Någon som vill Gästblogga?

Någon som vill gästblogga? svara i kommentar

förlåt

förlåt för att jag int har uppdaterat men jag är i Norrköping hos min storasyster Jenny. kom hit igår vid 7 tiden. vi kollade på idol och åt pizza. idag gick vi till stan och köpte massa saker. bla; kläder till julkonserten, julklappar till Ella, Julia och lydia och lite annat. Jag, Julia, Lydia och Ella ska ha en mysig julafton bara vi 4. då ska vi ge varandra paket, kolla på film (kanske This christmas med Chris brown, AHHHH!) äta massa gott och ha mysigt. jag kommer hem imorgon någon gång. juste idag kollade vi på Män som hatar kvinnor. har sett den innan men inte hela. nu ska vi kolla på någon annan film. ses imorgon kanske. kan tyvärr inte ladda upp bilder nu eftersom jag är inne på jennys dator.

Love Johanna

Visst är jag duktig?!

visst e jag duktig som bloggar så ofta nu! Duktig Johanna! idag var vi på SVT och ungdomsmottagningen. har massa bilder men orkar inte lägga upp alla nu. så bilder kommer senare. tänker istället lägga upp bilder som redan finns på datorn. enjoy!

haha ellen gullunge!


haha Kevin!



haha helle älskling!


Micke "Teddy"


haha Jonte!


Mackish, fjortis, playahead, grönan osv osv


haha saknar er tokisar!


haha vackert? eftersom jag har tagit ett gäng av dom inte vackraste bilderna på vänner så måste jag väl bjuda lite på mig själv oxå ;) 

vrf ska de vara så svårt med rubriker?!

jag kommer aldrig på några rubriker! alla heter typ "måndag" tisdag" onsdag" osv osv. jag, ella, julia, hugo och lydia åkte hem till ella idag och kollade på sweeney todd! trodde ärligt talat att den skulle vara bättre. den var mest äcklig och det var grymt mycket blod i den :/ men, men. imorgon är det nog vanlig skoldag. slutar 13:25 YES! på torsdag ska hela min klass, först till ungdomsmottagningen så julia och lydia ska sova hos mig innan (ella kunde inte :() sen efter skolan ska vi åka på studiebesök på SVT. A-klassen sa att det var kul så hoppas på de :). nu ska jag gå och läsa lite svenska ska typ vara klar nästa vecka har kommit halvvägs -.-


Sweenwy todd!

Love Johanna


Mycket störande!

Något som jag tycker är otroligt störande är, på filmer när människor inte tillexempel äter upp maten utan gör mat tar inte ens en tugga och sen bara lämnar den. vem har dom tänkt ska ta undan de?! och när dom inte låser dörrar (som bil och husdörr) tänk om det blir inbrott! och när dom handlar ser man aldrig att dom betalar dom tar bara påsen och går, ja menar det är ju inte precis något gratis land! dom går ALDRIG på toaletten (om det inte är någon komedi och något sjukt ska hända) och man ska inte ens prata om musikaler -.- jag menar säkert att mitt från ingenstans så skulle musik spelas upp och alla skulle börja sjunga. men men. nu måste ja äta är grymt hungrig!


gamal bild på mig och julia


Love Johanna


HALLÅ!

HALLÅ LÄSARE! jag uppdaterar ju oftare nu kan ni int stanna här! aja idag var jag på thereses dansuppvisning. hon var grym! när vi skulle åka hem så startade inte bilen. suck. så jag och anna gick för att äta och gick runt i centrumet lite. jag köppte 2 par örhängen. så nu eller för en halvtimme sen kom vi hem. 3 långa timmar fick vi vänta på att få komma hem. usch. aja nu ska jag ringa julia. 


mitt hjärta


anna och bilarna

Love Johanna


Lördag

nu e de lördag och jag har inte gjort ett piss på hela dagen. eller jo jag har krattat ihop pengar till klasskassan -.- usch vilken ångest jag har! har bara slösat bort hela dagen! usch! aja helle, bill o felix kanske kommer senare. de ska bli kul. fast ja ska spendera lite tid med min kära syster anna oxå. vi ska göra varma mackor och äta! mums! Julia är frisk! WOHOO! :) ella och lydia sitter nu och kollar på new moon (nya twilight filmen) jag och julia ska faktiskt oxå se den! vet inte riktigt när men snart :) nästa helg drar jag till norrköping igen. de ska bli kul och då e alla systrar med. nu måste jag gå och hjälpa anna med maten.

bild från i sommras.

 

Love Johanna


Fredags mys!

Nu e de fredags myyyys, om de så e de sista jag gör, snart e de fredags myyyys, hoppas inte föräldrarna stör, nu e de slut på veckan de e dags för fredags MYYYYYYYS!!

Aja nått i den stilen iallafall! Yeah! äntligen fredag! veckans bästa dag!! har lite tråkigt så tänkte svara på lite frågor om mig själv:
Pratar du fortfarande med personen du kysste första gången? har faktidkt aldrig "kysst" någon :S
Har du sett din bästa vän gråta? japp alltid vid din sida julia!
Vad åt du senast? en mandarin
Har du fått någon komplimang idag? har hört att ja luktar gott HELA dagen x)
Har du någonsin fått höra att du liknar en kändis? ja 
Har du varit med i en rättegång? nej, vill helst slippa det :S
Är du polare med grannarna? Ja
Vilka länder har du bott i? sverige
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? Norrköping förr förra helgen
Har du haft en stalker? nja
Är du för eller emot kärlek? fuck kärlek (annars älskar ja men int nu)
Har du haft ett seriöst förhållande någon gång? ja, två gånger.
Hur länge höll det mellan dig och din senaste pojkvän? 3 månader :$
Hur många gånger har du varit kär? vet int
Har du blivit sårad? för många gånger
Vem ringde dig senast? Daddy 
Vilken tid gick du upp imorse? halv 7
Vad ska du göra i helgen? inga planer
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? Jaa!:D<3333
Vad gjorde du klockan 2 inatt? sov?
Vad är det första du gör på morgonen? kissar x)
Vilket humör är du på idag? glad, flummig
Vad ska du göra efter det här? äta mat
så lite smått och gott.
slänger upp bild på stackars julia som e sjuk :( saknar dej!
Love Johanna

veckan.

ja så imorrn e de fredag! som betyder.... FREDAGSMYS! wohoo! har varit ensam hela veckan me hugo. idag kom äntligen ella tillbaks till skolan! ännu ett wohoo! i onsdags (igår) tog jag svin vaccinet -.-' gjorde ont som in i helvete idag! har typ haft feber frossa ont i halsen o ont i huvudet hela dagen idag. skulle svälja panodil i morse men det gick bara inte har så grymt ont i halsen! i onsdags var jag också på Helenelundsskolan och hälsade på Linnea Lindqvist, Joar Dahlborg, Jakob Bergmann, Andre Färnsveden, Gustav Häggbom och några till. Mötte även B :O han satt med massa kompisar och när jag och jakob gick förbi så sa han hej Johanna! och såg skit glad ut och jag sa bara hej utan att röra en min! GO JOHANNA! men jakob skulle såklart stanna och hälsa och ja tänkte äh whattahell ja kan väl hälsa kan väl inte vara sur på honom hur länge som helst. men det klickade till att vafan han förtjänar det inte så jag gick bara vidare. det var dock inte det smartaste jag gjort, gick vilse i skolan x) Duktigt Johanna! aja nu måste jag dra vidare. puss o hej så länge!
finaste bilden på fluffen som anna har tagit. älskarej valpus!

ARG!

ÅHH!! är sjukt arg just nu! idag har inte precis varit min favvo dag. det börjar med när jag kommer till skolan så får jag reda på att både ella lydia och julia e sjuka -.- jippi! så jag fick vara ensam me tha hugos idag. sen vid lunch skulle jag till tandläkaren och fixa för jag hade fått inflammation i tandköttet. då får jag vänta 20 minuter innan hon kommer. sen gjorde de grymt ont i munnen när hon skulle fixa allt. sen tyckte pappa att när vi ändå höll på att plåga mig så kunde vi väl fortsätta. så vi åkte till vårdcentralen för att ja mig svin-sprutan. och såklart är det grymt lång kö så jag och pappa går och äter i caffeterian. vi beställer det ända goda som finns på menyn:  (Jag) skink och ost paj och (pappa) brockoli paj. Pajen smakar bajs! så pappa säger till dom att byta pajleverantörer. Go pappa! sen väntar vi i 1 timme och 40 minuter på att jag ska få den där jäkla sprutan. gissa vad som händer. jag är tyvär ett halvår för gammal för barnsprutan så jag får inte ta den. vadå inte ta den?! åh så allt väntandes va i onödan. och sen har de ju regnat hela dagen idag oxå. usch!



längtar tillbaks! Kreta sommaren 08

Love Johanna

patetiskt -.-

killar e fortf skit... aja jag elr julia har färgat mitt hår svart!! :O eller nästan svart det är jätte jätte jätte mörk brunt :O jag blev väldigt nöjd! lägger upp bilder när min syrra ger tillbaks min mobil. några killar jag känner påstod nyss att jag är tjock... jävligt kul att höra eftersom jag har kännt mej lite rundare på senaste eftersom att jag inte har tränat på ett halvår men tycker själv att det är jävligt korkat att påpeka det. Killar ett tips: säg aldrig och då menar jag verkligen ALDRIG, att en tjej är tjock, skojja inte ens om det för dom tar åt sig som fan. jag vill ha ny design. samma header men ny design för jag tycker att min är så otroligt tråkig. aja nu kommer bild.



mörkare i verkligheten

hemma hos julia

nu är jag hemma hos julia vi har precis ätit våfflor nu spelar vi guitar hero. det är kul!  nu är det min tur. skriver mer ikv. puss

Oj, oj, oj!

Oj, oj, oj! försov mej!


julia<3

jag har kommit på en otrooooligt viktig sak! gud vad jag och julia pussas!! haha! många tycker typ att det är lite fjortis att ha puss-bilder men för mej e de att visa att man älskar personen.















orkar inte ta fler nu men det finns sjukt mycket fler. alla dom här bilderna visar min kärlek till dig bästa vän
- tro på orden!


Hemma

nu har jag precis kommit hem från julia. var hos henne innan gitarren och pappa hämtade mej sen efter. idag var vi i sankt eriks kyrkan (?) och spelade in en jul låt -.- herregud! Merry christmas 20 gånger är 20 gånger för mycket! den har verkligen fastnat på hjärnan! usch jag HATAR den låten!! aja nu ska jag nog äta lite och sen titta på favvoprogramet desperate housewives!! älskar det!

JAG ♥ NÖFFE!


haha ingen av oss är speciellt vacker på bilden men vi e ändå bäst!

KOM IGEN!!

kom igen nu! min blogg e jätte rolig elr hur? elr kanske inte... men börja kolla hela tiden för johanna ska NU börja blogga minst en gång om dagen! sådeså!! nu bär de av t skolan!

evil angel

jag är en ängel med min gloria på sne, mina
ögon tindrar och min uppgift är att le.
men djävulshorn och svans växer ut under
mina vingar, men det är sånt som händer
i livets stora ringar.

älska mig hata mig, jag bryr mig ej,
för jag behandlar ändå dig som du behandlar mig!


älskar att redigera!


texten säger allt.



haha älskarej bajsunge!


jag och orm husdjursmässa 08


haha hugo och simon i 6an x)


haha hade tråkigt x)

Twilight!

nu har jag och julia äntligen kollat på första twilight. vi ska kolla på tvåan oxå!!


piercing

jag vill ha läpp piercing!! i naveln har alla och tungan gör tydligen sjukt ont men ingen har sagt nåt om läppen. jag tycker själv faktiskt att det är snyggt men mamma har faktiskt rätt, den dagen jag inte vill ha det längre kommer det se ut som en pormask. therese fick ju göra ett till hål i örat och jag hade kunnat ifall jag alltid får infektioner -.- så jag ska få göra nåt annat kul. men vad? :S
Love Johanna

...


(du vet vem du e)

HAHA

haha är det bara jag som tycker att den nya com hem reklamen är sjukt rolig?

hehe...

haha oj då det blev visst inga uppdateringar satt och tänkte på vad jag skulle skriva men internet kraschade, har jennys gamla dator så den e inte riktigt snabb och så ;)

suck

sitter och smsar me B nu... vi reder ut lite saker får se hur det går. jag har ont i magen. bara så alla vet... åhh förstår ni nu varför jag aldrig skriver? jag har lixom inget att skriva! anna ska ut och festa och jag ska väl sitta här och uppdatera var 10nde minut. ska nog logga in lite på fb och pea. två låtar som jag gillar väldigt myckt just nu är stuck in the ghetto och ave maria med beyonce. fast B har förstrört dom -.- haha gud vad jag snackar om honom ^^ aja har inte så mycket att skriva men kommer skriva massa sköna inlägg om sköna personer.


älskar dej lisa syster!

Love Johanna

saknar dej jakob!

jakob ja saknar dej! har inte träffat dej på ap länge!! du är den killen jag kan snacka med om allt de här!! kom!! hjälp mej!! juste Norrköping. nu e jag hemma. det var sjukt mysigt och om jag sa så snackade jag ut med systrarna och dom tyckte att han va ett svin. aja ska äta nu kanske skriver senare.


outfits


killar e skit!

ja som ni ser rubriken så e killar skit. först säger dom att dom gillar en och sen får man reda på från fb att han gillar en annan. och det är inte ett skämt det är verkligen så. jag var sjukt glad när jag fick reda på att han gillade mej o han hade sagt t en annan kompis att han skulle satsa på mej och sen gör han så? han visste att ja gillade honom och eftersom att han sa innan att han gillade mej så tkr jag iallafall att man ärligt ska säga de t en kanske inte behöver säga de face to face men åtminstonde smsa eller ringa. knr mig sjukt besviken och ledsen nu eftersom vi oxå hade sjukt bra kontakt och var jätte bra vänner. säger inga namn känner bara att jag behöver skriva av min ilska och ledsenhet. aja ska t norrköping, t jenny imorrn me anna så får väl snacka ut me dom. dom förstår mej så bra.

Love Johanna


var tog ni vägen?!

var tog alla mina kära besökare vägen? alla bara försvann!! hallå!! kom tillbaka! nu sitter jag här och har precis ätit en mandarin... har inte så mycket att skriva om förutom att det snart är desperate!!! ahh!!! idag har jag haft gitarr. och juste!!! är ju stolt (-.-') matrådsrepresentant (långt ord) för min klass. så jag satt i en och en halv timme i kokande sol med dunjacka, inte skönt precis. men jag har iallafall fixat massa med maten nu :D ska nog gå och äta en av de goda muffinsen som Julias mamma har bakat!


älskar min gitarr!


Love Johanna

förlåt för dålig uppdatering!

som rubriken säger så vill ja säga förlåt igen fär så dålig uppdatering! kommer säkert blogga mycket nu under kvällen eftersom att mamma har låst in mig och pappa i tv rummet pågrund av hennes inrednings party som är på övervåningen. och såklart så måste vi ta hand om jobbiga hampus som bara andas i ens ansikte -.-' föresten så är jag sjukt avundsjuk på therese som har prao nu på barkys hunddagis igen! så en hel vecka med massa skratt med kompisar och freestale (?) me hundar. haha sitter och kollar igenom massa bilder från ett bild mapp som min syster Jenny skapade (eftersom det här var hennes dator förut så finns det massa roliga saker kvar) bild mappen heter "back in days" och innehåller många gulliga bilder på alla när de va små! haha! undra va alla gör nu? har säkert roligare än mig iallafall -.-' aja ska nog sätts på nån film nu.





Anna


Jenny och Lina


Jag och Therese




Love Johanna  

RSS 2.0