-


herregud...

fick precis värsta anfallet vid matbordet... skratt/gråt anfall! skrattade så mycket så jag grät och grät så mycket så jag började skratta helt sjukt! jag satt verkligen och grät för ingenting och skrattade för att jag kom på hur dumt det var! haha! anna filmade xD kanske om ni har tur så lägger jag upp det för det var grymt kul xD

Sofia ta den här bilden! :)


dagens köp

bh: H&M 129:-
trosor: H&M 79:-
leggins: Gina tricot 99:-
det var dagens köp :) blev väldigt nöjd faktiskt!

Jag är rik!

haha okej rik för att vara mig, jag har 425 kr x) jag ska följa med pappa till centrum. vi ska köpa tårt-saker, pappa ska köpa shorts, jag ska köpa ett par tights och kanske en bh eller en korsett har tänkt köpa de länge vet int vrf x) sitter iallafall nu och lyssnar på billionaire fast den tog slut så nu blire hey soul sister! :D aja efter att jag har köpt de här sakerna ska jag verkligen spara till spanien! men det blir ju lättare nu också eftersom att det inte är jätte lång tid kvar :) och fyller ju år om 13 dagar så då får ja säkert en del pengar också och dom ska verkligen sparas till spanien! sen ska jag ju jobba lite också :) aja nu ska jag nog åka. pussohej!
finns alltid här för dig älskling! - jag och Julia 2008 (?)♥

marshmallows

kom hem för ett tag sen, var med några kompisar :) nu ska jag grilla marshmallows nu med min kära syster! pöss!!


random bild

02:30

kom hem för kanske en timme sen från kusinerna. är trött men ändå inte, ska nog kolla på en film blir alltid trött av de...


två av bästavännerna så sjukt söta! älskar er!

puss!

nu åker jag! kanske uppdaterar när jag kommer hem, vet inte vilken tid det blir.


haha kanske liiite för lång lugg x)


Hemma hos Lydia

sitter hemma hos Lydia den olydia.... flumm på högsta nivå! vi satt nyss och skrattade åt alla möjliga saker x) och vi gjorde massa roliga videos på hennes dator som blev jätte flummiga x) jag ska till min kusin idag som fyller 15 på tisdag (tror jag) så det ska bli trevligt :) vet inte när dom kommer och hämtar mig härifrån men det blir väl ganska snart :) nu ska jag vara lite social med Lydia :)
haha visst är vi snygga? x)

sätta på en film

ska nog sätta på en film, kommer nog inte se klart den men ändå :)

sov - outfit


någon som vill....

göra en header till mig? :) gillar min och har inte haft den så länge men om det finns någon proffsig där ute asso som typ har photoshop och kan göra riktigt snygga så gör gärna en till mig och skicka den till min mail [email protected] eller lägg upp den på bloggen och skriv en kommentar att den finns uppe :)


nya örhängen

följde med anna när hon skulle åka och handla och passade på att köpa ett par örhängen som jag har tänkt att köpa sen dom kom! :D

fina va? :)


min stora älskling!

haha tycker att det är otroligt gulligt att min hund älskar den här massage saken x)


han njuter verkligen x)

är hemma idag också men imorrn, då jävlar blir det skolan igen ;) haha inte för att det är kul i skolan men de e kul att träffa bästavännerna igen♥

promenad

kom hem vid 10 ungefär, va på 2 timmars promenad med elin och ebba. vi mötte ellen också med hennes hund elton som var grymt söt! satt o snackade me ebba i typ 40 min. nu ska ja kolla på nåt skojjigt program på tv pöss!


haha usch ebba ;)

:D

16 dagar kvar till sommarlov och 17 dagar kvar t min födelsedag! :D

ugnsbakade chips

har smakat ugnsbakade chips. de va faktiskt ganska gott, eller iallafall de 4 första chipesen sen var det inte så jätte gott längre... va hemma idag också får se om jag ska vara hemma imorgon också. Jag har jätte ont i huvudet, mår illa och har lite feber. får ont i magen lite då och då också. kollade precis på sista avsnittet av desperate houswives. Gash va bra det var! fast hemskt :( längtar verkligen till nästa säsong!! usch jag är helt besatt av det x) nu ska jag städa vidare lite i mitt rum eftersom att pappa ska ha bridge här idag.


fast sourcream and onion


åhh längtar t säsong 7!!

puppy!!

min syster har fått bilder på vaplarna! :D klicka HÄR så kan ni se dom :) har precis kollat på desperate! OMG! det är seriöst världens bästa program! usch det är så spännande! vet inte om jag ska smygkolla lite på nästa veckas program moahaha! ugly betty är ju faktiskt också stört bra men eftersom att jag hoppade ur ett tag så har jag blivit lite lost i det. när vi ändå snackar om lost så är det faktiskt ett program som jag hade tänkt att kolla på från första början när det kom ut men det blev aldrig av men om det är så kollar jag faktiskt lite då o då :) haha gud vilket tråkigt inlägg x)


saknar dig♥

blommor

fick en fin blombukett (?) + 200 kr efter konserten som var igår så satte mig o fotade blommorna lite haha dom som knr mej bra vet att jag är ett blomm freak ^^ asso bara att fota dom inte att ha dom speciellt dom dör efter någon dag x) har lite tråkigt...
















favorit ;)















btw: inget smink!

hemma och sjuk

är hemma och sjuk idag, orkar inte blogga men kan berätta att jag håller på att göra maränger nu mahaha x)

ellens header



den blev jätte liten där men jag kan lägga in den på din blogg elr skicka via msn elr så om du vill för den är egentligen mkt större :)<3

sista konserten för året

nu är jag hemma från konserten. eller okej det var kanske en timme sen  men ändå. jag, Sarah, Agnes, Ella, Julia, Lydia, Petter, Oscar och Hugo åt på kinamuren till middag! sjukt mysigt och gott! det ska jag göra om ;) ska gå och tvätta penny nu eftersom ett den lilla skitungen har dödat en duva och typ lekt med den! EUW!! äckliga lilla skit ;) har inte tagit i henne sen jag såg de! aja pöss!


reklam

nu är det reklam på filmen jag kollar på så tänkte passa på att skriva lite :) har blivit ganska många inlägg idag faktiskt. känns bra! juste måste berätta att jag äntligen har fått min allergi medicin! oh happy day! det är yttepytte små tabletter som jag ska svälja och det går jättebra plus att dom inte smakar något som mina förra gjorde (någon wannabee jordgubbssmak usch!) så det är perfekt! imorgon är det konsert så jag går bara två lektioner i skolan :) slöjd och NO. Sen ska jag och tjejerna hem till Ella och äta lunch och sen ska vi till fillan och öva lite, äta middag och sen är det konsert :) älskar faktiskt konserter! de e kul fast det blir oftast sjukt varmt -.- va ju flera som svimmade på julkonserten för att alla hade levande ljus så det blev typ ingen luft kvar :S lite läskigt men det gick ju bra sen :) nu ska jag kolla klart på filmen!


haha otroligt snygg bild på mig efter att jag hade badat i norrviken x)

Konsert imorgon

imorgon har vi konsert! läskigt värre! haha näe är inte närvös alls faktiskt tror inte att jag kommer bli det heller :) det enda är att jag typ inte kan texterna på några låtar x) får öva lite :) nu ska jag plugga matte sen ta ett bad och sen kolla film. pöss!


du betyder mer än något annat bästavän♥

före/efter


Före:


Efter:

städar

håller på och städar nu. kände att det behövdes eftersom att mitt rum ser ut som ett bombnedslag. Ebba gick precis. hon slaggade här :) mysigt mysigt! haha vi har inte gjort nåt på hela dagen! vi har bara ätit massa onyttiga äckel saker x) det regnar ute så ja ska städa, plugga lite, ta ett skönt bad och sen kolla på a cindeerella story som börjar kl 9 :) aja nu ska ja fortsätta :)


love u!♥

två låtar som drogas just nu!

hey soul sister - Train / har inte lyssnat på den innan men eftersom att det kommer bli värsta sommarplågan så tänkte jag att det är bästa att jag börjar lyssna på den ;)



billionaire - Travie McCoy

Hemma från dansuppvisningen

Är hemma från dansuppvisningen nu :) det gick faktiskt bra! ska fortsätta dansa det var skit kul ;) Ella och Lydia! gå in på min blogg och kolla i utkast på bilderna som vi tog i fredags!


såhär såga man ut dåra x)

pool? Ja tack!

åhh jag vill så sjuuuuukt gärna ha en pool! jag har legat och solat nu (har faktiskt fått ganska mycket skillnad!:O)och när man ligger där och det är varmt så börjar man tänka så grymt mycket på pool! håller på att försöka förhandla mig till att vi ska skaffa det och det går varken bra eller dåligt, alla vill ju ha det förutom att det är så dyrt! men Anna kom med en idé att man kan tydligen lägga några plattor på taket som värmer upp poolen så slipper man betala massa pengar för att värma upp det för det är tydligen det dyraste. kom hem från Lydia vid 1. Igår låg vi och kollade på true blood men jag somnade för jag fattade ingenting x) men jag försökte faktiskt fatta en del och det gick bra och det verkar ganska bra :) idag är det dansuppvisning! ah! läskigt :S men det kommer säkert gå bra har tränat lite :) nu ska jag duscha, äta nåt och sen lägga in bilder från igår när jag, Julia, Lydia och Ella var på ängen och tog massa fina bilder :) 

 
åhh fatta vad skönt det skulle vara!


The Happening

jag och lydia har precis kollat på the happening. det var trevligt men den var inte lika bra som förra gången... just måste ju bara berätta att jag har tagit årets första dopp! otrooooooooligt skönt! vi är båda ganska trötta men vi ska kolla på true blood. Har aldrig sett de förut så de blir intressant :) så vi ska kolla på de nu :) adjöss mina sköna hönor!
HAHAHAHAHA visst e vi snygga! xD

Dagens outfit

 


klänning: gina tricot
strumpbyxor: H&M
armband: från Ella när hon var i Marocko


scenrep

har varit på scenrep nu. är ganska pissed över att vi bara fick gå igenom dansen en gång medans alla andra fick köra fler! aja ska gå o käka nåt litet eller så nu


så grymt härlig bild på julia från förra sommaren på badberget! love u!

10 saker om mig

- jag hatar spindlar
- jag hatar sprutor
- jag har astma
- är sjuuuuuuukt rädd för hajar
- har dålig humor
- jag älskar att fotografera helt onödiga saker typ pennor, lampor m.m
- jag tror på ödet
- har haft samma rum hela mitt liv
- har bara varit utomlands 3 gånger i mitt liv (om man inte räknar med danmark och åland)
- jag är allergisk mot pollen, hundar, mögel och damm

Torsdag

nu när det torsdag. har varit i skolan och det har inte hänt något speciellt :) idag är det scenrep. ska bli kul kändes som om det car jätte länge sen jag dansade! var hos doktorn idag så nu har jag fått både recept för livmoderhalscancer och har fått mina allergi tabletter! yes! inget mer lidande! förutom att medicinen är grymt äcklig... haha. Julia kommer snar hit :D vi ska åka till dansen tillsammans. 2-gether 4-ever... haha xD nu ska jag smsa henne :) pöss!


love u!

onsdag

efter skolan åkte jag hem till ella en liten stund och bara tog det lugnt. Sen åkte jag hem för att gå ut med hundarna. då snackade jag med helle för att kolla ifall hon ville vara med mig. hon sa att det gick men att hon skulle på scenrep senare med dansen. hon kom hem till mig och vi kollade på avatar och var lite onyttiga mahaha ^^ haha kom på att det är 4-5 gången jag ser avatar! sen skulle hon på scenrep men jag hade ändå onget att göra så jag följde med för min syster var ju där också så då kunde jag kolla på henne också :) så vi fick skjuts av sofia som också dansar i helles grupp. alla var jätte duktiga! helena åkte hem med sofia sen och jag åkte hem med therese och britta. vi gick med britta hem eller vi lämnade henne och sen gick vi vidare till helena för att plocka upp henne. hahahahah måste bara säga att HELA vägen hem med britta och therese höll jag på att kissa på mig!! vi hade så skjukt kul och dom är verkligen bästa blandningen! iallafall. när vi hade hämtat helle så gick vi hem till mig och sov där :)

skulle egentligen puplicerats igår.


haha helena är konstig hon ;) förra sommaren när helena åt gräddfil x)

Godnatt!


solade med tjejerna idag

ja som rubriken säger så solade jag med Julia, Ella och Lydia hemma hos Ella idag :) det var grymt mysigt! haha köpte 2 glassar och en cola tjockis ^^  sitter just nu och kollar på ugly betty ett av mina favorit program :) sen är det desperate housewives (?) mitt absoluta favorit program ;) gud vad skönt väder det är! det är så sjukt varmt! imorgon blir det antagligen shorts eller något liknande ;) måste skynda tillbaks nu innan det börjar igen. juste måste bara säga att jag älskar Ryan Sheckler så sjuuuuuuukt mycket!
är han inte underbar?!

17/5 måndag

sitter hemma nu. gör faktiskt ingenting. ganska skönt faktiskt ;) elin va här ett litet tag. vi åt nudlar, gick ut me hundarna och solade. kändes som om jag blev aningen brunare. fast man vet ju aldrig de e säkert bara ja som vill de x) skulle ätit glass men såg att vi inte hade någon hemma! buhu! aja nu kom anna hem så ska umgås lite med henne :)
älskar dig syster! gud va bruna vi va :O efter åland tror ja :)

Hemma

nu är jag hemma, eller okej jag har varit det sen typ 5- halv sex men har sovit så känns som om jag koom hem nyss x) har legat och kollat på life of ryan sen jag kom hem och vi kollade på det lite hos ella också :) igar hade vi det jätte mysigt och kul :) jag är så sjuuuukt trött sov ingenting inatt så jag orkar faktiskt inte sitta och skriva hör nu men vi hörs senare :) juste lydia e hemma! wiiiiiih!! :D


älskar er!


måste bara säga!

AAAHHH!! GASH VA JAG LÄNGTAR TILL SPANIEN HÅLLER PÅ ATT SPRICKA! VILL BARA SPRINGA UT OCH SKRIKA! DET KOMMER BLI SÅ JÄVLA KUL!!! Ville bara säga de :)
göllig bild som julia sötnosen har gjort :)

Helena Mohlkert

älskar dig i vått och torrt gumman! du betyder sjukt mycket för mig! 8 år med dig sötnos! älskar dig!

ny design, hiss eller diss?

nu har jag ny design. vet inte riktigt vad jag tycker.... hiss eller diss på den? :) åh får damp min meny kommer inte upp! nån som kan hjälpa mig? ^^

lite rastlös

är lite rastlös just nu. har inget att göra. ska nog sätta mig nere i rummet och kolla på någon film eller så. men vilken? åh har ju inga bra filmer -.- tråkigt inlägg? jag vet.... kanske ska kolla om någon vill komma hit. orkar faktiskt inte gå någonstans själv haha lat! men jag har faktiskt gått ganska mycket idag... eller okej en promme med hundarna och hem från bistro men ändå x) skulle sovit hos julia idag men det gick inte sen :/ men vi ska sova hos mig imorgon efter ellas party! kommer bli mysigt :) aja nu ska jag göra något annat än att tråka ut er! juste sov hemme hos ebba me ebba o linnea igår :) de va mysigt! vi kollade på mean girls men ja o linnea somnade haha x)

bilder från igår











bilder tagna från emma

























haha shit basse ser heeeelt drogad ut x)



bilder tagna från helena

haha det började spö regna men hade sjukt kul ändå! tack alla för en underbar kväll!


älskar er!


dålig uppdatering, jag vet

aa som rubriken säger så vet ja arr ja e ganska dålig på att uppdatera nu och kommer nog vara det under de här helgen orkar vekligen inte! haha

kort inlägg

skriver bara kort nu. sitter här me elin nu. ebba har åkt hem men tror att hon skulle komma tbx sen? :)

tema dag

idag e de tema dag i skolan. ska har typ alkohol och tobak :) e klar nu ska gå t bussen om ett tag. ikväll ska jag sova över med elin och ebba :) julia skulle egentligen oxå vara me men tror inte hon kan eftersom att hon fortf e sjuk :( krya på dig gumman! ska gå o kolla tv o plocka undan lite nu.

förlåt för att ja inte har skrivit förens nu

men jag har inte haft tillgång till datorn. tog precis ett långt och skönt bad, så långt så varmvattnet tog slut x) haha typiskt mig (a) idag var jag och ella hemma hos henne och pluggade. vi hittade ett nytt ställe att plugga på, på hennes köksgolv! haha konstigt? men det gick faktiskt ganska bra då :) vi var barnvakter åt hennes grannar också så vi fick pizza haha! vi var så sjukt trötta idag! tror aldrig att jag har varit så trött! vi hade en timme på oss att somna men jag somnar inte så fort så jag somnade typ 10 minuter innan vi va tvungna att vakna igen och hämta killarna. haha kunde knappt gå upp! sen kom vi på också att man tror verkligen att det ska vara hur varmt som helst eftersom att solen har lyst (?) några dagar och det faktiskt har varit sjukt varmt men sen kommer de dagar när det är svin kallt! som idag jag hade 4 tröjor och skin jacka, tights och mjukisbyxor och jag frös ändå! helt sjukt :S imorgon ska jag träffa basse med Hugo och kanske Ella :) ska bli kul eftersom att det var väldigt länge sen :) ska kolla klart på hollywood fruar nu!


finns det något sötare? JAA!


och här är han! Jaja ja vet therese de e din man bla bla bla. har bara en sak att säga. DREAM ON BIATCH HAN E MIN!

lunch rast med tjejerna 4 maj

haha om ni undrar vrf jag ligger så långt ifrån de andra så är det för att de va en nyckelpiga där jag skulle ligga haha x)















älskar er tjejer!

svar från frågestunden!

Helena om FRÅGESTUND!:

skulle du vilja vara en kändbloggare?
som t.ex. paow.se?
isåfall varför?
pusssssssssssss<3333333333


svar:  haha ja det skulle jag vilja x) för dom (iallafall kenza) får hem massa grtis saker och tjänar pengar på bloggen o allt :O


Ebba om FRÅGESTUND!:

Hur kom du på att du ville blogga ?Älskar du mig ? :P <3<3<33<3<3<3<3<3<3<3


svar: jag vet inte kände bara att det skulle vara en kul grej :) klart ja gör älskling! ;)<3
 


E om FRÅGESTUND!:

haha visst är jag busig ? :D <3

okej en riktig fråga som jag lovade..
vem skulle du vara om du fick byta liv med någon en dag och varför?

Puss älskar dig johanna <33


svar: oj har faktiskt ingen aning :S haha du vet svaret på den andra frågan som du skrev förut så skriver inte upp den ;) älskar dig oxå stumpan!


Sofia om FRÅGESTUND!:

favoritaffär?
visst är jag bäst? :D
varför är du en korv? :)

love yoooou <3


svar: gina tricot, h&m. klart du e... efter mig ;) ja ve faktiskt inte mina föräldrar tyckte väl att ja skulle vara de :O´love you to!


agnes om FRÅGESTUND!:

när du får kille vill du ha ytligt eller seriöst förhållande? ;)
löwya <3


svar: seriöst förhållande :) love u to


elin om FRÅGESTUND!:

Älskar du mig? (a)
Läser du min blogg?
Hur många bästa vänner har du? och vilka?
KYSSSSSSS <33


svar: jadå de gör ja :) ibland :) jag har ganska många men min allra bästavän e julia :)


Lydia om FRÅGESTUND!:

JOOOOHANNNNAAAAAAAAA!
hmm, skoja bara men ush va svårt det var att komma på en fråga :o
Jo, nu har jag en som jag undrat väldigt länge..
varför är du så jävla fucking snäll hela tiden?
asså du kan typ inte vara taskig? :o ;)
Pöööss <3


svar: haha men gud de e ja väl inte? x) haha hur ska man svara på den frågan egentligen? x) ja föröker så gott ja kan ;)


Helena om FRÅGESTUND!:

läser du min blogg?:D
vilka ser du som dina närmsta vänner?
vem gillade du senast? eller gillar du någon just nu?
puss<33


svar: stalkar den ;) oj svår fråga :O det går nog inte att svara på ser många som nära vänner men allra allra närmast är väl typ du, Lydia, Ella Julia och Hugo och massa fler haha x) ja jag gillar en nu och de vet du mkt väl ;)


Ella  ([email protected]) om FRÅGESTUND!:

Din favorit hundras? ♥♥♥


svar: jag vet faktiskt inte :S men min syrra har börjat få mig att typ dö för border collie (som jag alltid har gillat men inte mer än någon annan)
 


Lisa om FRÅGESTUND!:

jag är cool, ellerhur?
jag älskar dej, vet du det?
mihihi, nej men hur många har du varit kär i ? :)
looove you


svar: du e coolast :O näe men ja har alltid anat :$ typ en :) love you to


kajsa:) om FRÅGESTUND!:

varför är du så jävla söt för?:)
vad kommer du och tönka på när du hör ordet fail (fråga mig inte hur jag kom på det)
och läser du min blogg?;)
älskar dig <33


svar: haha ja e inte söt ;) varför e du så söt? :O haha ja vete fan x) ja läste den innan du tog bort den :O älskar dig oxå!


Elin om FRÅGESTUND!:

Älskar du mig?
Bästa minnet från sommaren?
Puss på dig ;) <3<3<3


svar: klart ja gör :D oj ja vet inte alla minnen e ju härliga ;)


Julia om FRÅGESTUND!:

älskar du mig lika mycket som jag älskar dig? :D
varför är du så underbar?
varför låter du just MIG få följa med dig till spanien? ;)

i love u


svar: nej jag älskar dig mer :D ja e inte underbar, du e underbar ;) för att du e min bästavän o ja vill ha me dig :D love you to ;)


hoppas att ni blev nöjda med svaren :)


ändrade planer

blev ändrade planer! åker till anna istället och har myskväll med systrarna :) sover där också så kommer inte uppdatera på kvällen men vi hörs imorrn!


annorlunda sminkad idag



sminkade mig lite annorlunda idag :) har lite rosa ögonskugga under en liten bit av ögot och tycker faktiskt att det blev ganska bra :) har såklart den på ögonlocken också men syns inte så bra på bilden ;)

kanske träffar Julia

shit va patetisk ja känner mig -.- har inte gjort något på hela dagen! har bara suttit och kollat på film. eller okej jag gick till vallen för att hämta mina smycken av lydia men det är de enda jag har gjort! så därför måste jag hitta på något roligt senare! kanske ska träffa Julia :) hon kom hem en dag tidigare än vad hon trodde att hon skulle göra :) trevligt trevligt :) vi kanske ska sova över också :) nu ska jag kolla lite bloggar och snacka me Julia :) pöss!


jag i oplattat hår :S

frågestunden!

Bara en dag kvar på frågestunden så fråga på ffs!! klicka här för att komma till frågestunden.

Hemma från Lydia

kom nyss hem från Lydia :) vi hade de jätte mysigt! vi satt och kollade på släkten är värst och flickvänner från förr. hann dock inte se klart flickvänner från förr men får väl se klart den någon annan dag :) just nu sitter jag och messat med basse buus och leker med penny :) eller okej hon leker med min fot, hon har kul och jag får ont för nu börjar hon tugga på den! aouch! hon e värsta korven! idag när jag ella och Lydia gick hem till Lydia så såg vi en orm!! :O vi blev skit rädda! Lydia och Ella sprang iväg och skrek och jag gick tyst vidare för jag tänket alltid att om jag springer så kommer den springa efter mig och ifall jag skriker så kommer den bli rädda och anfalla. Haha vet att de e lite cepe men man kan aldrig vara för försiktig ;) fast ioch försej (?) så skrek jag OOOORRRRMMM!! när ja såg den för jag var den första som såg den jag höll på att kliva på den :S aja nu ska jag antingen kolla på film eller va inne på datorn :) KOM IHÅG! bara två dagar kvar tills frågestunden är slut så fråga på nu vafan!

 


tagen hemma hos lydia på hennes nya snygga macbook :O mobbas inte jag vet att jag är snyggast! ;)


Penny lane


har ganska så tråkigt...

har faktiskt väldigt tråkigt... har inget att göra... ska nog gå och lägga mig ganska tidigt idag för idag har jag varit super duper spidad och över glad hela dagen och nu på kvällen så blev jag sjukt trött! så ska nog sätta mig framför tvn nu och btw: LÄNGTAR SÅ SJUUUUUKT MKT T SPANIEN!!! ville bara säga det :)



sjukt fin bild på bästavän som ska följa me t spanien :D

??

kanske ska ändra tillbaks designen till vit igen? börjar tröttna på det svarta måste anpassa allt till det :/ isåfall gör jag det nån gång ikväll...

grattis C.B!

igår fyllde Chris Brown 21 år! grattis! haha inte direkt för att jag tror att han läser min blogg och ser de här men ändå! håller på att städa mitt rum nu. känna ganska bra eftersom att de va ett tag sen höhö. nu ska jag åka och köpa pizza :D


datasalen

sitter i datsalen nu och gör någon sak på datorn när man ska öva fingrarna :) haha de e otroligt tråkigt x) jag kom på att jag inte hjar berättat om när jag ska svara på alla frågor poch det blir antagligen på söndag för då sitter jagf oftast vid datorn typ hela kvällen :) så fråga på nu innan  det blir söndag! klicka här för att komma t frågestunden!

nu ska jag fortsätta tror att vi slutar nu :)

Godmorgon!

Godmorgon alla sköna hönor! åh vilken fin dag det är idag! blir på riktigt gott humör :) jag har dock blivit förkyld. juste pappa fixade kameran!! :D vete fan hur han gjorde men han tryckte lite här och där och sen va den fixad! :D så lydia du behöver inte oroa dig något mer ;) ska snart till skolan :) Juste penny är tillbaks :D hoppas att det här blir en bra dag för alla :) fast själv känner jag mej ganska yr och mår inte alls speciellt bra... aja får pallra mig till skolan ändå. HATAR MIN LUGG! usch den vill aldrig lägga sig som den ska! bajs på den! nu ska jag nog sätta mig framför tvn den sista kvarten :)


haha fula hund! ;)

texten var tydligen svart så markera hela för att kunna läsa

- hon älskar när du skriver "godnatt älskling" på kvällen..
en tjej är oftast rädd för att ta första steget så gillar du henne så vet du vad som förväntas av dig
- hennes hjärta är som ett hav med hemligheter..
- när hon inte har smink på sig, säg att hon är vacker även om hon ser förjävlig ut..
- om hon har en ny tröja säg att den är fin ..
- hon älskar när du leker med hennes fingrar eller hår när ni myser
- när hon kollar på dina läppar så vill hon kyssa dig..
- när hon kollar på dig och ler och kollar ner i marken så tycker hon du är söt/fin..
- när hon biter sig i läppen vill hon bli kysst..
- när hon helt plötsligt skickar ett hjärta på sms / msn vill hon prata med dig
- om hon är arg / ledsen håll bara om henne..
- när hon puttar bort dig eller slår dig efter henne!
- klicka aldrig upptaget när hon ringer, du anar inte hur ont det gör
- när ni är bland folk, håll henne i handen..
- visa att du är stolt över henne, kyss henne framför dina kompisar..
- när ni myser i sängen / soffan, vartsom, viska i hennes öra att du älskar henne..
- ring henne minst en gång om dagen och fråga vad hon gör och hur hon mår..´


seriöst den perfekta killen!

text tagen från Elin Wallons blogg

bilder från idag


haha min o hugos fot x)


haha kolla min sexiga min ;)










haha lydia hälsar att hon DRIVER ;)




Lydias rooooooompaaaa!


hahahahahahahahaha bjuder på den ;)


Lydia råkade tappa min kamera i marken så hon ligger i min säng o gråter nu :/ haha näe men tycker de va lite synd faktiskt får se om den går att laga men tror inte det :/ R.I.P kamera!

skolan nästa!

 

måste bara berätta att..

.. jag har sorterat ALLA mina bilder på datorn! så grymt jobbigt! usch fick typ sitt sår i rumpan och blåsor på händerna! haha okej överdriver lite men om man har typ 10 000 bilder så e de ganska jobbigt! nu ska jag kolla på ugly betty! :D


älsklingar! bara lilla lydia som saknas :O älskar er allihopa! <3

shit va du har förendrats...


if your ment to be together it will happen

haha lite poetisk! näe men hörde faktiskt de från good luck chuck. sitter hemma nu och kände att jag har sjukt ont i rumpan! eller okej inte i rumpan utan svanskotan. aouch! idag har solen skinigt och det har bara varit skönt! men förstår verkligen inte varför jag är så trött! ska nog försöka sova lite nu tills middagen är klar! Fortsätt fråga det är fortfarande många som går utan att ställa fråga! aja baja! hörs kanske senare ikväll.


haha jag och hugo, visst e vi schnygga ;)

lucky me!

H&M kläder kom idag. såklart inget till mig bara till mamma! och nu helt plötsligt står de typ att jag inte ska få min klänning!? va e de för stil! aja måste skynda SHF (svenska hollywood fruar) har börjat!


vill ha!



vill verkligen ha den här kameran! hoppas att den är bra får väl kolla på nån butik elr nåt men jag sökte på pricerunner och hittade den ganska billigt och skulle vara kul om ja fick den i födelsedags present för då skulle jag dessutom kunna ta sjukt fina bilder i spanien :D åhh vill så sjukt gärna ha den! nån som vet ifall den är bra eller inte?

hos ella

är hemma hos ella nu. vi gör väl samma sak som vi brukar, sitter och snackar m.m. jag tycker att ni är väldigt dåliga på att komentera frågor! kom igen nu! det är faktiskt inte så jobbigt tar ju bara någon sekund! va tyst det blev helt plötsligt! alla blev helt tysta. nu ska jag nog vara lite social :)


sjuuuukt gullig bild på julia och hugo!

högst på önskelistan!

• en ny bärbar dator

• massa pengar till Spanien

• system kamera (tror inte ja kommer få fick ju en kamera i julklapp men eftersom att ja funderar på att jobba som fotograf så vet man ju aldrig)

• att slå bort min garderob!

• ny garderob efter det

• kläder

• smink

• smycken

kommer inte på så mycket mer någon som har förslag?


FRÅGESTUND!

Nu kommer en frågestund och INGEN får lämna bloggen utan att ställa en fråga!!


Söndags ångest

nu e de söndag... de e ju skönt att man är ledig men grymt hemskt att veta att man ska till skolan imorgon... men har för mig att vi bara går måndag tisdag onsdag eller är det någon annan vecka? aja igår sov jag ju hos Julia och det var jätte kul för hugo, gustav k, simon w, helle, linnea e och lisa kom oxå så satt vi och pratade och skrattade. haha jag och lisa sminkade gustav lite! han blev jäääääättefin! nu håller jag på att städa rummet. har lyft upp den lilla beige (?) byrån igen haha! vi skulle egentligen tapetsera i tv rummet där nere men min mosters man leif som skulle hjälpa oss kunde inte idag så det blir nästa helg. sitter just nu o lyssnar på trey sonz my looooove! haha är seriöst kär i killen! usch och fy va ja längtar till spanien! men de e "bara" tre månader kvar! det kommer verkligen bli så grymt kul! nu ska jag städa vidare eller låta det vara nu kanske är ganska trött. pöss


haha dumleklubba x)

godmorgon!

Nu är det lördag vilket betyder att imorgon är det söndag och övermorgon måndag :'( haha x) jag vaknade vid halv elva idag och då gick jag upp och tog en dusch. de va skööönt! ikväll ska jag sova hos Julia :) det blir mysigt :) vi ska ha film kväll asso för oss :) vet inte om hugo och någon skulle komma oxå :) det blir iallafall väldigt mysigt :) måste få henne att gå hem från hugo nu så jag får tid me henne ;) haha plus att ja e grymt uttråkad -.- höhö ^^ aja kanske skriver något ikväll får se hur de blir :)


love you!

RSS 2.0