herregud...

jag är galen... shoppade upp nästan alla mina pengar idag... här är de jag köpte


trosor, cubus
armband, cubus
body butter mango, the body shop
tights, cubus


halsband, gina tricot
linne, gina tricot
strumpor (barbamamma/pappa), H&M


linnen svart och vitt, H&M
lösnaglar, H&M
självhäftande bh, cubus (sjukt bra uppfinning!)
kajal och eyeliner, H&M

sen fick jag lite gratis prover från The body shop också. Men jag är faktiskt väldigt nöjd med vad jag har köpt :) har inte speciellt mycket att säga om dagen faktiskt det här var liksom höjdpunkten :)

HAHA


Asso hahahahahahahaha!!

fick en fråga om vad Kåfalla är och för dom som undrar så är det ett konfirmations läger :)

ÄLSKAR ATT DANSA!

Asso herregud vad jag älskar att dansa! Kom verkligen på de den här lektionen. Jag blir så himla glad av de, ja alla blir de eller det verkar som de iallafall eftersom att alla på dansen är överglada och alla har skit kul! Love it! Idag har jag shoppat :D blev jätte nöjd med grejerna! Köpte den där tröjan från cubus (aa) en annan tröja från New Yorker och en bh från cubus. Typ nöjd! Är helt ensam hemma just nu. Mamma, Pappa och Therese är hemma vilken minut som helst :) Jag lägger upp bilderna på det jag köpte senare.


yo...?

Nu blir det dans!

känner mig super taggad över de!

Kåfalla!!!

JAG KOM IN PÅ KÅFALLA! Är sjukt glad eftersom det var mitt förstahandsval! Alma och Issa kom in också! Hoppas att Julia kommer in också! :D Har kommit några kapitel i boken jag läser. sjukt bra bok faktiskt! måste gå nu ciao!


Nytt igen!

nu har jag fixat ny header eller ja, jag har fixat helt ny design. blev faktiskt RIKTIGT nöjd nu ;) Julia hjälpte mig med en inforuta också tack stumpan! nu ska jag läsa Lonely hearts club så vi hörs! ciao!


Home sweet home

Kom precis hem med Julia. vi har inte hunnit göra något speciellt. Vi snackade om att kanske sova över idag eftersom att vi ändå ska spendera våran dag imorgon tillsammans, har ju som sagt studiedag. Jag har på känn att min kod till mitt kort inte hinner komma tills imorgon så jag ska tigga lite pengar av mamma eller pappa. Har nämligen hittat en ursnygg tröja på cubus som jag är helt kär i men jag måste köpa den nu nu NU för den är på rea finns bara två exemplar kvar! dock finns det bara i XL och L, fanns en i M innan också men den var borta idag så det får nog bli L om tröjan inte finns i Kista för den var ändå snygg när den var stor. Oj, oj, oj va långt jag skrev nu om en tröja, haha! Ska bli riktigt skönt att sova ut imorgon. Nu ska jag och Julia nog fixa lite mellis kanske sätta på en film eller något :) ciao!


Ta hit värmen!

?

varför har killar så svårt att förstå?! orkar inte ens förklara för dig för hittils verkar du inte ha förstått ett ord av vad jag har sagt.


Svenska New York fruar

Roligaste programmet av alla "fruar-program" sedan de första, alltså svenska hollywood fruar. Jag slutade kolla helt på det när Danksa hollywood fruar började tyckte att det var skit tråkigt. Men det finns faktiskt inget som kan slå den första/andra säsongen med Svenska Hollywood fruar med Maria Montasami! Haha asso min förebild. Hon är så rolig och pratar så sjukt långsamt. HAHA! Nu blir det att kolla klart på S NY fruar (haha) och sen hoppar jag i säng är sjukt trött och känner att jag borde sova ut lite.

älskar dig vännen, du betyder allt! tack för att du alltid finns där för mig♥


Sötisar!

Älskar den här urgulliga bilden på Isabelle och Elin! Love you two my orienterings buddys!


Ny header

headern som jag har nu är egentligen bara en test bild som jag gjorde i photoshop men jag blev ganska nöjd så jag har den som header tills jag gör en som jag blir RIKTIGT nöjd med ;)


Ghost Whisperer

om det är något jag verkligen älskar så är det Ghost Whisperer! helt sjukt bra program enligt mig! har kollat på det i en evighet och fastnar så fort det är på tv! love it!


måndag 27/9/10

har precis varit och jobbat. när jag kom hem slängde jag mig direkt i soffan. är så trött ska nog ta och sova lite innan maten. är sjukt hungrig också. På onsdag har vi studiedag (vet inte om jag redan har sagt de) men iallafall så ska nog jag, lydia, ella och julia åka och shoppa och jag och julia pratade idag om att se på bio vilket är lite av en tradition på studiedagar. blir lasagnette till middag. något jag älskar. sjukt gott är det! nu ska jag kolla På tv ciao!



haha sötnosarna agnes och chessy igår♥


nej inte svampbob!

åh! skitungen bet sönder min dagbok idag! okej vet inte om man kan kalla den dagbok för jag har bara skrivit typ 6 sidor i den. har mest kladdat men ändå! inte okej chessy!

trött

grymt lugn dag. har bara kollat på film och tagit det lugnt hela dagen med kompisar. alla andra gick så det vara bara jag och agnes kvar så vi satte på filmen fired up och myste till den. sen gick agnes hem och jag satte mig och åt middag. det blev fläskfile med potatis och bea. mmh! sen dess har jag fixat en header till therese. den är änrligen klar! haha. men nu ska jag hjälpa henne att lägga in den puss.


hemma

är hemma hos mig nu med Julia, Johanna B och Agnes. Lydia var också här men hon gick precis. vi såg precis låt den rätte komma in. den var inte alls läskig och inte vidare bra heller. boken var sjukt mycke bättre. igår hemma hos ella hade vi jätte mysigt. vi hyrde film, köpte massa godis chips och läsk och åt tacos. vi hyrde the grudge 2 och kick-ass. haha. vilket skämt the grudge va! jag var beredd på en jätte läskig film eftersom att det är de man har hört från alla. men den var inte alls läskig. bara lite äcklig ibland. vi låg i sängen vid kanske 2. vi var tvungna att vara utanför ellas hus halv tio i morse för dom skulle iväg. så då drog alla förutom sarah hem till mig. nu ska jag gå ut med hampus och chessy. men jag skriver antagligen senare ikväll. ciao!


älskar dig bästavän!

mot ella!

nu åker jag och julia till ella. see u!


haha bästa!

killar suger

ja ni ser rubriken. killar suger och de e så sant som de e sagt. finns nog inte en enda bra kille i hela världen. förutom hampus såklart!


älskar dig schväääämpiii!

igår fick jag julia hugo och simon gratis Pizza! en calzone, en fungi och en hawaii. fick också värsta salladen med räkor skinka avokado gurka och massa annat gott och bröd och vitlökssås. haha. vi fick dom genom att vi gick förbi en pizzeria vid kanske 9-halv 10 på kvällen och då frågade en kille där ifall vi va hungriga och då svarade vi ja. han frågade ifall vi ville ha pizza och då svarade julia på skämt aa om du bjuder ;) killen svarade snabbt självklart! ni får några som någon glömde att hämta. haha najs! sen skickade han med sallad och sånt haha! nu har jag och Julia precis kollat klart på shutter island. sjuuukt bra film! komplicerad, men grym! julia hade ju dock sett den två gånger innan så hon förklarade för mig när jag inte fattade. vid 6-7 bär det av till ellas place där jag och sju andra tjejer spendera kvällen med film, tacos och massa andra godsaker! kommer bli underbart! känner mig fortfarande inte helt frisk :/ hoppas att det går över snart! oj nu blev de långt här! ska se ifal jag kan uppdatera något ikväll annars hörs vi imorrn. ciao!


kommer snart bilder frå igår som jag och julia tog i en park innan summer

planer för helgen

idag efter skolan åkte jag, lydia, agnes och julia till centrum! vi åt på subway och lydia köpte en bh och jag och julia sprang upp och kollade på en skit snygg jacka som julia jätte gärna vill ha. sjukt snygg! efter åkte jag och agnes hem till henne och pluggade, åt glass och kollade på filmer från world trade center. sjukt hemskt att kolla på! de andra tornet verkligen bara försvinner. och att se alla människor som hoppade och hängde sig ut från fönstrena. usch. men men :) imorgon ska jag och massa kära vänner fira en underbar kompis till mig nämligen summer! ska försöka ta bilder om jag orkar ta med mig kameran. sen sover julia hos mig. ska bli sjukt mysigt eftersom att det var år sen vi sov över med varandra! egentligen hade vi tänkt sova hos henne men sen visste vi inte hur vi skulle ta oss hem och dessutom bor jag närmre summer och så :/ men nästa gång hoppas jag att det blir hos henne :D sen på lördag så ska jag, agnes, sarah, johanna b, alida, julia, lydia och ella ha mysig filmkväll hemma hos ella. ska bli grymt mysigt eftersom att det var länge sen jag var på nåt sånt :) nu börjar idol så nu ska jag kolla på det! ciao!


haha älskar den här bilden xD har verkligen bara gammla bilder nu ska se till att börja ta mer bilder ;O

Lucky me

sjuk och hemma idag också :/ får hoppas att det blir skola imorgon! har inte råd att missa mer! jag tänkte kolla på year one nu. har aldrig sett den men den sägs vara rolig :) finns det någon som kan hjäpa mig me photoshop? fattar inte hur jag ska göra med bilderna har fortfarande inte hittat något sätt att öppna dom utan att öppna dom på photoshop. aja om nån vet så kan väl den personen höra av sig :)



Lucky me - Chris Brown


killen är så sjukt grym!


ebba har närminnesförlust?

haha ebba kom hit en stund och efter varje mening hon sa så blev hon alltid avbruten av nåt i typ en sekund så sa hon "gud vad var det vi snackade om nu igen" snacka om närminnesförlust xD hahaha helt sjukt har nog aldrig hört någon säga de så många gånger på typ 1 timme xD ville bara säga de. imorgon blir det skola. vilket antagligen betyder att det blir dans också :D haha första gången som både jag och ebba går på dansen! först var jag borta dom 3 första gångerna och sen var hon borta förra gången. skumt. aja nu ska jag snacka med syster. ciao!




haha liiiiten!

snabb update

har inte gjort så mycket idag är fortfarande sjuk så jag har bara kollat på film. ska fortsätta me de. nu blir det jeepers creepers 2 ;)

i hate mondays

haha nu gav en tjejkompis mig stränga order att blogga så det är väl bäst att man gör det. har dock inte så mycket att berätta.. är sjuk, stefan smittade mig -.- har 38.2 graders feber :( skoldagen har väl varit som vanligt, tråkig. måste bara tacka mina underbara bästavänner julia, ella, lydia och hugo. älskar er! chessy och hampus busar. som vanligt då. haha dom ser för roliga ut. på onsdag är det dans! jippi! längtar. idag blir det halv 8 hos mig och svenska new york fruar! lyckad kväll hoppas jag att det blir. nu vet jag inte vad jag ska skriva längre och jag känner att ifall jag skriver något mer så kommer det här inlägget bli sjukt tråkigt! så jag säger hej då nu!


haha älskar hugos min xD

jesper, helena och stefan

ja, ni ser ju rubriken och fattar då antagligen vad jag har gjort idag och för dom som inte fattar så har jag varit med jesper, helena och stefan ;) haha som vanligt så började jesper och therese dansa på slutet haha. vi kollade på stomp the yard. har velat se den jätte länge! finns inte så mycket mer att säga egentligen :) men vi hörs! ciao!


är grymt stolt över dig syster!

varför ska allt vara så jobbigt hela tiden?


Gårdagen

måste bara säga att den här tjejen är så grymt gullig! hon går i min skola, ja paralell klass faktiskt. love you!


sofia karlberg♥

gårdagen var jätte lyckad! hade jätte trevligt med alla kompisar. och lilla vendela som jag inte har träffat på typ över ett halvår! fick reda på att hon kommer hit nästa vecka också men då redan på torsdag! sjukt kul! vaknade nyss. ovanligt tidigt för mig. vet inte varför kunde bara inte sova. men nu blir det film och frukost! bäst kombinationen.


helg!

äntligen helg! skönt med lite ledigt från skolan. julia var sjuk idag igen. stackarn :( snart kommer helena hit. vi ska äta och sen går vi iväg och träffar kompisar. idag kommer vendela! wiiiih! :D nu ska jag kolla på top model med anna och jenny som också kom hit idag! ciao!


bli frisk nu stumpan!♥

jesper och helena

sitter här med jesper och helena. dom pussas :O buuusigt! skulle ju ta sprutan idag men det blev inte så för mamma hade kollat fel -.- vi sitter och kollar på american history X hemsk film... vendela kommer imorgon :D wiiih! aja vi hörs! ciao


orienterings dag

som sagt började dagen med A-lagsdag och fortsatte sen med orientering. det var jätte jobbigt! har ont i hela kroppen. och sen har man dans också... och ebba kommer inte för hon är sjuk. och imorgon ska jag ta gardasil sprutan! usch jag kommer dö! hatar verkligen sprutor. tur att helena följer med så jag har någon att krama sönder handen på. nu ska jag sova och äta lite innan dansen så hörs vi säkert ikväll. ciao!


ångbåtsbryggan

500 inlägg!

hurra för 500 inlägg på bloggen!


miss secret agent 2

sitter och kollar på miss secret agent med mina systrar. usch har ångest över dagen imorgon! först har vi A-lagsdag och sen orientering vid sportfältet. tur att det bara är halva dagen för sen börjar de bra! först åker jag, lydia, ella och julia hem till julia och ska kolla på kläder som hon har rensat ut från att hon fick massa från sin syster och från sin egna garderob. sweet! och sen blir det dans! ska bli kul eftersom att det är första gången på treminen har ju varit sjuk och borta 3 gånger nu men de ska bli skönt att börja igen. jag och julia var inne och kollade på gina tricot igår och jag blev kär i massa kläder! vill verkligen shoppa! ska se till att få pengar så jag kan shoppaaa! nu ska jag kolla vidare och snacka med stefan :) ciao!♥


cute bild på mig o agnes♥

hemma med lydia

sitter hemma hos mig nu med lydia :) vi har precis proppat i oss massa mackor :D gott! har inte hänt speciellt mycket idag men imorgon har jag orintering -.- usch jag kommer dö! men men.


haha sötnosen!

haha

Anonym om cash flow:
hej!<3
finns det några snygga pojkar på din skola? :)<3

svar: haha ja du.....vill nog inte svara på den frågan... näe ja skojja. kan inte riktigt säga att det finns snygga killar på min skola eftersom att jag ser alla sonm kompisar :)

cash flow

har jobbat lite! så nu blir det mer cash i slutet av månaden. najs! julia följde med också. det är så kul att jobba med henne för man sitter på tåget i två timmer (en timmer dit och en tillbaks) och henne kan man aldrig sluta prata med vi babblar och skrattar hela vägen. var dock synd att det regnade. nu ska jag kolla på biggest loser ciao!


hahahahahahaha bästa!

ny bh!

köpte en grå bh från cubus! ebbas rum var fint eller ja, färgerna var fina dom har ju inte fixat möbler och så än men jag är säker på att det kommer bli jätte fint! jag stannade et tag hos ebba. vi åt mackor, snackade och kollade på the hills! tack vare ebba så kommer jag börja följa de nu igen -.- haha! sista säsongen! ahh! juste! jag måste se resten av true blood! börjar nu!


bild från spain

konfa, ebba och centrum!

har äntligen anmält mig till konfan! skönt att få det gjort! ska snart möta ebba och vi ska upp till centrum för jag måste köpa en bh! har typ inga ;S sen ska vi gå hem till henne för jag ska kolla på hennes rum! hon ha gjort om det och jag har inte sett det :O måste göra det :O den här dagen har varit sjukt lång! kan ha varit för att jag vaknade tidigt och inte har gjort något på hela dagen förutom att kolla film och plugga no... men men vi hörs senare ciao!


hampus och chessy


lite bilder från gotland





























































det var några av alla bilder från gotland

hade det super mysigt hos alma!

har precis ätit middag. det blev lövbiff med klyftpotatis och bea. sjukt gott! hos alma hade vi jätte mysigt! vi kollade på toy story 3, how to train your dragon och scary movie 1. kollade på idol också. vi åt pizza till middag och köpte massa godis så har lite magont nu x) nu ska jag och therese kolla på legally blond :) puss!


bild från gotland tagen från issas blogg

alma nästa

ska bara packa ihop resten av mina grejer och sen drar jag och julia till alma och påbörjare tjej/kväll/sova över/myspys kvällen där! har ätit popcorn... naughty ;) aja nu blir det packa! vet inte om jag kan uppdatera mer under kvällen men vi får se :) puss!

idooool

sitter och kollar på idol! idag drog jag och julia hem till lydia för att plugga :) gick faktiskt bra lärde mig massa :) de va egentligen meningen att jag skulle gå på Hoffmaestro imorgon på grönan men det blir inte så för min hals är fortfarande inte bra och hostar fortfarande massa plus att jag inte kommer hem på något sätt. så jag och julia ska ha filmkväll med några kompisar och sen sova där istället :) ska bli kul och mysigt :) chessy är så söt och stor! hon är världens bästa aport hund också kommer och lägger bollen i handen ibland :O nu ska jag kolla på liar liar! haha sjukt bra film! x) c yah later!


haha skönaste bilden på mig och ella xD

skolfoto!

usch jag tycker det är så sjukt jobbigtmed skolfoto! mår lite bättre idag och mamma och pappa tycker att ja ska gå till skolan ändå och kolla om de funkar annars får dom hämta mig eller nåt. jag orkar inte koppla in min kamera, tog lite bilder på hur jag ska se ut, men jag har iallafall svart nagelack, mörkmålade ögon, naturligt hår, svart linne, svarta tights med hål överallt som blommönster, smycken som armband och örhängen och en grå brun grön kofta över. ja det är väl typ de. har dock inte bestämt vilka skor jag ska ha än! panik! usch igår var ett helvete när jag skulle välja kläder! hatar att behöva göra de! aja nu ska ja äta lite frukost. ska kolla med pappa ifall han kan skjutsa mig till skolan eftersom att jag int är helt piggelin än. ciao!


älskling jag saknar dig kom hit!♥


ny design och header!

va tycker ni? hiss eller diss? tycker själv att det är en hiss :D bilden togs på Gotland! men jag stör mig på att det blir ett sträck över headern hela tiden och då drar jag bara musen över headern och då försvinner den ;S

Gotland


dom här sköna tjejerna (plus stina som tar bilden) bodde jag med på gotland!
vi hade grymt kul! kärlek till er tjejer!♥


fan...

blev hemma idag också! fan! vill inte kommer missa skit mycket och ha jätte jobbigt att ta igen! men imorgon ska jag iallafall pallra mig till skola vare sig ja vill eller inte! finns inte så mycket att säga egentligen... Juste Jenny kommer kanske redan ikväll :D


IDOL!!

är både glad, ledsen, taggad och sjuk! glad för att idol har börjat nu och för att jenny kommer i helgen! är ovanligt taggad över idol, harry potter 7 och twilight (vet inte vad 4 heter)! wiiih! ledsen över att jag har sett alla avsnitt på true blood som finns på min dator så jag måste hitta dom andra! och sen e ja ju sjuk. mår dock bättre vilket är sjukt (haha) bra men fortfarande inte bra. kallsvettas och är ganska svag i hela kroppen. ligger typ död på golvet efter att ha gått upp för trappan!


bilder från spain

idag stannade jag hemma igen. kommer antagligen gå till skolan imorgon för jag känner mig bättre just nu iallafall men får ju se hur jag känner mig imorgon. jag har sett alla 6 avsnitt av true blood som jag har på min dator och herre va bra de e! man fastnar verkligen! tänkte att jag skulle ladda upp bilderna från gotland men jag glömde att ladda min kamera. chessy är VÄRLDENS jobbigaste hund just nu! får damp på henne! hon springer runt i hela huset och slänger runt en plast flaska som låter jätte mycket -.- jag ska snart anmäla mig till konfan men jag vill veta va alla andra ska gå på också så ska fråga runt lite :) jag lägger upp lite bilder från spanien nu och sen ska jag kolla på någon film :)


hahahaha



































kommer antagligen fler bilder sen


HAHA

Jag, Axel, Gabriel och Julia sitter i bilen påväg hem från Gotland

Gabriel: oj någon har ringt och lämnat 6 meddelande på min mobil... den som ringer säger
inte ens nåt... men gud den ringer igen. svarar hallå? haaallååå? hallå?! de va ingen där :S

personen ringer fler gånger och gabriel trycker upptaget.

Johanna: nästa gång de ringer så får jag svara! :D
det ringer

Johanna: Hallååå? haaallåååå? svara då... *börjar låtsas gråta* lägger på.
alla skrattar.

Julia: nästa gång får jag svara så ska ja säga de som jag alltid säger som äger ut dom som busringer och inte säger något!

Johanna: haha ja den som ringer får ju skylla sig själv det blir ju skit dyrt!

Gabriel: vet någon vad det här är för nummer. 07********?

Axels mamma: men de e ju mitt nummer!

HAHA asg!!


true blood

har börjat kolla på true blood nu oxh de börjar bra :D har laddat ner avsnitt 1-6 :)

going crazy!

åhhh ja får panik! hittar ingen true blood som de funkar att titta på! håller drf på att ladda ner de får se hur de går :) har precis snackat me mamma om att åka ut till öland och rida :) vi ska kanske görs de i påsk elr nåt :) nu sitter jag och kollar på top model med anna :) i helgen kommer jenny hit! ska bli jätte kul! :) nu ska jag fortsätta titta. ciao!


haha grattis hugo som fyllde 14 igår!

hemma från gotland!

tja alla glada! idag är jag hemma och sjuk -.- vilket betyder att jag inte kan jobba idag och tjäna ihop pengar och de betyder att therese måste göra det imorgon :) det var jätte kul på klassresan! trodde faktiskt inte att det skulle vara det :O vi bodde på en bondgårs i När som heter Gangvide. Jätte fin gård med massa djur bla hästar kaniner katter tuppar höns ankor m.m. jätte fina stugor bodde vi i . jag bodde med alma, katja, ella, julia och stina! vi hade jätte kul tillsammans! juste idag har jag varit hos tandläkaren också. har ÄNTLIGEN blivit av med min tandställning :D känns sjukt konstigt i munnen nu :O men men. nu ska jag kolla första avsnittet av true blood och kolla ifall de e nåt för mig :) vi hörs! puss!

bilder kommer sen! 

måndag/tisdag

igår kom julia hem till mig och fick massa kläder av mig eftersom att jag ska få en ny garderob :D sen hände de egentligen inte så mycket mer. idag vaknade jag och hade jätte ont i halsen men jag åkte till skolan ändå. sen fick jag ont i huvudet och magen så jag åkte hem. när jag kom hem la jag mig i soffan och satte på wall-e och somnade till den och sov i 2 timmar. när jag vaknade var huvud och mag värken borta men halsen var 10 gånger värre. så jag slängde i mig massa te och beställde hem halstabletter av mamma. så nu känns det lite bättre. men jag ska åka till gotland med klassen imorgon så jag hoppas på att det blir bättre tills dess! jag kommer vara där tills på söndag så kommer antagligen inte kunna blogga. nu måste jag packa hej då!


haha bjuder! bild från svavelsö

RSS 2.0