitt stora feta syrianska bröllop. C'ya!

Lee


Hemma från lägret

Kom hem från återträffslägret igår men var alldeles för trött för att blogga haha. Jag hade stört kul hela helgen! Träffade massa nya underbara människor. Har inte tid för ett långt och härligt inlägg men bilder kommer självklart sen! Just nu sitter jag här med min kompis papillion som vi ska passa tills torsdag. Så söt! Nu ska jag dra. Ciao!


Återträffsläger!

Nu drar vi iväg på läger!!!


Satan i gatan

Fina mamma från bröllopet i Mexico
Snart åker jag iväg så det här blir sista inlägget tills måndag. Sitter just nu och packar de sista. Sen ska jag och pappa åka och köpa en stoooor påse godis! Mums? Aa. Nu skulle syrran ha datorn så måste pallra vidare. Skriver när jag kommer hem. Peace out!


Passionsfrukt

Passionsfrukt - min nya passion! (klyftig brud, ja vet!!) Är iallafall jättesugen på passionsfrukt. Jobbigt läge att det inte finns hemma... buu.

Woopedidoo!

Hemma idag igen. Woopedidoo! eh va? Konstig tjej här borta. Ikväll åker ju jag på läger. Yeeeey! Det ska bli kul. Kommer mysa sönder med min älskade pelin och massa andra härliga människor! Nu ligger jag och kollar på Arthur vilket är en ny, hittills riktigt skön film. 

Justin Nozuka

If i gave you my life

After tonight

Save him

Oh mama

Heartless

Soulless man

Golden train

Gray

Hollow men

Skulle kunna hålla på i evigheter. Älskar iallafall alla den här killens låtar. Lätt en av favvo-artisterna! Lyssna på honom, ni kommer inte ångra er!

Utomlands. Nu. Ja, tack.

Ful-tävling med syster i Spanien. Som ni förstår så vann jag.
Okej nu räcker det, jag vill utomlands NU! Jättemånga av mina kompisar ska utomlands på höstlovet men, nej, inte lilla jag. Jag får sitta hemma och dega hela lovet... Sitter och kollar igenom bilderna från Mexico och Spanien och vill bara tillbaks!! Men jag lär nog åka utomlands om si sådär.. 10934 år. Nej. Då lever jag inte. Men ett bra tag iallafall.

Min favorit tjej

Jag älskar dig ♥

When the stars goes backwards

Känner mig lite duktig som ställde mig och fixade värsta måltiden till mig själv! Okej, nej, det är inte värsta måltiden men, tycker ändå att jag var duktig eftersom att när jag vanligtvis är sjuk så slänger jag bara ihop en macka, nudlar, panpizza eller nåt.

Det är samma sallad från innan utan fetaost och sen stekte jag lite kyckling. Fick inte med på bild men tyckte att det var lite tråkigt så slängde ihop en liten sås också gjord på creme fraiche och taco-sås.

Röd flygel

Fick nyss för mig hur mycket jag vill ha en röd flygel. När jag blir äldre, rik (ja, jag ska bli rik) och har en egen stor lägenhet i New York eller nåt så ska jag ha en röd flygel mitt i allt! Flygeln ovan var ju dock riktigt ful.. ska ha en glansig och ... rik... flygel!

Hehe

Tar tillbaks mitt hat-inlägg som jag skrev förut.. Älskar ju faktiskt mina föräldrar överdrivet mycket och enda skälet till att jag vill flytta är för att det skulle vara jävigt nice att ha sitt eget place att inreda som man vill osv. Men aa, som sgat, tar tillbaks vad jag skrev.
Ciao!


Do they exist?


The house bunny

Såg den här filmen igår och rekomenderar den starkt! Riktigt skön film.

Och ett mat-tips

Kom på att jag har ett mat-tips också! Åt det här igår och tycker att det är störigt gott. Störigt.. är det ens ett ord... moving on.
Det heter Africana och det var mina äldre systrar som visade mig det. Man kokar ris och steker lax, köper jordnötter, cocos, mandarinklyftor (på burk så de har inget ska eller skinn asså längst in.. om ni fattar) banan och sen gör man en god curry sås till också. Såsen görs på curry, creme fraiche och grönsaksbuljong eller vad det är. En sån där liten kub iallafall. Är inte svårt att göra och är supergott! Rekomenderas STARKT!

Sen kan man slänga in en god sallad i allt också. Den här är gjord på:
Krispsalla
Gurka
Tomat
Avokado
Fetaost
Pumpafrön
Också superlätt och gott! Även min favorit. Äter det till allt!

Choklad-tips

Tänkte komma med ett litet choklad-tips. Jag gillar i vanliga fall inte mörk choklad men den här är stört god! Mörk choklad med salt i... hmm, låter ju inte så gott med sött och salt men det är verkligen gott. Rekomenderas!

Återträffläger

Bild från konfan på mig och Nisslas
Blir hemma idag också, känner att jag måste bli helt frisk eftersom att jag ska på återträffsläger och allt i helgen. Har lite ångest inför det nu, vet att det kommer bli jättekul men eftersom att jag är lite sjukling så kanske det inte blir lika kul eftersom att jag inte kommer kunna vara med på några aktiviteter eller så. Fast jag vet ju ändå att jag kommer ha jättekul ändå med alla nära och kära kompisar!


Irriterad tjej

Är sjukt arg på allt just nu. Längtar verkligen tills jag blir äldre och kan flytta hemifrån och komma bort från allt här hemma. Ska bara trava igenom sista året i grundskolan och gymnasiet och sen ska jag UT! Ska fan börja spara pengar nu till någon billig, äcklig lägenhet. Längtar!

Tips

Om ni vill ha tips på en riktigt bra sångare så ska ni lyssna på Justin Nozuka. Enligt mig, och många andra, så är det en riktigt duktig kille! Han sjunger aukustiska låtar som är riktigt sköna att lyssna på.

5 saker ni inte visste om mig

• Är livrädd för hajar och har i hela mitt liv trott att de finns i ALLA sjöar, dammar, små pölar.. vid en viss ålder fanns de även i badkaret.
• Gråter fortfarande till Disney filmer
• hatar nästan alla teoretiska ämnen i skolan
• tittar alldeles för mycket på film
• har nog världens taskigaste imunförsvar, blir sjuk hela tiden

Barnfilmer

Ligger hemma idag också. Det underbara med att ligga hemma är att man alltid ligger och kollar igenom alla barnfilmer. Har nyss dragit igenom Kung-fu panda 2 och ligger nu och kollar på Bilar. Livet leker! Eller inte...


Tips


När han bråkar med dig - Ta fram ditt knogjärn och knäck hans näsa
När han är tyst - Peta honom i ögat
När han ignorerar dig - Smsa med hans lillebror
När han försöker sticka iväg - Fäll honom
När han skriker på dig - Spotta honom i munnen
När du ser honom gå - Släng närmsta hårda grej i skallen på honom
När han är rädd - Kalla honom för bög
När han ser ut som att något är fel - Bry dig inte
När han flirtar med dig - Låtsas somna
Så tjejer nu har ni lite tips, ut och ragga nu!

Sleepy time

Min fina tjej. Vi kan verkligen vara konstiga ibland. Och min strumpa är faktiskt bara smutsigast för att den är vit! Det jag vill säga med det är att jag älskar dig knäppis. U r my world babe
Well i should go to sleep... but... i'm not tired... jobbigt läge. Ligger och kollar Jersey shore. Ska vara hemma imorrn också. Ligger så skönt nerbäddad i soffan nu. Ska snart dra mig till rummet.

Desperate housewives

Ligger just nu och kollar Desperate med Arash och Therese. Till det har jag en kopp té och lite mörk choklad. Riktigt mysigt såhär på kvällskvisten!

Unga kändisar

Tycker att det är kul att se kändisar och hur dom såg ut som unga.

How i met your mother

Ligger och kollar på How i met your mother. Enligt mig, en av de bästa serierna! Just nu följer jag Jersey shore, Awkward, Desperate housewives och How i met your mother. Klarar mig inte utan dom haha!

.


Nej, ni får ingen rubrik nu för det här inlägget förtjänar ingen rubrik. FAN! Har blivit sjuk igen. Orkar inte vara sjuk! Och ska ju iväg på läger över helgen så MÅSTE bli frisk! Tur att snyggingen ovan också är sjuk och hemma med mig. (ja, jag snackar om hunden) OJ! Såg nyss en sjukt snygg kille på vakna med the voice... namn.. stod inte... fan han va ju helt galet söt. Ska hitta vem det är. Så de så.

Tatuering

Mina föräldrar skulle döda mig men, jääääärnspikar (va?) vad mycket jag vill ha en tatuering! Inte så stor som den ovanför men nåt litet, lätt! Tänkte skriva typ Mamma på ena foten och pappa på andra. Inte mitt på men på utsidan längst ner. Men sen har jag ju massa systrar också och vill ju få med alla. Vill ju också ha nåt på handleden... eller i nacken... på ryggen?... beslutsångest?... ja.

Haha!


It's you



Dagens drog


Världens bästa mamma!

Världens bästa mamma kommer hem från London med två par converse till lilla mig!
De bruna paret är fodrade så de kan jag ha i vinter! Älskar de med usas flagga också sjuuukt mycket!

Ebba Wersäll

Min helg har mestadels bestått av fina Ebba Wersäll. Har hängt med henne hela helgen. Sen har massa andra gulliga människor blandats in i mängden. Har äntligen skaffat gymkort så idag var jag och therese och gymmade 1 1/2 timme och imorrn ska vi gymma med Julia och kanske Ebba också! Hurtiga brudar. Nu ska jag göra en cover. Surprise, Surprise!!! Ikväll kommer mamma hem! Hon har varit i London. Har saknat henne.
Hahahahhaha hittade på datorn... bäst ju!

Ebba och Aram

Ebba kommer snart! ska bli mys. Hon ska sova här inatt. Vi ska träffa Aram senare också. Märkte nu att blogg.se är jättekonstigt! Man kan ju inte ens lägga upp bilder!!

Sköldpadda

Min sköldpadda är riktigt fin faktiskt! Ska nog lägga in massa bilder på den snart, vi får se! Ska mata den och mig själv nu, puss


Idrott

Nyss haft idrott. Min idrottslärare är vääärldens bästa lärare! Super skön och världens nallebjörn!! Lite Idol-Bagge-feeling över de hela. Nu ska jag ha NO om 20. Ciao!


Blogg.se

Är så himla glad över att blogg.se har skaffat en app! Nu kommer ni få mycket mer uppdatering!


Who run the world?

Hemma från dansen. Gick riktigt bra och var lika roligt som alltid! Dock lite jobbigt med en halvtimmas fys-pass i början men det är ju bara bra inför beachen -12!
Blir sjukt trött men samtidigt riktigt stolt över mig själv! Älskar dansen vi har nu också, kommer bli asgrym!
Nu ska jag duscha och sen göra lite té och bedda ner mig framför en film eller nåt. Ciao!

Mexico -11. Vill tillbaks!

Dans

Sitter här med Ebba och kollar på valentine's day. Super mysigt! Snart blir de dans. Taggaaa!!

Sad Romance

When you feel down, don't look back, keep on looking forward

Bound to you

Som sagt vet inte om jag är så nöjd

When you feel IT

Sitter här med snygga Elin igen. Nu kollar vi på Dayle and Tucker vs evil. Sätt den tidigare med Aram, Petter och Julia men den var ju grymt rolig så fick bli en till gång! Slänger in ett inlägg senare! puss

Godmorgon

Vaken brud här. Dock super trött. Puss.
Älska hösten! Tagen med mobilkamera

Bound to you

Såååå låten som jag spelade in blev Bound to you med Christina Aguilera. Vet att redan 100000 människor har spelat in den så den är jävligt uttjatad men den är så bra så va tvungen att göra ett försök. Som med alla andra av mina covers så är jag inte riktigt nöjd... Men det blir man väl aldrig. Har inte hunnit ladda klart den än men här har ni länk till min youtube-kanal så ni kika in och kolla om den kommit upp. http://www.youtube.com/user/johannnaholmberg?feature=mhee
svårare än så är det faktiskt inte. Nu ska jag lägga mig och läsa svenska boken. Puss ♥
Och förresten så måste ni bli bättre på att kommentera här på bloggen! Det är ju skittråkigt när man inte får några kommentarer!

Kul med kameran

Skulle egentligen bara blöta ner och fixa till min bena men tyckte att det såg coolt ut att ha vatten i hela ansiktet med sminket rinnandes och det blöta håret till så passade på att fotta lite. Resultat ↓
Delade även den svart bilden och fick detta resultat
kan inte bestämma mig om vad jag tyckter om mest... vad tycker ni?

Med älskade Pelin!

Sitter med min älskade Elin nu och kollar på Water for elephants. Stört bra film! Säkert fjärde gången jag ser den! När Elin har åkt hem så tänkte jag spela in en cover. Spelade in den igår men blev inte alls nöjd så ska spela in den idag på nytt. Det blir en lite surprise! Det är ju dock helt stört många som redan spelat in den men den är ju så grym så man måste ju! Nu ska jag vara social med älskling så puss!

sjunker genom såren

Man märker verkligen hur stört mycket statistiken sjunker när jag inte bloggar. Ledsen för det. Har inte haft så mycket tid framför datorn nu på senaste men nu är jag tillbaks. Har inte så mycket att berätta om helgen förutom att Julia har sovit här hela helgen. Ska snart gå upp till centrum och handla lite. Kommer bara vara hemma hela dagen idag med Arash och Therese. Älskar verkligen dom. Båda två. Så stört underbara människor! Min bästavän och min älskade syster!

RSS 2.0