Ajabaja Penny!

Penny är rena odjuret! så här blir det när man leker med henne..
Har såna här märken över typ hela kroppen x) Och jag är inte knottrig över hela mina ben, jag har gåshud för jag fryser som fan!
Men hon är ju för söt!


Massa headers


Usch va ni är elaka!

Ni har ju inte lämnat någon kommentar på de där inlägget! Bara trogna Julia har gjort de!
mina sjuklingar!

238

Ja har skrivit 238 inlägg :O

Ny header... igen

blev faktiskt nöjdare med den här :)
(klicka på bilden så blir den större)

Fiiiiint!


kolla vilket fint collage Julia gjorde :D

JUSTE!!!

Kom på att ja fan har glömt att berätta en skit viktig o rolig sak! Blev bestämt för typ någon dag sen :D Julia den bästa och Johanna den bästa (höhö) ska åka till Spanien TILLSAMMANS!! AHH! Helt sjukt! Jag är så jävla glad! Vi ska verkligen ha det bäst! Längtar så sjuuuuukt mkt!! Vi ska sola, bada, shoppa, äta god mat o bara ha de grymt bra! Usch va kul de kommer bli! :D
Jag och Bästis! (redigerad)

Onsdag

Hej! ja är sjuk idag igen och kommer nog vara hemma imorgon också.... hoppas att jag blir frisk till Hälsingland :O sitter just nu o bara chillar till i'll still kill. skön låt. fast nu är den slut... de va ju lite mindre skönt. Både jag, Ella, Julia och Lydia är sjuka idag -.- lyckat! Jag ska nog fixa lite mat nu.  Sen ska jag nog göra en ny header igen. Blev inte så nöjd med den jag gjorde igår faktiskt. Gillar nog inte små headrar (?) så mycket... I morse åkte Therese till Cypern! Avundsjuk! Men i sommar blir de Spanien :D Tkr ni att jag ska uppdatera mindre eller oftare? För jag har kommit på att de är både bra för om man kommenterar ofta så missar man liksom inte nåt viktigt att skriva, men det kan bli ganska korta inlägg medans om man uppdaterar mindre så skriver man längre inlägg... fundera på de ni ;) Nu ska jag gå och äta nåt gott :) C' Yah!
älskar dig bästa vän!

:@

Nu blir ja fan sur! vrf sjunker min statistik så mkt för! Läs mer! Va vill ni att ja ska skriva om? Snälla snälla snälla jag ber innan ni går lämna en kommentar och skriv va ni vill att ja ska skriva om!
plz?

Tårta!



nu blir de tårta! Okej inte en så här stor tårta... och inga muffins... den e int rosa.... och inga ljus... och defenitivt inte ritad... men gott kommer de bli :)

Grym låt

I'll still kill - Akon & 50 cent


Scarry!

Haha jag har ju så tråkigt på dagarna så gick ja in på datorn och tänkte göra en ny header men tänkte att jag skulle kolla kompisars bloggar först och då har julia precis gjort en ny header :O (som föresten är stört snygg) lite scarry! Haha men ja som ni ser så har jag ny header, lite mindre en mina andra men jag gillar den :)

Sjuk

Nu är både jag och min syster hemma och är sjuka. Jag har 39 graders feber och har spytt :/ mår verkligen bajs dåligt! Men pappa e o köper donken-mat o glass nu så kommer antagligen bli bättre snart moahahaha!
känner mig ungefär såhär

Helgen

Förlåt för att jag inte har uppdaterat på ett tag nu men har inte haft tillgång till dator. I fredags var det ju fest för helle. Vi kollade på filmen My sisters keeper (Allt för min syster) Det var jätte kul tills de blev ett litet bråk eller vad man ska säga. Men det är löst nu... tror ja... Haha nämen ja tror att de e löst :) På morgonen åkte jag, Julia och Jessica B hem till Julia. Vi gjorde våfflor (?) och hade mysigt :) Sen åkte jag och Julia hem till Agnes för vi skulle sova där. Vi hyrde två filmer; Van Helsing och Patrick 1,5. Haha båda två e fett roliga! Fast Van Helsing ska typ inte vara de x) Haha aja iallafall så va de jätte mysigt :) sen idag så har jag typ inte gjort nånting :) Nu ska jag typ äta lunch.

skulle egentligen publiceras i söndags.

Jag har klippt lugg! :O


:O

inte finaste bilden ;) men nu ser ni lite hur de blev :)


Spaniiiiien!

Åhh längtar så sjukt mkt t Spanien! Men den som väntar på något gott väntar aldrig (alltid) för länge! Ja ska bli så grymt snygg o när ja kommer tbx så ska jag vara brun o ha massa snygga saker som jag kommer shoppa där! spec blommigt! Me ♥ blommigt! Jag har verkligen fastnat för det! de e typ de enda jag kollar på x) idag var jag med Julia :) vi åt jätte mycket glass haha x) Nu ska jag äta och läsa lite spanska (inte för att jag ska åka till spanien om ni tror det) ;)


saknar dig alldeles för mycket tjejen... </3

Farts!

HAHAHAHHAHHAHAHAHAHA sitter just nu o kollar på min favorit. Ryan higa! Haha why don't yooooooooou figger that out X) (?)

Julia e hemma! :D

Wohoo! julia e hemma! okej hon va borta i två nätter men ändå ;)


älskar dig bebis!<3

HAHAHAAH

Min och basses koversation på FB

18:07
Sebastian

aa

18:08Johanna

:):)

18:09Sebastian

aaaaaaaaaaa

18:09Johanna

men sluta ja blir fan ledsen! :'(:'(

:):)

18:09Sebastian

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

18:09Johanna

:'(:'(

18:10Sebastian

hahahahahaha du är en rolog prick du ;);)

18:11Johanna

haha du e oxå en rolog prick ;);)

18:11Sebastian

men dåär du en rolig fläck :P:P

18:12Johanna

du e en rolig.... pöl? :S

KISSPÖÖÖÖL!!!

18:12Sebastian

DU ÄR EN BAJS PÖL

18:13Johanna

-.- de finns inget som heter bajspöl! du e en hundbajspåse!

18:13Sebastian

BLÄÄÄ

18:14Johanna

:'(:'( nu blir ja ledsen igen...

va ska ni hitta på idag då? :):)


laaaat!

Haha orkar inte skriva...... x) ni får kanske ett inlägg ikväll eller nåt x) måste bara säga att igår hade jag jätte mysigt med Ella :) Vi åkte t satelliten :)


älskar er tjejer!<3

Ja eller nej? :S

Kajsa din jobbiga jävel ;) kajsa vill att jag ska lägga upp video från när jag sjöng på konserten igår men ja vet inte ifall jag vågar för jag var fett nervös igår så det blev inge bra e fett missnöjd :S men om ni vill att ja ska lägga upp så kommentera ett ja och annars ingenting :)

btw; w sjuk idag :/

Konsert snart :S

AHH! snart e de konsert :S scarrrrrry!

-.-

ofta det snöar nu?! AHH! föresten så va det min syrra som skrev förra inlägget ;)


Gå in nunununu!

GÅ IN PÅ http://nowwetalking.blogg.se !!

Hon är min älsklingssyster och vill ha läsare, okej??!! Droppa en kommentar också vettja ;) ;)

Hos Ella

nu e jag hemma hos ella med tjejerna :) vi är barnvakter åt hennes grannar :) vi åt precis pizza. fy va gott de e! har inte ätit de på ganska länge så det var dags nu ;) idag har det bara varit en vanlig skoldag :) imorrn är det konsert! ahh! kommer typ dö :S usch sitter och trummar på knäna hela tiden så jag ska lära mig. det går inte så bra för jag tappar bort mig ibland men det kommer nog gå bra :) nu ska jag kolla lite andra bloggar och kolla facebook :)


Haha älskar apple datorer XD

tisdag morgon

nu e de tisdag morgon :) jag försov mig så borde egentligen inte sitta här nu... Jag vill ha pojkvän, NUUUU! :'( nu ska jag sminka klart mig och kolla på tv eller nåt...



drömde om dig inatt...

Elin Wallon!

Vill bara säga att Elin Wallon är gulligaste människan på jorden och jag älskar henne grymt mycket! :D




-

- Why can't i stop think about you baby?


närvös som f**!

Nu sitter jag hemma och gör ingenting :) faktiskt ganska skönt :) Jag sov ju hos Julia igår och vi hade jätte mysigt :) vi kollade på bruce den allsmäktige och melodifestlvalen eftersom att de va final (första gången för mig i år :O) men man måste ju kolla vem som vinner ;) idag har vi varit barnvakter åt hennes superduper coola och söta lillasyster Leona. Det var väldigt underhållande ;) Haha ungen är ju så söt hon har precis lärt sig att vinka så när vi matade henne så vinkade hon efter typ varannan tugga om inte mer x) sen var jag tvungen att åka hem för ja skulle städa. Och nu sitter jag här :) shiiiit! Jag är så sjukt närvös! har konsert på onsdag och jag ska sjunga solo och spela trummor! solot går bra förutom att jag ibland börjar för lågt så det blir jätte konstigt och på trummorna går de bra förutom att jag glider med foten på basen så jag tappar bprt mig ibland :S aja de e bara att öva öva och öva! Nu ska jag äta kalaspuffar! mums min o julias favorit (vi äter typ alltid de när vi e hemma hos någon och vi har de) x)


Julias lillasyster :)


haha min coola pappa när han int var helt nykter om man säger så...


Haha sandra, sofia och johanna på no:n :) gullungar!


Julia gullunge!

Lördag

igår va det fredag som ni kanske redan vet.... då var jag iallafall på överraskningfest för några kompisar :) men allt blev knas orkar inte sitta och skriva allt på bloggen X) men det var kul ändå :) idag ska jag sova över med Julia :) jippi! vi kommer ha superduper mysigt :D jag ska nog sätta mig framför tvn e sjukt trött :S



- älskar dig gumman över hela mitt hjärta!<3


Grattis stumpan :D<3


Torsdag

Idag har det varit långa tråkiga dagen i skolan igen.... efter skolan åkte jag hem för att möta mamma och åka med henne till stinsen för vi skulle shoppa. Men jag hittade ingenting! Hann dock inte kolla så länge eftersom att vi åkte ganska sent :/ men mamma fick med sig typ 10 plagg x) Men jag vet vad jag ska ha så jag ska köpa det imorrn istället :) nu ska jag göra nåt vet faktiskt inte vad x) kanske gå o lägga mig e faktiskt ganska trött, eller okej göra mig iordning iallafall. Aja puss c'ya!



en jätte fin bild på ella så tänkte lägga in den :) (Haha ignorera mig) älskar dig!

 

 


Hugo :D

fick ett litet ryck och ville bara säga Hugo jag älskar dig min bruur! Så nu back to rl :) Vi var ju på rudbecks konserten och det var kul :) dom var duktiga och lite galna... Haha! sen gick vi t dansen och jag kunde knappt dansa för jag har så sjuuukt ont i mina knän :S hoppas det går över snart :O Nu ska jag hoppa in i duschen (ja, jag vet pappa det är livsfarligt att hoppa in i duschen) ;)


Hahah inget liv? x) tagen från hälsingland

hemma hos ella

nu sitter jag hemma hos ella :) vi ska snart på en talang show i rudbeck :) det ska bli kul :) sen är det dans! jippih! fast jag har jätte ont i knäna :/ nu vill Julia ha datorn innan vi ska gå.


älskar er tjejer!

8 års vänskap!




saknar dig som fan gumman! Alla minnen! Jag älskar dig Vendela Jawo Ström och kommer ALLTID göra de! kom och hälsa på snart har inte träffat dig sen i sommras! Jag dör av längtan jue :'(

Johanna <3 Vendela

gammal vänskap rostar aldrig!

Grattis Amanda 14 år! :D

Grattis sötnosen min på födelsedagen! :D




vår låt!<3

Hemma från Hugo

nu e jag hemma från hugo :) det var kul träffade jakob oxå som jag inte har träffat på...? Ja, hur länge kan de vara egentligen? :S länge iallafall. Var där med Jakob, Lydia, Julia och hugo. Hugo har varit i New York! avundsjuk! Men jag ska ju t spanien sen ;) Sitter nu snackar me Ozan på facebook :) trevligt att ha någon att prata me x) fast haha nu skulle han t centrum x) Anna och Therese skulle köpa Max idag och jag har aldrig ätit där så jag ville jätte gärna ha men sen när jag kom hem, tidigare än planerat pga de, så hade dom redan köpt för therese hade glömt att jag ville ha :( får väl äta nån sallad elr nåt x) imorrn e de sovmorgon! wohoo!
lisa bebis älskar dig!

Leker med Hugos apple

bjuder på alla bilder
älskar dig bror
älskar er
Hahahah

trött

Jag är trött och har inget att skriva om eller göra så nu ska jag titta på tv :) ciao!

söndag

Oj va skojjigt läsarna kommer tbx :D Jag var ju hos ella idag och vi hade jätte mysigt :D vi gick till edsbergs parken och fikade :) Sen har vi egentligen inte gjort så mycket x) eller vi har pratat (vi har ju faktiskt inte träffats på 9 dagar) ;) Men nu e jag hemma :) Jag ska sätta mig och kolla på how i met your mother :) Jag kom på att jag sjunger som bäst när jag är ensam ute med någon hund x) mahaha! aja nu måste jag skynda mig det har börjat :O


ily!<3

sista dagen på lovet :(

Hej bloggen! aha nu e de sista dagen på lovet då :/ va ska man göra då? Jo man ska vara me dom bäst Lydia, Ella och Julia :D Tjejer när ni vaknar ring mig för jag vaknade ganska tidigt idag :O


plus lydia som står bakom kameran och fotar :)



I'm Hoooooome!

jag har variot på satelliten! hihi det var roligt för jag var där med helle, sofia, emilia, lisa, amanda A, amanda G, angie, carro, ozan aa de va typ alla x) Vi var där och det var kul mn det var inte så mycket folk men det var kul iallafall för therese dansade och hon var jätte duktig! Sen skulle vi gå och möta en kompis vid vittra men sen när vi skulle tbx t satelliten så kom vi på att när man väl hade gått ut så fick man inte gå in igen x) hahahahahahaha så vi satt ute och frös. Men men nu e jag hemma och ska nog sova snart e faktiskt ganska trött....


älskar dig gumman!

Madde nästa

Ska snart dra till min kusse eller okej syssling men konstigt nog säger vi alltid kusin t varandra :S Aja iallafall så ska ja snart t henne och de ska bli kul för ja har inte träffat henne på länge :) Sen ska jag t satelliten på både fest och för att min syrra ska dansa där idag :) Ska bli najs :) Julia sov ju hos mig idag och vi vaknade runt kvart i elva. Sen åt vi frukost och fixade oss. Inte så mycket mer har hänt. Jag tänkte lägga in bilderna från Järvsö men jag orkade inte men gör de sen kanske :) Nu ska jag vara lite social med Julia :) Puss!!


Såhär satt jätte många duvor på taket i ljusdahl :S


resultat







Det finns fler men vi orkar inte lägga in dom x)


Hemma :)

Nu e jag hemma från hälsingland :) det har varit super duper kul :) bilder kommer sen

17:05

Nu kryper jag och Julia ner under täcket och kollar på heartbreakers :) mys pys! sen ska vi äta mat och sen basta och rulla oss i snön! och snacka om killar såklart ^^


tihihi!


HAHAHA

Haha hittade en bild på mig o Julia från Julias blogg! Haha as rolig jag ser helt sjuk ut! Inte för att man ser mig så mycket men ändå x)


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH x) älskar dig gumman!


Uppdatering! :D

wohoo internet funkar! ska försöka uppdatera så ofta som möjligt när jag har tråkigt :) vi har det sjukt mysigt här i Hälsingland! Våra dagar ser ut såhär:

- vaknar
- klär på oss
- äter frukost, fixar matsäck
- åker till backen
- åker skidor
- åker hem
- lägger oss i sängen och kollar på någon mysig film
- äter middag
- kollar antingen på en ny film eller flummar galet


Haha najs eller vad? XD Vi ska på kvällsåk om snart en timme. NAAAJS! :D Det är sjut mysigt men tråkigt att det alltid ska vara typ snöstorm på kvällarna -.- men vi verkar ha turen med oss idag för det blåser bara lite men snöar inget :D Filmerna vi har kollat på är Get rich or die trying med 50 cent, The number 23 och New moon. Vi kommer antagligen kolla på en till senare ikväll :) efter desperate housewives såklart! OMG! det är så sjuuukt spännande! Juste idag kom min granne Leif hem hoppas han har med sig min jacka! Enligt ett horoskop i Julias skvaller tidning så är det ju min tur dag idag ;) Moahaha! Juste jag och Julia såg några sjukt snygga killar idag när vi skulle åka skidor och en av dom (Mr. handsome) var som ni förstår enligt namnet sjuuuukt snygg! Vill ha pojkvän nuuuu! Haha ja o Julia snackar om det hela tiden x) Aja måste nog börja klä på mig och så vi ska snart åka :) c' ya!


Miss u!

RSS 2.0