Galna hundar

Dåååålig bloggerksa. Hade ork för att blogga igår. Men igår åkte jag och Julia till dagiset som jag praoade på för att hämta en prao-lapp men dom hade inte skrivit i den än så åkte tillbaks idag för att hämta den. Dom hade skrivit så gulligt om mig! När jag kom hem från dagiset så la jag mig direkt på baksidan för att sola. Somnade. Gick in och la mig istället. Sov kanske 20 minuter. Sen kom Therese hem och alla hundar blev helt galna och hoppa upp i sängen och började busa. På mig. Haha men vad ska man göra, de enda jag gjorde var att skratta haha. Tog nyss en lång och skön dusch. När mamma kommer hem så ska hon få hjälpa mig med den allra sista uppgiften för detta läsår. NIRR!
söt bild från förra året på mig, Ellen och Ebba

svaaaar på taaaal

Linnea om helgen:
Vart har ni köpt ringarna? SKIIIITSNYGGA! 
Puss! :) Grym blogg föresten!!
Svar: Tack så mycket! Köpte dom på glitter. Det var 3 för 2 och elin köpte två par örhängen så vi tog dom här också eftersom att dom satt ihop. Tycker om dom, söta och enkla.

Skype med bästa Robin Kadir



Mors dag

Det är ju mors dag idag så det firades med god middag, tårta och lite presenter till mamsen. Grattis på mors dag! Älskar dig!
hoppas hon inte mördar mig nu haha! Man måste bjuda lite på sig själv ibland. Puss på dig!

helgen

Dålig uppdateringe men har inte varit hemma. I fredags var jag på fest hos Loke. Hade SJUKT kul med massa nya människor och vänner! Efter sov jag hos Ebba. Vi var hemma ungefär halv 1. Vaknade hos henne och segade som vi alltid gör och gick sedan till centrum och mötte Elin Wallon. Vi köpte morsdags present och sen lallade vi bara runt i centrum ett tag innan vi gick hem till mig. Jag packade ihop alla mina grejer eftersom jag skulle sova hos Elin och sen drog vi hem till henne. Där gjorde vi inte så mycket, åt god middag och myste bara. Vi tog senare en mysig kvällpromenad bort till IP och träffade några killar som vi kände där. Vi drog oss hem sen och var hemma ungefär halv 11. Vi satte oss med en mysig film och åt kexchoklad. I morse vaknade jag och kom på att det var morsdag så fick skjuts hem av kära far och nu har jag precis gjort världens snyggaste tårta!

Har tråkigt

1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i smset
4. Gör likadant på varje fråga

Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dej?
Lugnt :)

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Tss om vi lever den 22a maj så är vår deal fortfarande on ;)

vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Fyfan asså! Euuuw!!!

Vilket sms blev du mest berörd av?
Hur gick dissektionen? :s euuuw såg bilden på fb!!!

Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Sitter du vid datorn?

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kr?
Hahahaha random xD

Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?
Meh buu :( aa gölligt :D

Vad vill du höra mest av allt?
Pappa har lagt in pengar

Hej hopp!

Idag har jag varit och jobbat i Södertälje. På både dit och hem vägen var det jobbiga klasser med typ 10-13 åringar. Sjukt jobbiga. Aja med musik i öronen gick resan bra ändå! Har nyss bestämt vad jag ska ha på en kompis födelsedagsfest som är imorrn. Kommer bli kul! Ska ha en jättefin klänning som jag får låna av syster Therese. Nu ska jag göra mig iordning för sängen! Puss
jag och ebba från i somras. Älskar bilden och tjejen på den!

Världens sämsta bloggerska

Hellooo! Ja, jag vet att jag är världens värsta bloggerska men livet är hårt ibland. Igår orkade jag inte blogga för jag var så trött och idag har jag haft sjukt mycket plugg. Idag i skolan var vi tvungna att dissekera kohjärta. Det var det äckligaste jag NÅGONSIN varit med om. Helt sjukt äckligt. Agnes är här nu. Vi sitter och kollar på Mean girls. Hon kanske slaggar här. Nu ska jag vara social. Ciao!

Elin Wallon

Fick en order från min snygga vän Elin att slänga in ett blogginlägg. Så jag tänkte, varför inte. Däremot var min andra tanke, vad ska jag skriva? Haha. Kan berätta vad jag planerar inför morgondagen. Yeeey! Haha. Först ska jag och hela 8 på bellmanvandring... skumt men syrran säger att det är kul så får väl ge de en chans. Sen efter följer Elin med mig när jag ska jobba vilket går jäkligt snabbt eftersom vi redan är i stan. Skönt! Sen åker vi hem till mig och äter och sen drar vi på gudstjänst. Måste få ihop alla dom där jäkla gudstjänsterna.. Satt nyss och snacka skype me Helena. Hon dissade mig för ett skolarbete. Sen snacka ja me Robin. Han dissade mig för FIFA. Typiskt killar. Aja nu ska jag sätta på en film eller börja krypa till sängs kan inte riktigt bestämma mig.... tror att jag väljer en dejt med kudden eftersom jag har varit så trött hela dagen.
gillar den här tjejen rätt mycke faktiskt. skön tjej ♥

Sovmorgon

Kom nyss hem från skolan. Super seg tjej här. Sitter och kollar på top model 4. Man måste ju bara älska de programmet! oj haha gick ifrån datorn i någon timme... nu sitter jag och spelar gitarr. Har precis lärt mig save him och born this way.

Hahaha sjuuuukt gammal bild på mig o gitarren. Big love♥

Mean girls

Mean girls med Therese och Britta. Awesome!

En vårdag som denna

Dålig uppdatering idag, hemskt ledsen! Men jag och Julia kom hem från Ivar ungefär 12 och sen satt vi uppe och väntade på jordens undergång, verkligen inte, men vi satt uppe och inget hände haha :) Idag åkte vi till stan där vi skildes åt och jag spenderade resten av min dag med Britta och Therese. Vi var först i gamla stan. Där köpte vi glass/milkshake/slash och gick senare vidare med dom till vattnet och satt där i vårsolen. Sen drog vi in till grönan med några schyssta killar som Britta kände och kollade på konsert med Ulrik Munther, Darin, Christian Walz, Veronica Maggio och Tove styrke. Bra men kort konsert. Kom hem nyss. Är helt död. Nu blir det mat. Grillat. Mums. Ciao!
Bar denna nya tobtopp från h&m idag.

Dansuppvisning och Ivar

Nu är jag hemma från dansuppvisningen! Det gick väl... bra.. Haha nej men för mig gick det jättebra men hela dansen blev lite failad haha. Nu ska jag upp till Ebba lite snabbt och plocka upp henne och sen drar vi vidare till Ivars place. Woop woop!
Kvällens outfit
Blev dålig bild för jag har bråttom (brottom?)
Det här bär jag ikväll. En ny tunn vit skjorta från h&m, ett nytt blått linne från gina tricot, ett nytt skärp från h&m och gammla jeans från gina tricot. Nya guldringen fick följa me också. Nu ska jag gå! Ha en trevlig kväll allihopa!

Godmorgon!

Härligt med skinande sol såhär på lördagsmorgonen! Idag har jag dansuppvisning... är lite närvös eftersom att jag inte kunnat dansen innan men tror att den sitter nu. Haha måste bara älska temat... popcorn... men vi är bara helvita så de gör inget men ändå haha. Somnade tidigt igår så vaknade tidigt idag. Skönt! Sitter och kollar på Miami ink nu men tror att jag ska bege mig ut i solen nu. Solen som nyss blev molnigt. Haha aja det kommer tillbaks!
Förra showen

Oupps...

Är hemma från dansrepetitionen nu. Fick reda på att vi har uppvisning imorrn. Jobbigt läge. Men aja. Julia och antagligen Elin sover här imorrn och vi ska på kvällen på fest hos en kompis :) Nu ska jag kolla film me Therese. Skriver senare eller imorrn.
haha måste älska bilden! vill tillbaaaaks!

Svar

leslie om Flera ringar:
Åh var har du köt den guldiga? SKITFIN! pussss
Svar: Tack! Köpte den på glitter i sollentuna centrum. Ligger på en hylla direkt till vänster. Finns även i silver men jag tyckte att den var finare i guld :)

Ställ jättegärna frågor för jag tycker att det är jättekul att höra vad ni tycker och vill veta om mig plus att det är en stor motivation att få kommentarer eftersom att ni är väldigt dåliga när det gäller de (!)

Flera ringar

Tog en promme och mötte syster i centrum. Passade på att fika och köpa två ringar och ett par super coola knästrumpor
Den guldiga ringen ser sjukt ful ut i kameran men den är jättesnygg i verkligheten. Den andra har 10 små dödskallar på sig. Sjukt snygga båda två. Nöjd med detta köp!

34 av alla mina ringar


Godmorgon sötnosar!

Är hemma idag också eftersom vi har idrottsdag och jag inte är tillräckligt bra för att vara me på den :/ fast jag hade kunnat ta mig dit men pappa tyckte att det var bättre att ja är hemma och pluggar. Känns jävligt surt eftersom det är superfint väder och jag kan ju gå... aja finns inte så mycket att göra åt saken. Fick mina pengar idag... yeey. Funderar på om jag ska dra till idrottsdagen nu... fast dom slutar ju antagligen runt 1 så de skulle ju vara ganska onödigt. Hatar att jag har general repetition ikväll på dansen. Ska dit o kolla tror jag. Ska ta mig en dusch nu.
haha bjussar på en bild från i somras

Yes man

Kvällen avslutades med en lite pizza och hancock. Like it. Nu ligger jag och kollar på Yes man och ska snart gå och lägga mig. Hörs imorrn.

Jorden går under 21/5-2011?

Det sägs ju att jorden går under på lördag... jag tror inte på det men man blir ju självklart lite nojjig...
Vad tror ni? Kommer jorden gå under?

haha min fina tolkning om hur de kommer se ut... och som sagt, orkar inte redigera bättre

Justin Bieber - Never say Never

Vet att det var dåligt redigerat men orkade inte
Såg filmen Never say Never. Riktigt bra film och fick ny syn på den unga artisten. Har är ju helt galen. Jätteduktig på sin sak och modig och allt. Har verkligen inte fått någon "Bieber-fever" av filmen men klart man i vissa stunder satt och log för sig själv och fick en 3-sekunders-förälskelse för killen. Har är ju både charmig, bra på att dansa och grym sångare. Tyckte faktiskt att det var tråkigt när filmen var slut haha. En film värd att se.

Jag och Helena.. inte så normala


När man har tråkigt

PERSONLIGT

vad heter du: Johanna Margita Holmberg

vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig: Alexandra, Sandra

vart bor du: Sollentuna

hur lång är du: 163 cm

ögonfärg: Gröna

hårfärg: Just nu typ blondt annars brunett

-

KLÄDER

vad använder du just nu för jacka: skinnjacka om det behövs

vad använder du just nu för skor: converse

favoritfärg på kläder: har ingen

hur mycket köper du kläder för i månaden: Olika hela tiden

vad har du för skostorlek: 35-36 i ytterst få fall 37

vad har du för tröjstorlek: xs-s

-

SENASTE PERSON SOM

du sov i samma säng som: Chessy

du pratade med: Therese

du gick på bio med: Therese och Arash

du gick på stan med: Elin Wallon

du kysste: Stefan tror jag

du kramade: Julia

du pussade: Kommer inte ihåg

som såg dig gråta: Min syster, Therese

skällde på dig: ...min hund..

skickade ett e-mail till dig: Facebook

skrev till dig på facebook: Amir tror jag

 

HAR DU NÅGONSIN

Sagt jag älskar dig? och menat det: säger det inte om jag inte menar det

Bråkat med ditt husdjur: Många gånger haha

Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: säkert

Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på: aldrig varit kär men har gillat, ja

Är du ensam nu: all alone..

Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: ofta dom sämsta

Vill du ha barn: Ja, när jag blir äldre

-

EXTRA STUFF

Vem är din bästa vän: Har många men bästa, Julia

Vad är du mest rädd för: att dö ensam

Vilka kläder sover du i: t-shirt och pyjamasshorts

Vart vill du gifta dig: Utomlands

Vem hatar du verkligen: Hatar är ett starkt ord men de finns människor som jag inte gillar.

Kör du bil: inte än

 

Tagen av Elin Wallon


Photowall

Om det är något jag verkligen tycker om i mitt rum så är det min fina fotovägg
Haha obäddad säng
Den är dock lite besvärlig eftersom det inte blir så snyggt att täcka den på något sätt med skåp, bord m.m. Har även funderat på att måla över den i någon färg eller ha någon klassisk tapet och sen sätta upp ett snyggt citat på väggen men, jag kan bara inte göra mig av med min älskade strandvägg. Funderar annars på att sätta upp ett citat någon annanstans. Funderar på ett som var lite gulligt som jag hittade på en hemsida. Det stod Always kiss me goodnight med en snygg text. Den ska man ju självklart ha över sängen isåfall men de jobbiga är att jag alltid håller på och flyttar om i mitt rum. Eller de klassiska Carpe diem vilket betyder "Fånga dagen" på Italienska tror jag. Tänkte isåfall ha det över dörren. Vi har även kollat efter citat till tv-rummet där nere väldigt länge men vi hittar aldrig något som passar så bra.

Cashflow!

Jag kom på att jag bara har sagt massa negativt om killar på senaste tiden så jag måste ju bara ta tillbaks lite av de jag sagt och säga att det visst finns underbara, speciella och bra killar! ALLA killar är verkligen inte dåliga. Bara typ 80-90% haha... Men jag har tillexempel jättemånga killkompisar, typ likamycke som tjejkompisar, och dom är assköna och bra killar. Så nu har jag fått det sagt
Hur mår ni då?
Jag mår ju bättre och bättre så imorgon  blir det förhoppningsvis skola om allt inte bara skulle gå ner helt plötsligt men det är ju inte så stor chans. Imorrn får jag även min lön! Underbart med lite cash. Har ju hittat så sjukt mycket fina smycken och eftersom det var sååå länge sen jag köpte fina smycken så har jag bestämt mig för att unna mig själv lite smycken imorrn. Haha fast jag egentligen inte borde för jag har ju en hel del... men ringar, armband, ett eller annat halsband och earcuff är ett MÅSTE! Okej jag räknade nyss upp typ alla smycken men ändå ni fattar grejen. Jag är inte så sparsam av mig men jag köper faktiskt aldrig saker om jag tycker att det är för dyrt. Jag köper bara mycke saker men kan aaaldrig spara pengar länge. Det är ju bara 24 dagar kvar till min födelsedag nu (!) så då ska jag önska mig maaaassa fina saker! Älskar verkligen att fylla år. Det är så kul. Aja nu ska jag inte tråkigt ut er. Hare bra!
Naturlig och sjuk haha. Man ser inte alls bra på bilden men jag har iallafall klippt mig också. Hatar ju att klippa mig hos frisör för dom klipper aaalltid för mycket eller bara konstigt så jag gör det hellre hemma så de blir precis som jag vill ha det. Plus att man sparar så sjukt mycket pengar på det!

Torsdag 19/5-2011

Godmorgon mina kära läsare. Sitter just nu och äter frukost till Jims värld. Fast det slutade så nu sitter jag och kollar på Plastikdoktor 90210. Elin ringer snart så vi ska prata lite om livet osv :) Hade ju konsert. kunde ju inte gå eftersom att jag fortfarande är nerbäddad i soffan med honungsvatten och halstabletter. Känns som att det hat börjat bli bättre med allt förutom halsen. Men jag tror att jag kan gå till skolan imorrn. Ska iallafall försöka. Nu ska jag kolla lite gamla avsnitt av BB. Uppdaterar senare.
Naturlig och osminkad. Brukar inte le med tänderna men kände att det var dags.


Hampus

Jag har världens finaste hund

Grapefruit & Avokado

Har nyss tagit en lång och skön dusch. Har även tryckt i mig lite grapefruit och avokado. Inte samtidigt såklart men under dagen. Har även gjort fransk manikyr men de blev inte alls bra... aja. Fastnade nu framför Wallander men ska istället sätta på en film och göra lite äggröra.

Hiss och Diss

Tänkte köra en liten hiss/diss lista!
Pollen
Älskar våren, tycker det är jättefint, men är allergisk mot pollen vilket förstör hela nöjet med våren. Diss för pollen som förstör min vår!
Att vara sjuk
Jag har sämsta imunförsvaret och blir därför ofta sjuk vilket gör det jobbigt för mig i skolan. Hatar att vara sjuk så stor diss för att vara sjuk!
Dåligt sommarväder
Älskar sommaren men den förstörs ju bara helt om det är dåligt väder. Dåligt sommarväder får också en fet diss av mig!
Frukt i mat
Om det är något jag verkligen inte gillar så är det fruk i mat. Förstör hela lusten med att äta. Frukt i maten är inget för mig. Diss!
Gina Tricot
Gillade Gina Tricot innan men nu hittar jag aldrig några fina kläder jag vill ha. Måste däremot säga att dom kan ha riktigt fina smycken.



12 Juni
Måste bara hissa min födelsedag som är om 25 ynka små dagar! Tiden går så snabbt!
Jersey Shore
Måste hissa världens bästa serie. Jersey Shore. Man kan inget annat än älska det. Underhållande underbart program! Hiss, hiss hiss!
Sommarlov
Sommarlov om 27 dagar! Det måste man ju bara hissa!
H&M
Måste hissa H&M. Hittar alltid något fint i den butiken!
Converse
Converse är verkligen pricken över i:et. Passar alla outfits och finns i så många olika färger. Hiss på Converse!
Vänner & Familj
Hissar mina vänner och min familj som alltid finns där för mig när jag behöver dom. Älskar er alla!





18/5-2011

Godmorgon mina sköna hönor! och tuppar också såklart! Mår lite bättre nu än igår så det är ju bra att det är på bättringsvägen iallafall. Fick lite sömn tillslut. Tog dock lång tid men efter många vridningar och vändningar så gick det tillslut. Har inte sovit mycket men lite iallafall. Nu ligger jag och kollar på Jims värld, en riktigt bra serie enligt mig. Följer det inte men om det är på tv så kollar jag på det.

suck

Visste att jag inte skulle kunna sova...

Godnatt

Nu har jag precis kollat på desperate och ska faktiskt börja göra mig klar för sängen. Fast känns ju lite onödigt eftersom att jag ändå säkert inte kommer somna inatt heller. Men ska försöka. Ser inte fram emot det men ska försöka! Kommer stanna hemma imorrn också så då blir det minst lika bra uppdatering som idag. Godnatt allihopa!
Jag och Helena, alltid lika vackra

Svar på tal

Bea om Sånt som bara händer mig...:
Vilken söt hund, vad är de för ras? :)
svar: Tack! Det är min systers hund, en border collie :)

Sommarkläder!


Ny design

Ska sätta mig och göra en ny header nu också

-

If i had to choose between loving you, and breathing. I would use my last breath to say I love you

5 av 5

Har precis kollat klart på Charlie St. Cloud. Jag satt hemma ensam och både grät och skrattade högt. Filmen var otroligt bra och verkligen något jag rekomenderar! Sen är de ju ett plus att Zac Efron är med för trots hans tönt-stämpel från high school musical filmerna så är han ju rikitgt smaskig! En riktig snygging. Filmen får 5 av 5 och är här med nya favvofilmen. Tycker även att tjejen i filmen liknade Kenza lite i vissa lägen.

Charlie St. Cloud

Nu sätter jag mig och kollar på den här filmen som verkar otroligt bra men otroligt sorglig. Mår sämre idag. Buu. Men älskade Anna kommer snart hit.

Sånt som bara händer mig...

Sjuk. Har feber, är förskyld med halsont och huvudvärk.  Yeeey.. not. Vill verkligen inte vara sjuk nu! Har ju konsert på onsdag och dansuppvisning på Lördag. Får hoppas att jag blir frisk snabbt. Men jag får ju mer tid och bloggen vilket ni gillar eller hur?! statestiken ligger på botten nu. Gör ju inte att man blir supermotiverad till att blogga. Men men, jag förstår er. Har ju inte varit alls duktig när det gäller uppdateringen. Nu ska jag nog jobba lite på en ny design, har tröttnat lite på den jag har nu.
Btw min kamer är sönder så kommer bli en hel del arkivbilder nu

Sjuk

Sitter hemma och är sjuk... segt. Har jätteont i halsen och huvudet. Buu. Aja Min hund är iallafall jävligt cool

Dans

Ikväll blir det dans och jag får äntligen vara med min älskade Ebba som jag bara träffat en gång snabbt på valborg på tre veckor! Hon kommer hit runt 6 och sen tar vi halv bussen till dansen. Just nu sitter jag och kollar på Made. Ska ha extra lång dans idag eftersom vi inte är så bra och snart har uppvisning. Är inte alls taggad på dans.. men men det kommer säkert vara sjukt kul när jag väl är där, så brukar det vara.

Elin Wallon

Har varit med Elin idag. Först följde hon me när jag jobbade och sen gick vi runt i centrum i en evighet och provade kläder och bikinisar. Nu har vi precis ätit pizza och sitter och kollar på simpsons. Imorgon ska jag köpa två sjukt snygga tröjor som jag hittade idag. Häääärligt! Nu ska jag vara social puss!

Funderare

Undra om de bara är killarna jag träffar eller om verkligen alla killar är dumma i huvudet.

Himmelsäng

Funderar på att skaffa en himmelsäng. Det är så galet mysigt och jättefint! Måste bara övertala mamma och pappa eftersom det inte är det billigaste...
har tittat på den här men vill nog ha i vit. Visst är den sjukt fin?

JNNSDL

JNNSDL = Johannas-nya-nyttiga-super-dunder-liv! Nu är det ju snart sommar vilket betyder att det snart är beach 11' och då känns det som om det är dags att börja käka nyttigt! inge mer glass, chips, godis eller läsk. Nu blir det ägg, avokado och frukt istället! ska ju självklart äta mer än bara de men ni fattar grejen. Ska även träna lite extra. Ska bli skönt och har ju hört att man känner sig mycke piggare och fräschare så det är ju plus också.
Har precis märkt att mina ben är mycke brunare än resten av kroppen... that sucks... så tänkte gå ut och lägga mig i solen med ett par jeans så att det kanske jämnar ut sig lite haha! Ciao!

Gladiator-armband

Nu får ni en liten facelook/outfit för dagen.
kör på ett par jeansshorts från cubus, kort t-shirt från h&m devided och ett gladiator-armband som jag köpte i Mexico. Vet inte om det är ett gladiator-armband men tyckte att det var lite "gladiator" över de hela.
Är förresten hemskt ledsen över att det bara är massa webcam bilder men min kamera har gått sönder. Buuu

Mill, Rawa och Therese

Det är vad min kväll kommer bestå av. Alla var sugna på att checka en film eller två så varför inte göra de tillsammans! smarta människor! Rawa tvingar oss att se Fast and furious... Hmm tveksam eftersom att alla säger att de är värsta kill-filmen med massa bilar i o grejer... men men får lägga upp betyg på den senare.

Konfaträff

Konfaträff idag vilket var lite oväntat eftersom det är Torsdag och allt men men. Vi fick lyssna på två tjejer som kom och berättade om en begravningsbyrå som dom jobbade på, hur den funkade och så. Imorgon är det fredag! Så skönt! Har inte så mycket att skriva egentligen. Vet inte riktigt vad jag ska göra i helgen men de visar sig.
fina, fina Julia♥

Konstig kombo

Vattenmelon och fetaost... hmm.. konstig kombo men sjukt gott! Smakade första gången på annas födelsedagsfest.
1. 
2. 
3. 

New again

Körde på ny header igen. Vet inte vad jag tycker men ville ha någon förändring. Hiss eller Diss?

Tisdag

Nu är det tisdag vilket betydeeeer... DESPERATE HOUSWIVES!! YEEY! Älskar det programmet! Kom precis hem från Julia. Vi hade lika trevligt som vi alltid har tillsammans! Vi har pluggat, kollat på Nicke nyfiken med hennes lillasyster och massa annat :) Vi gick även och hälsade på där vi praoade, dagiset bakom edsbergskyrkan. Det var egentligen bara jobbigt för de verkade inte som att barnen kom ihåg mig :/ men dom kanske bara var blyga. Sen är dom ju faktiskt bara 1-3 år så dom har ju inte så bra minne. Men nu ska jag fortsätta på min engelska redovisning. C' yah!
take me back!

Hundkurs


Faller för fel snubbe...


I know who killed me

Fick ett filmtips från min kära vän Sofias blogg. I know who killed me. Lindsey Lohan i huvudrollen. Enligt mig, sjukt bra film! kommer ses många gånger. Lite brutal men det är trots allt dom filmerna jag fastnar för. Är ju ett fan av Lindsey Lohan också så att hon var i huvudrollen gjorde bara filmen ännu bättre!

Lite annorlunda


såg nu att det ser konstigt ut på bilden men tycker att det är väldigt fint i verkligheten

Valborg

Har lite dåligt samvete sen mitt sista inlägg och har faktiskt ingen bra ursäkt till varför uppdateringen varit så dålig... Men igår var det iallafall valborg. Tänkte berätta lite om min kväll. Först var jag och Therese hos min storasyster Anna som hade födelsedagsfest vilket var väldigt trevligt. Vi tog bussen vidare runt halv 9 för att hinna till brasan och alla kompisar. Vi skilldes åt och Therese åkte till Norrviken medans jag åkte till Tegelhagen och träffade massa kompisar där. Hade riktigt kul och träffade massa saknade kompisar. Dock var det otroligt kallt! 3 kompisar (Danne, Shayan och Robin) sa att dom skulle komma så vi kunde träffas där. Helt plötsligt var alla mina kompisar borta! Vissa hade gått till grisbukten och vissa hade dragit hem. Som tur var hittade jag Elin Isabelle och några andra som jag stod med till killarna kom. Väntade på dom i kanske en timme och äntligen kommer dom. Men självklart så vill dom dra efter 5 min. Just my luck. Men jag åkte med dom till sollentuna stod där och snackade lite med dom och sen kom min snälla far och skjutsade hem mig. Vet inte vad jag hade gjort om jag hade behövt gå hem. Jag höll på att frysa ihjäl eftersom att jag tidigare hade råkat ställa mig i en vattenpöl... som sagt, just my luck. Men jag hade ändå kul eftersom jag träffade så sjukt mycke kompisar :) Vad gjorde ni på valborg?

Har inget med inlägget att göra men hade ingen annan bild.

RSS 2.0