GRATTIS!!

GRATTIS MIN SVAMPUS PÅ 8-ÅRS DAGEN!! :D 56 i hund år ;) Haha älskar dig min sötaste kantarell!!




Bad boys

Bad boys - flo rida and Alexandra Burke




Tycker faktiskt att den här låten e ganska bra. hörde den första gången på engelska när vi hade nån uppgift om att man skulle ta en låt och ta bort några ord så skulle resten ta reda på vad det var för ord.


Super duper kul med vännerna!

som ni ser rubriken så har min lördag varit super duper kul! Först var jag och Julia i badhuset och hade jätte mysigt och badade och hade hårinpackning och satt i bastun och massa såna saker! det var sjukt mysigt!! Sen åkte vi hem till mig, fixade oss lite, åt mimddag och sen fick vi skjuts till Hugo. Det var sjukt mysigt vi träffade massa kompisar som vi int har träffat på länge. De va Lisa, Verro P, Jozeffa, Emilia och Marcus. och hugo såklart men honom träffar jag hela tiden ;) Sen kom pappa och hämtade oss vid elva. Idag ska jag antagligen träffa Ella och Julia :) Lydia kunde inte :( Nu ska jag ringa Ella hörs senare ikväll! Juste måste bara berätta julia blondin replik: Vi satt och kollade på Simpsons


jag: Meh gud vad gammalt avsnitt va tråkigt!
Julia: Ja shit va dåligt dom har filmat!

HAHAHAHAHAHA x)

Julia tuffung ;) ily!


haha kolla kalle i bakgrunden x)


haha ja o Emilia cuulingar!


ja o lisa älskling!


haha bjuder på den sköna bilden x)


jag igen


älskarej!


haha hugo älskling (omedveten om waxklumpen i håret) ;)


Emmi älsk!


haha scnyggingar x)


Hugo och hans lillebror sötnosar!


Fredag! Najs eller vad?!

Nu sitter jag hemma. Familjen kollar på Lets dance men jag kan aldrig finna nöjet med de. aja idag efter skolan var jag med Ella Lydia och Julia (ovanligt?) Haha. men sen drog Lydia ganska tidigt för hon skulle vara barnvakt och vi va tvungna att gå ganska tidigt också för Ella skulle nämligen också vara barnvakt. Egentligen skulle kanske jag och Julia sova över men det blev inte så :/ men imorrn ska vi ha sjukt trevligt :D vi ska dra till badhuset och bada! Najs!! På väg hem från Ella mötte jag Jessica och Ellen så jag fick sällskap till sollentuna och på väge hoppade Helena och Sofia på :) (eller som pappa skulle säga "man kan ju inte hoppa på en buss?!" så nej dom hoppade inte men dom klev på när den stod still) Haha x) och sen sa pappa att ifall jag var kvar i centrum ett litet tag så kunde han hämta mig när han skulle hämta mamma och handla. så det var också najs för då kunde jag stanna där och hänga lite med Jessica, Ellen, Sofia och Helena :D Vi har bestämt att Jag, Sofia, Ellen, Helena, Julia och Linnea (kanske) måste ha en till tjejkväll som vi hade förut för kanske ett år sen. Så det ska bli trevligt :) nu tror jag att jag ska surfa vidare lite :) C' yah!


haha jag, sarah och vickis på Ellas fest när jag var utklädd till fjortis x) haha det var faktiskt becca som gjorde mig till det med bajs brun foundasion x)


Torsdag

Hej bloggen. Nu sitter jag famför datorn... (ovanligt?) haha näe men jag har precis varit hemma hos Lydia. Jag var där med henne och agnes. Julia skulle egentligen oxå följa med men det blev inte så :( men det gick bra ändå... skojjar bara ;)  haha vi var lite för flummiga för att plugga men det gick faktiskt bra :) sen åkte Agnes hem och jag och Lydia gick upp till hennes rum och snackade :) det var mysigt vi berättade massa läskiga saker som har hänt :O Sen kom pappa och hämtade mig :) Så nu sitter jag här och väntar på att hon ska ringa för ja måste berätta massa om A :O Så Julia ring mig! annars ringer jag dig igen ;)




jag älskar er tjejer!


hihi jag och Julia småttingar ^^

lägger nog upp lite videor sen från idag eftersom att Agnes va värsta papparazzin (?) ;)

JUSTE!!!!! IMORRN E DE FREEEEDAGS MYYYYS! (om de så e de sista jag gör.....) Haha ska int tjata ut den låten ;)
'

Lydias födelsedag










Det var Lydias födelsedag :)


skridskor







det var några av bilderna jag tog :)

Dans!

Wow va roligt det var med dans! vi dansade till drop it low! :D och min danslärare e jätte snäll o skön :D innan dansen var jag hemma hos Julia. Vi kollade först på Hundpensionatet. Haha och åt kalas puffar ;) såklart (aa) haha näe men båda vi två älskar det :) sen åt vi middag och kollade på alvin and the chipmunks x) haha kanske lite barnsliga filmer men dom var faktiskt riktigt gulliga ;) sen gick vi och mötte ella oc så guck vi till dansen :) imorgon är det torsdag som betyder... veckans längsta dag -.- men den börjar bra med ensamble :) men sen kommer SO -.- mitt hat ämne... aja nu ska ja surfa vidare :) skriver nog imorrn. ska även idag (tror jag) lägga upp bilder från allt! har tagit massa bilder :)


Lydia och Julia sjukt söta och lika :)


Spinning

Nu sitte jag hema hos Ella och jag Julia och Ella skaåka på spinning om någon timme. ska bli trevligt. idag fyller Lydia 14 år GRATTIS gumman! :D Sitter och kollar på scrubs nu. skriver nog mer ikväll :)


cuulingar


Helgen

haodie! Haha x) förlåt för att jag inte har skrivit nåt nu om helgen såå ska skriva lite :) 

I fredags var det ju såklart tråkiga skolan igen. men det var kul för sista lektionen åkte vi skridskor :) fast jag fick skavsår för mina är för små ;( efter skolan åkte jag, Ella, Julia och Lydia hem till Ella och såg filmen Troja. Sjukt bra film! Haha Alexander (Ellas storebror) satt och skrattade åt oss som satt o grätt Haha x) Sen sov jag och Julia över hos Julia :) vi hade jätte mysigt och vi kollade på två skräckfilmer :) The unborn och barnhemmet. dom var bra men de va faktiskt synd för jag trodde att dom skulle vara läskigare :/ the unborn var väldigt overklig och barhemmet var bara inte läskig :/ men, men :)

Igår (lördag) vaknade ju jag såklart upp hemma hos Julia och vi gick ner och åt frukost, foxade lite grejer, gick och hyrde en ny skräckfilm (hide and seek) och sen tog vi oss till mig genom att åka skridskor över isen :) kul kul :) det var väldigt mycket folk på isen bara :O när vi kom till mig gjorde vi lunch och kollade sedan på filmen. sen åkte Julia hem och jag och pappa åkte till kista och åt och kollade på " har du hört ryktet om morgans? " faktiskt riktigt bra film :) sen åkte vi hem och kollade på någon film som gick på tv och sen hämtade vi mamma som hade varit i värsta fancy huset :)


tycker ni att jag ska färga lite blondare slingor? asso inte BLONDA utan typ ljusbruna fast ändå blondbruna om ni fattar :) tror att det skulle vara snyggt bara så det blir liiite ljusare :)


Torsdag!

Nu är det torsdag och jag har entligen blivit av med det där jobbiga NO provet! Yes! tror nog att det gick ganska bra :) Efter skolan idag så åkte jag, Julia och Lydia till sollentuna centrum och fikade. när vi skulle köpa läsk på ica så sa jag bara "okej den här kostar 10.95 så då blir de 31" så säger någon som jobbar där "Nej den kostar 11.95" så jag tänkte att eftersom att han jobbar där så har han väl rätt. " Aa och då blir det 13 kronor" Lydia: " Men om det är 11.95 blir det väl 12 kronor?" ica-killen:"Nej för det är plus pant också!" vi blir nästan lite rädda så vi börjar långsamt gå och då säger han bitchigt " Aa vi får ju se vem som har rätt i kassan" Gissa vem som hade rätt? Vi såklart :D fast han vet ju inte om de för han stannade kvar vid drickorna x) sen skulle jag följa med Lydia till tandläkaren och Julia skulle åka hem. så vi gick till busshålls platsen med Julia. Där satt de en läskig gubbe :O han sa att vi skulle akta oss så han inte pussade oss då sa en tjej bredvid att vi skulle akta oss för han skulle göra det. Sen kom hon fram och visade att han hade smekt henne på kinden och sagt åhh va fin du är, förut. :O det var sjukt obehagligt! Haha Julia ja tänkte inte skriva det men du hade inte skrivit det på din blogg ;) Haha! Nu ska jag kolla färdigt på made in sweden. Puss o god natt!


Haha skön bild på mig och helle från louises fest x)


Svampen!! Haha ;)


lydia is here - again :D

Heeeeeeeeeeeejsan :) Nu är jag hemma hos johanna o tittar på en film på hennes syrra när dom sjunger, dom är asbra! Det är en kille som går ut från konserten bara för att han tycker att det så töntigt haha! Just det, idag var jag hos tand läkarn men kolla min blogg om ni vill veta mer om det http://llydiias.blogg.se ;D Idag hade vi vårt hatade No-prov, det gick faktiskt oväntat bra :o men aja, nu ska jag fortsätta kolla för snart kommer killen gå ut hihi :D puss o kram


Johannaa gulliplutt :D

P.S det var fejkat att han skulle gå ut men Lydia visste inte det moahahah ;) //Johanna




Ja Lydia! Jag ska blogga ;)!

Haha ja nu ska man ju blogga.... har faktiskt ingenting att skriva om x) jo föresten :) JAKOB! OM DU INTE TAR BORT BILDEN SÅ.... SÅ.... TJATAR JAG MER OM ATT DU SKA TA BORT DEN! så :) jag sitter här hemma med Julia och Lydia och nu måååste vi plugga :)




Lite om dagen

Hej bloggen! tyvär så orkar inte jag skriva så långt idag för jag är dödstrött (vet faktiskt inte varför) men ska nog gräva ner mig i soffan och kolla på film. men iallafall så har dagen varit som en vablig tråkig skoldag (som alla vanliga tråkiga skoldagar är) förutom att vi åkte skridskor :) fast jag och Julia åkte i kanske 5 minuter för hennes var för små och mina för stora :/ och sen hade vi ingen lärare på matten så alla flippade ur och blev flummiga. Jag spelade in en video men jag vet inte om den sparades för batterierna tog slut :/ hoppas att den gjorde det skit rolig verkligen! efter skolan åkte vi hem till Ella (som vanligt) Haha ;) då pluggade vi NO -.- och cpelade piano såklart ^^ Haha vi spelar alltid piano hemma hos varandra x) Sen åkte jag till sollentuna centrum. Jag skulle köpa ett par jeans och då kommer jag på att jag kan inte för jag har inget ID kort så jag får inte köpa! Freak! (Haha) men precis då ringer mamma oxh berättar att hon är i sollentuna centrum så hon kommer upp till Gina Tricot och köper det åt mej. hon köpte även en cool tröja åt sig själv och jag fick ett par lack leggins (och jeansen) :D Eftersom att min kamera inte har några batterier så blir det inga bilder men kommer kanske imorrn :) nu ska jag gå och kolla på någon film eller nåt :) 

Haha det blev väldigt långt ändå x) tror inte att någon kommer orka läsa det här x) 

Btw Tack Lydia för inlägget älskarj oxå :)<3


Miss u!



Lydia is here!

Helloo, nu är det jag som gästbloggar :D Har precis kommit hem från träning, är skit kall så ska nog snart ta en dusch. Om johanna int redan har berättat det så var jag, julia, jojjo o ella hemma hos ella o pluggade idag. Vi hade jättemysigt och lika kul som vanligt :) Vi har skit mkt läxor så vi kommer nog behöva plugga hela veckan -.- DET ÄR TORTYYR!! Aja, nu ska jag int uppehålla er längre, Puss o Kraam

btw; Älskar dej johanna, du är underbar!

Sitter i skolan

jahap då sitter man i skolan igen då... usch jag hatar verkligen skolan. det är så sjukt tråkigt! jag tänkte på det idag för man går ju i skolan och bara väntar och väntar på att de ska bli helg och sen när den kommer så är den hur kort som helst och då ska man ju tillbaks dit igen -.- aja nu måste jag logga ut puss!


vinter bild på Julia

 

 


Grattis!

Förlåt, förlåt, förlåt älsklingen för att jag är lite efter men GRATTIS LINNEA LINDQVIST!! :D


grattis min lilla flicka som fyller fjorre!

vill oxå passa på att gratta lisa liiiite mer ordenltligt, när jag grattade frörra gången så satt jag i skolan och hade liite brottom så hann int riktigt :( men nu jävlar! GRATTIS MIN ÄLSKIPELSKI-PLUTTINUTTI-CPBARNS-ÄLSKLING! älskar dig älskling :D<3



Grattis mina små älsklingar!<33

Dagen efter morgonen

Efter min hemska morgon så kom jag till skolan och började med slöjd så det var rätt okej. Jag ska svarva på slöjden det är sjukt kul :D sen fortsatte dagen som vanligt. Efter skolan åkte Jag, Julia; Lydia och Ella hem till Ella. Där pluggade vi lite och sen fixade vi en blogg till henne och tog massa bilder till den och så :D det var kul :) jag ska nog försöka komma i säng tidigt ikväll. det är så skönt att inte vara trött i skolan :) imorgon då jäklar ska jag köpa jeans! Jag har ett par riktiga jeans... det är inte mänskligt.... hoppas att jag hittar något par riktigt snygga ;) aja nu ska jag gå på toa och kolla på spårlöst :)

Juste Tack Agnes så sjuuuuuukt mycket för headern så sjukt fin! :D Älskar dig!


Jag och måns zelmerlöw haha


Bara klag

(Bara så ni vet så behöver ni inte läsa de här) MEN MIN MORGON VAR DEN VÄRSTA JAG NÅGONSIN HAR VARIT MED OM!!!

- Therese klagar på mig hela morgonen och däger att det är mitt fel att hon försovit sig

- Jag har sovmorgon men om jag ska få skjuts så måste jag åka vanlig tid

- När jag kommer ner till hallen så ser jag mina nycklar ligga på bänken (Har legat i min jackficka innan) och undrar varför dom ligger där. Då ser jag att min mamma har tagit min jacka utan att säga något och där i ligger min plånbok och mitt busskort så jag kunde inte köpa nya jeans som var planerat för idag

- Jag åker vanlig tid men glömmer min mobil (något som jag MÅSTE ha med mig)  så jag åker tillbaks med pappa för att hämta den.

- När jag väl är hemma så får jag inte skjuts och måste gå till bussen när jag är vid grusvägen (dom som vet var den är) såå kommer jag på att jag har glömt mina hörlurar (oxå ett måste) så jag springer tillbaks för att hämta dom

- När jag äntligen är på gång igen och är vid missionskyrkan (?) så kollar jag på klockan och då ska bussen gå om tio minuter! brottom! såå jag halvspringer hela vägen till bussen.

- väl framme så är jag 5 meter från bussen och då stänger han dörrarna så jag kutar ännu mer än innan och när jag är framme vid dörren så bara tittar han på mig och kör iväg! (som tur var kom det en ny buss några minuter efter men ändå!)

så det var min morgon :)


Vill ha!

Jag hatar, H-A-T-A-R, verkligen paint! åhh! typ alla har photoshop så kommer jag med min urusla paint o ska försöka göra snygga headers! Jag får panik! Måste köpa photoshop någon gång! Jag vill verkligen oxå lära mig att åka snowboard! jag har försökt några gånger och det funkar men jag vågar aldrig riktigt åka, glider mest ner för backen. inte okej! jag vill verkligen kunna för ja, jag börjar tröttna liiiiiite på skidor. det är liksom för lätt... aja får väl ta mig till väsjöbacken någon dag och försöka lite. senast jag försökte var typ julafton för några år sedan och då ramlade jag och stukade handleden så jag hann inte se kalle anka x) haha aja idag var jag och Julia hemma hos mig och kollade på Stan Helsing. haha sjuk film x) blondinen e skönast ;) de va mysigt :) nu ska stora syster ha datorn -.- C'ya!

  
ska jag ha den här som header? :S


Moahahahah!



Jag.... kan inte simma långt ut i edsviken för jag tror att det finns hajar... Ja vet att det är helt stupid men... what if? O Julia har fått mig att simma längre ut men sen i somras så retade jozeffa, helle och verro S mej me de så när vi simma ut ganska långt så bah: akta johanna en haj! Haha ja fick ju såklart panik o typ sprang på vattnet tbx. Haha o dom bara va kvar o skratta. Och jag stod på stranden; Sluta de e inge roligt! Haha fast nu när man tänker på det så va det ju väldigt roligt x) aja tror att jag ska börja göra mej klar för sängen nu :) God natt!


Juste!

Har glömt (tror jag) att jag, Johanna Holmberg.... ska börja dansa! :D haha ja suger på att dansa så ja får hoppas att jag inte skämmer ut mig för mycket (vilket jag antagligen kommer göra ändå) Haha näe men jag har faktiskt typ varenda år ställt upp på någon sorts mim tävling x) haha okej inte förra året men sen 1-5 x) först var jag med Emma C, Louise, Vendela och Helena (kändes som om vi var fler :S) och sen har jag och Julia gjort x) haha jag kommer faktiskt inte ihåg alla som jag har gjort med tjejerna från sofielund förutom typ best friend eller vad den hette x) Haha om någon av er kommer ihåg så måste ni skriva en kommentar ;) Jag och Julia gjorde först T.K.O  (knock you down) och sen klädde vi ut oss till värsta gangster killarna och körde sång om ingenting x) (vi hade kommit till final om det inte vore för att lärarna röstade -.-)  vi såg ut såhär:


Haha visst va vi snygga? ;)

Lisa! Miss u!


skitunge! Ja ska komma t dej o gratta dej på riktigt en vacker dag! (känns så hemskt utan present så tyvärr så får du vänta tills jag har pengar gumman!) Men de e snart! Har inte träffat dig på åratal! Miss u hunny!! :'(


Typ 7 år?!


dom här tjejerna kan dansa men asso dom e så sjukt små :O



E de bara ja som int kan sova?

om inte, smsa mig så jag har nåt att göra! Jag är super-duper-duper hyper!!

(och jätte rolig att snacka me!)


Middag+bilder

Haha nu har mamma och pappa middag här och dom står och dansar och dansar x) förlåt för att jag inte har skrivit idag men har inte orkat håller typ på att bli sjuk igen :/


Love yah sis!


haha typisk "Johanna bild" x) (när jag pratar)


Spanskan


Haha skön bild på mej o lydia! lööve u!


haha inte snyggaste bilden men ville bara säga att ja älskar min halsduk!


Saknar dig Ella!


Bus-apa!




Tack agnes!

Tack Agnes för den sjukt fina headern! :D





Movie - Chris Brown



Love this one!


Juste ska berätta om vad vi pratade om på vägen hem


Haha vi har kommit på att vi (Jag, Julia, Lydia och lite Ella) alltid hakar upp oss på saker. som idag: Heter det nagel klippare eller nagel knippsare. Haha fast de hakade vi inte upp oss på direkt fast vi blev alla chokade för det och började vi skratta åt de. Vi pratade oxå om SL (som Julia och Lydia kallar de: Suckers and Losers) Haha och vi pratade om att vi alltid hakar upp oss på saker. och att vi har aldrig tystnad (delvis för att vi nästan alltid pratar) men oxå för att om det blir tyst så börjar alltid någon sjunga och då börjar de andra stämma in. Kul faktiskt :)

Hos Lydia:
Vi var ju hos lydia idag och det var sjukt trevligt :) vi åt köttbullar med spagetti och Lydia försökte lära mig och Julia "Kärleken är" på piano. Vi va inne på datorn ett tag oxå. Ella är föresten fortfarande sjuk :( krya på dig unge! Nu ska jag börja göra mig iordning för sängen och ska nog läsa lite :)


Fluffen! miss yah!

God natt!


Vinterbilder

Jag glömde nog att berätta att jag, Lydia och Julia tog massa fina vinterbilder med min kamera på väg hem igår. Haha när vi stod och tog kort (utanför sjukhuset vid centrum) så knackade någon på ett fönster. Hon stod bara där och tittade på oss och vinkade. vi vinkade osäkert tillbaks. Det var galler för fönstrena och en lite altandörr så vi trodde först att det var värsta dåren som stod där. hon gick fram och öppnade dörren men kom ju inte ut eftersom att det var galler och sa;

Gud va fint det blir, det ser jätte härligt ut! Fortsätt, fortsätt! Gott år på er!

Vi: Hehe mm desamma...

Haha fast vi fortsatte ändå en liten stund och sen gick vi där ifrån och fottade en bit bort istället x)


(jag fick dom att skratta för jag hostade och det tyckte dom var kul)




älskar er!


otroligt cool bild på Julia!


Jag och Julia bästavän!


tagen av misstag men blev grymt fin!

Har lite fler bilder men orkade tyvär inte koppla in kameran i datorn så jag tog bilderna från Julias blogg.



För dom som undrar

Haha om det finns någon iten läsare på denna blogg som undrar vrf jag skrev Haha Helle remember? ;) så va de för att jag och helle satt och töntade oss som fan o drev säkert hela kvällen, vi va inte seriösa en enda sekund x) och då gick den låten och jag började sjunga på den

Jag: I can transform yah', i can transform yah'
Helle: Men vadå? tror du att du bara kan gå och transforma dig sådär utan vidare eller?! sjuka unge!

Haha x)


älskar dig stumpan!



Grymt bra låt



Haha Helle remember? ;)


Hallå?! X2

Först Hallå?! Vart tog alla läsare vägen! Jag går in på statistiken och ser bara hur det bara går neråt! Då blir man ju inte så sugen på att blogga! Lämna gärna kommentar om de e nåt speciellt som ni vill att jag ska blogga om så jag vet. Och sen Hallå?! Till Ella! Var e du? Hur mår du? När kommer du tbx?! Hör av dej stumpan vi saknar dej vettu! slänger upp två sjukt roliga videor på Nigahiga! (min och min systers favvisar)







Chris Brown!

Visste ni att jag har varit olidligt kär i Chris Brown? (älskar ju honom fortfarande men mest bara hans låtar...) Så jag gjorde ett skolprojekt om honom i 6an och jag grät när jag inte kunde gå på hans konsert (Hade inte råd och var för ung)


Schnyggingen!



Haha skön bild ;)


Ny header

Ny header! Va tycks?... Haha slängde bara ihop den igår va så trött på min gamla. Jag är sån ^^ Vill ha nytt typ hela tiden ;) Sitter nu i skolan och har över tråkigt! Haha näe men de e rätt okej när man får sitta framför datorn. Nu måste jag fortsätta med arbetet. Juste Lisa fyller år idag :) Grattis!


Haha laddar upp den där gulliga saken igen ;)


So cold

En av mina favvisar


Damn, I want my baby back
It's so cold without her
Cold without her
She's gone
Now I'm alone, no one to hold on
Cause she was the only one
And I know I was dead wrong
But if you u u
If you u u
See her sooonn
Ask her will she forgive me

If you ever see her
If you ever meet her
If you ever get a chance to sit down and talk to her
Let her know it's so cold
It's so cold, it's so cold
Here without her
And tell her I miss her
Tell her I need her
Tell her I want her
I really want her to come back home, back to keep me warm
Tell her I'm sorry, I'm really sorry
Can you forgive me?
Please forgive me
And come back home, keep me safe and warm

Now my baby's really gone
I don't know if she's coming home
My love's up, I fucked up
I know
Tell me what to do to get her back
Back where her heart belongs, been gone from me too long

So if you u u, seen my boo o o
Please can you u u
Can you tell her for me

If you ever see her
If you ever meet her
If you ever get a chance to sit down and talk to her
Let her know it's so cold
It's so cold, it's so cold
Here without her
And tell her I miss her
Tell her I need her
Tell her I want her
I really want her to come back home, back to keep me warm
Tell her I'm sorry, I'm really sorry
Can you forgive me?
Please forgive me
And come back home, keep me safe and warm

If you ever see her
If you ever meet her
If you ever get a chance to sit down and talk to her
Let her know it's so cold
It's so cold, it's so cold
Wïthout her

TT = Typ Tisdag

Shoo bloggen! Idag är det Tisdag. Just nu sitter jag och kollar på Bygglov. Eller Haha kollar och kollar, Jag sitter vid datorn framför Bygglov. Väntar på att Jag ska bli (en) stjärna ska börja :) Har faktiskt velat se de ett bra tag men har inte vetat när det går och så men nu fick jag reda på det :) så de e tummen upp! Idag efter skolan var jag, Julia och Lydia hemma hos mig efter skolan. Haha när vi åkte hem till mig så tänkte vi att när vi kom hem så kunde vi dricka varm oboy med vispgrädde. dessvärre så visste jag inte om vi fortfarande bara hade en liter mjölk kvar eller ingen. och jag trodde inte att vi hade någon grädde. så vi tänkte köpa mjölk och grädde på vägen hem men sen hittade inte Julia sin plånbok så vi fick skita i det. så vi gick hem och hoppades på att vi skulle ha mjölk. och gissa vad! De hade vi! plus grädde! så det blev lyckat :) Lagade faktiskt mat till hela familjen idag *Stolt*! Haha näe men alla som jag har sagt de till idag har bah: Du?... Laga mat?.... Du driver elr hur? XD Ja bah: Ehm... Nej? :S Haha! Nu ska jag surfa lite innan programmet börjar.


sjukt fin bild på Julia!



Nyårskvällen

Okej, jag vet! inte riktigt iordning











Haha pappa beredd som vanligt ;)


Haha therese läskig!


efterrätts dukat


Efterrätt ;)


Ute påväg till fyrvärkerierna


Jag ute i snön







Det var alla bra bilder

 

 


Måndag

Nu e de måndag och Jag sitter i soffan och kollar på Spårlöst. Bra serie men ganska svårt att inte gråta x) idag har de varit skola -.- suck! efter skolan gick jag, Lydia och Julia hem till mig. vi var sjukt flummiga och vräkte i oss mat x) Haha! Nu måste jag lägga upp bilder från Nyår. Ja vet lite efter men va ska man säga x)


Söndag

I söndags var jag med Ella. Vi gjorde inte så mycket typ städade x) sen sov jag över hos henne eftersom att vi hade sovmorgon dagen efter. vi åt jätte många mackor med keso och aprikos mermelad. Mums! Sen kollade vi på Dumpas och The holiday! Sjukt bra båda två! har inte så mycket mer att skriva om Söndagen.


Lördag och lite annat

Hej bloggen! Nu va de ju ett bra tag sen som jag skrev men har faktiskt inte haft tillgång till någon dator. så det ska bli lite lättare för er så skriver jag flera inlägg, ett för varje dag.

Lördag
I lördags sov ella hemma hos mig. det var mysigt :) vi kollade på scary movie 1. Haha den va rolig. Nästa helg är det scary movie 2, så måste ju se den oxå (även fast jag redan har sett den) vi gjorde egentligen inte så mycket, träffades ganska sent. Fast innan hon kom så var jag i centrum med Anna och Therese. Köpte två linnen, ett midjeskärp och ett par "hårspännen". bilder nedan. Jag, Anna och Therese tog lite bilder med min kamera med en spec effekt som gör att man ser ut som en docka (sminkeffekt)


Svart linne Gina Tricot


Rosa/beige Linne Gina Tricot


Midjeskärp H&M


Hårspänne H&M




Man måste ju faktiskt bjuda på sig själv ;)


Haha så klockren bild på Hampus när han busar med pappa


Haha tycker på något sätt att det äe en otroligt charmig bild på Hampus


Thereses paprika-hjärta


Blogg.se Vs Devote.se

Blogg.se

Nackdelar: Så jobbigt med design, det är långsamt och ganska svår att fatta ibland (även om jag haft det i kanske 1,5 år)

Fördelar: sååå skön blogg att läsa! Inte massa jobbiga grejer överallt (som på devot.se) och om man väl fattar så Kan man.

Devote.se

Nackdelar: Jag har ju inte devote själv men jag läser nästan ALDRIG devote bloggar. tycker på något sett att dom är jobbiga att läsa och som sagt så känns det som de e så mycket grjejer överallt. på blogg.se känns det som om det verkligen bara är ens privata blogg som ingen annan har något att göra med, på devote.se känns det som om de e reklam och man kan klicka vidare till andra bloggar via den! ska de va så? NEJ!

Fördelar: Den enda fördelen jag vet är att dom som har devote säger att det är mycket lättare att förstå designen än på blogg.se. möjligt men en liten design lixom? com on...



Blonda familjen?

Måste ju faktiskt bara berätta om hur sjukt blonda alla i min familj e. (Vid matbordet)

Pappa: Imorgon ska jag och A****s spela tennis i stadion då måste ni komma och kolla!
Therese: Är inte stadion AIK's hemmaplan?....
Johanna: Nej Therese stadium är en affär...

Ah, va ska man säga mer än.... e brunett, blondin och gråhårig verkar inte vara en vidare bra blandning...



Förra älsklingslåten



hade nästan glömt bort den men sen läste jag verros blogg och då kom jag på hur mycket jag älskade den låten




HAHAHAH.... NEJ!!

HAHAH Helle berättade för mej att i den där jätte gamla filmen "sharkboy och lavagirl" Så e Taylor Lautner Sharkboy!!! HAHAHAHA!! Men ändå NEJ! för han e så snygg... :'( / :D


Duktig!

Jag och Ella har precis varit på friskis och svettis och dansat Zumba!! Fatta vad duktig jag är! Det var sjukt kul men har ont i kroppen nu efter x) Imorgon ska kanske Julia och Ella sova hos mig :) de ska bli myspys!


Haha typ så såg det ut


Go Julia and Johanna!

Jag och Julia som haft playahead sen 5an bestämde idag för att ta bort den! så inge mer fjortis playahead för oss!

Back to hell!

Idag har jag varit i skolan... ja säger bara en sak.... bajs. Nog npgot av det värsta jag har varit med om de va så tråkigt! Jag är verkligen skol trött just nu! Men måste faktiskt ta i nu för då kommer det bli mycket lättare i åttan... efter skolan var jag med ella, Lydia och Julia. vi drack varm oboy. De va gott, speciellt nu när de e så kallt ute :S


Bild från i somras. Helle och Sofia busungar!


Måste städa skåpet...


Något ni MÅSTE veta...

är att en av världens snyggaste killar är Jeremy Stampter!!


sötnosen som liten!


Hottie!


Schnyggisch!! (haha)


Lite Justin bieber (fast 10000 gånger snyggare)


Old times


Super staaaar!


Hampus goes Gangstah!!


Hampus goes Ferdinand!


Haha min sjukt normala storasyster!


Haha e inte det här skönaste bilden ever?!


Jag på min storasysters axlar.


HAHA TJ!


Fota  mig inte när jag äter!


Hotell Dojdoj

Juste! glömde att berätta att igår när jag gick upp för att äta frukost så kom nån cepe sak på radion kallat Hotell Dojdoj! Haha helt cepe radio program med nån liten gubbe som heter Dojdoj. Det handlade om att han blev hungrig och beställde en pizza. När pizzan kom fram så började den prata och sen åt den upp honom :O Och hans vänner :O fast sen åt dom sig ur pizzan :)

Har precis kollat klart på Flickan som lekte med elden :O Sjuuuukt bra!


Godmorgon!

Idag ska jag vara med Ella, Julia och Lydia! Wohoo! Vi ska typ kolla på Flickan som lekte med elden :D Najs, har ju aldrig sett den! aja nu ska jag gå och göra.... nåt annat... ;)


HAHA!

Jag och Anna på vägen hem från OKQ8:

Vi hade på väldigt hög musik i bilen och d¨å kommer det en låt som jag verkligen känner igen men kommer inte på vilken det är


Jag: Åhh vilken låt är det här? (Jag tycker att det låter som om annas mobil ringer) Ringer det?
Anna: Va? Ehh... Nej (Anna tror att jag menar "ringer det (någon klocka) i huvudet") Eller vad sa du?
Jag: Ringer det?
Anna: Aha nej.
Jag: I din ficka?
Anna: VA?! Nej.. aha HAHAHAHAHAHHAHAHAH (Anna trodde såklart att jag sa Ringer det i din fi**a haha)

Aja det var kul när vi satt där...
En annan kul sak som vi sa! Haha jag och mina dumma, onödiga frågor x)

Jag: Anna, om du var en människa.... va skulle du hetat?
Anna:... Inger... va skulle du hetat?
Jag: ...Josef...
Anna: Josef?
Jag: Inger?

Höhö låter inte speciellt kul men när vi satt där och skrattade så va min första tanke "de här ska ja skriva om på bloggen!!" Haha blogg nörd xp

aja ska gå tillbaks och vara lite social nu.


Husdjursmässan

Idag var jag och Julia på Husdjursmässan! Det var kul :) fast tråkigare än vanligt eftersom att det nästan inte fanns några hundar :'( (haha) eller jo egentligen fanns det ju mest hundar... men det fanns mindre djur än vanligt. Men innan Husdjursmässan var jag, Julia och Julias mamma Nina i sollentuna centrum. Först fixade Julia ID-kort (Jag hade gått dit innan för att skriva på en sak med de oxå så jag mötte dom där) Sen åt vi där och blev sen skjutsade av Nina till Kista mässan. Där var der Agility och massa andra saker. Här kommer bilder.


Haha inte snyggaste bilden men tyckte att den va rätt skön ;D (Nu ser ni även hur kort mitt hår har blivit :O)


Julia med fågeln Fia :)


Julia med 6-veckors papegojan (Sjukt söt)


Julia mjölkar kossan x)


Jag mjölkar ko


Genomskinlig mjölk :O


HAHA x)

Det var nog allt :)


Måndag

Hej bloggen! nu e de måndag. Jag sitter här nu och har sjukt ont i magen. Idag var jag med Helle och Linus. Skulle egentligen vara med julia oxå men det blev inte så :/ imorgon ska jag, Julia och kanske Ella till husdjursmässan :) det ska bli kul! nu måste jag gå. ska äta glass :D

Lyssna o lär!

Låten säger allt och lite till


Nyår + helgen

Hej alla läsare! förlåt för att jag inte har srivit på ett tag! På Nyårsafton så var jag med mamma, pappa, therese, Lotta och Leffe. Det var mysigt och kul. vi åt oxfile! Mhh!! Jag och Therese kollade på Dumpa honom och American pie -  The love book. dom var bra och roliga. Resten av helgen har jag haft mysigt med Julia! vi har egentligen inte gjort så mycket. vi åkte till stinsen i lördags och klippte oss. Julia blev sjukt snygg! Blev faktiskt(för typ första gången) nöjd med mitt oxå :) idag åkte vi till kista med sarah och ella. Sarah köpte ett par jeans och ett par pumps och Ella köpte 2 par pumps. Vi fikade också och det var sjukt mysigt! Jag köpte varm choklad med vispgrädde och ett litet vanilj hjärta och det blev 65 kr!! :O På Tisdag ska jag och Julia till Husdjursmässan! :D vi har åkt dit med varandra sen femman nu :) nu ska jag gå och kolla på 16 and pregnant. bilder kommer sen.


RSS 2.0