övertröööött!

Anna gillar att skriva på min blogg och jag gillar att hon skriver eftersom att jag inte riktigt orkar skriva! hahahahaha! är super duper övertrött vill sova men är samtidigt hungrig vet inte riktigt vad jag ska göra... näe nu ska ja och therese kolla film :) hare bra!
brist på bilder. Älskar er tjejor!

FY

Ja men okej, nu är det Anna igen. Men jag har verkligen nu förstått varför Johanna inte bloggar speciellt ofta nu. Det beror inte på henne som jag tidigare påstått. Det beror på ER!

Ni är fasen de tråkigaste läsarna jag någonsin varit med om! Den enda som kommenterade på mitt förra inlägg var jag själv. KUL! Det klart att det blir trist att blogga om man inte får någon som helst respons!

Så ja, Johanna. Du får helt enkelt byta ut dina läsare så kommer det nog bli roligare att blogga ska du se!

PUSS


Redigerat

Överredigerad bild på syster och kusin (INTE riktiga kusin)

Ajja bajja Arash!

Nu har Arash precis kittlat klart mig. Det är omöjligt att slita sig från den killen! Ikväll ska jag, Therese, Arash och Ebba kolla på film... ovanligt ;) Ska käka nu men kanske slänger in något inlägg senare!

Tjena lena

Nu är det så att Johanna Holmberg är den lataste lilla minimask jag känner! Att hon inte kan få ändan ur vagnen för att ens skriva hej på flera dagar. Fy skämmmms... vad ska då en storasyster som har tillgång till bloggen göra (skrev röra först och då kom jag och tänka på gubbröra... rätt gott faktiskt... eeh ja..) om inte skriva ett inlägg!?

Just nu ligger jag i sängen och väntar på Paradise Hotel.. Otroligt underhållande program må jag säga! Gissa vem jag har brevid mig. DAM DAM DAM.... Peennnyyy laaaane! Hon är bra söt! Hon var väldigt snöig ett tag... men hon är torr nu. Så att ni vet. ANTECKNA!

 

Jaha... det var det. Här har ni en skön länk också om ni inte redan sett den..

Hate weird facebook guys

 

Imorgon är det fredag! Eller rättare sagt, om tio minuter är det fredag! Vad ska ni alla hitta på? Leave a cooomment pleeaazzzze så att man får lite tippssss! Typ: "Jag ska baka kladdkaka och servera den med hjortronsylt... det är gott." eller "ikväll ska jag på bio och se en film som heter blablabla.. hört att den är braaa"

VAD SOM HELST! Om jag kommenterar först, får ni kommentera sen! Om du läst detta kommer du inte undan, är det alltså 100 läsare imorgon så vill jag ha 100 kommentarer. Lätt som en pläätt.. Var inte blyga.. Fria till Johanna, skriv bara hej, eller du kanske vill beskriva hur din prutt luktar, vilken favoriträtt du har, eller tips på fredagsmystillbehör. Valet är ditt men kravet är mitt. TUUUDELUUUUUE!

 

/Den där konstiga systern Anna igen.

 

Egoboost tänker ni, jag bjuder på den tänker jag!


sjukt läskigt...

Någon fotbolls spelare fick någon riktigt skum skada så de blev såhär! Så äckligt läskigt!

Justin Nozuka

Fick en kommentar av någon som undrade om Justin Nozuka är min pojkvän och det var lite fel. Justin Nozuka är en av mina absoluta favorit artister. Han äger på det han gör därför älskar jag honom. Några exempel på låtar kommer här nedanför ↓

Hate it!

Hatar att de jag inte får vill jag ha och när jag väl fått de så vill ja inte ha de längre...

Harry Potter!

Glömde att säga att jag och Julia var och kollade på Harry Potter and the deathly hallows! Sjuuuukt bra! längtar verkligen tills nästa del kommer!

vilken?!

1.
2.
3.
4.
5.
komentera vilken jag ska ha!

Godmorgon!

Sitter här nu precis innan frukost och skriver inlägg. Faktiskt lite ovanligt av mig att hinna med de såhär på morgonen eftersom att jag vanligtvis går upp den här tiden. Men nu är jag faktiskt helt klar. Eller ja nästan iallafall :) skööönt då kan man ta de riktigt lugnt :) ska jobba efter skolan idag också :) med Julia! Det är verkligen skönt att jobba me henne för eftersom att vi sitter på tåget i en timme dit och en timme tillbaks så snackar vi om allt möjligt och vi tar verkligen igen förlorad tid. Love that girl! fast ska börja göra frukost nu typ så vi hörs kanske ikväll!
älskar bilden och personen på den!<3

JN

That's true! Jag ÄLSKAR honom! Han är grym!

Dansen va lika rolig som vanligt!

Hemma från dansen. Eller ja för typ 1 1/2 timme sen men ändå. Orkar inte skriva mer dagen har väl varit sådär. Fått tillbaks en gammal vän och förlorat en ny men men sånt är livet.
Haha dansarna them self!

Tisdag 16/11-10

Stannade ett ganska bra tag i centrum med Arash. Han hade jobbat och sen skulle han äta så vi fastnade där och sen satt vi och snackade men en som han jobbar med om Illuminati. Haha alla hade olika åsikter de va jätte kul. Kom precis hem och la mig direkt i soffan och kollade på How i met your mother. På lördag ska jag på middag hos en kompis men de knasiga är att jag också har bestämt att gå på bio med några vänner... jag ska komma och äta och umgås och sen åker jag till bion :) Det blir Paranormal Activitys 2! Om jag inte har bestämt att se den med någon annan men de tror jag inte :O nu måste jag kolla bibliotekets öppetider måste lämna tillbaka en bok som är liiiiite sen...
Haha arash och jag... normala som vanligt

Bra där!

Nu har Anna fixat en snygg header till mig som jag ska ha tills jag gör en riktig photoshop header! Va i centrum ett litet tag nu med Amin, Arash och Therese. Haha herregud va vi skrattade och sjöng :O haha! Nu är det Hollywood fruar!
lite ego sådär! haha

Hallå era små rackare

Johannas statestik har gått ner drastiskt. Och jag förstår er. Jag hade inte heller läst J: s blogg om jag var er med tanke på hur sällan hon skriver. Jag kände att mitt uppdrag var givet. ATT LOCKA HIT ER SMÅ RACKARE IGEN. Komsii komsiii! Jag är, för er som inte vet, J: s storasyster. Inte den där Therese utan den där som är ännu äldre... Nej.. inte Jenny som är äldst utan den som är mitt emellan. Anna... JUUUST SÅ! Där har vi det. Johanna är inte bara världens bästa syster utan också världens bästa vän. Hon är snäll som en döende liten räka som ber om nåd för ett sista andetag. Hon gör liksom inte en fluga förnär. Det är bra (men lite dåligt för hennes eget bästa ibland). Sen är hon konstig också. Det måste hon fått ifrån oss äldre systrar. Ingen av oss har alla hästar hemma, men på ett bra sätt. Släpp tyglarna och bjud lite på er själva för tusan gubbar och gummor.
Nog om det.
Här kommer en rad bilder på mig och min kära syster! Uhlalalaaaa sicken snygg rackare hon är och dessutom singel. Men bara den bästa får ta del av hennes hjärta. Så killar, visa nu vad ni går för. Rosor, choklad och chips... är välkommet hos johanna. Även lite presentkort på butiker går bra då Johanna går i mitt shopoholic-spår.
UPPVAKTA HENNE NU INNAN DET ÄR FÖRSENT MINA HERRAR!

Jag tror både jag och J saknar Spanien nåt så in iiiii... Vi får drömma oss bort i lite bilder istället. J den lilla skiten åker ju till Mexico snart. Nej jag är inte bitter.



Ha det bra nu gott folk och så får vi se lite commeeeents också. Gärna i stil med: Fan vilken snygg syrra du har..


HEJ!
/Anna

Baby bob marley

sötaste ungen haha!
Dålig uppdatering, jag vet men jag måste göra en ny design för det är typ den som får mig att tappa blogglusten haha! Plus att att ni alla är så sjukt dåliga på att kommentera så det är inte sant! Come on! alla klagar på att jag aldrig bloggar men då vet ni va ni kan göra för att jag ska blogga. Har precis varit med Julia och jobbat men nu är jag hemma och äter tårta haha! ses senare... någon gång... puss!

svar

Anonym om Okej, att ta det på allvar gick ju sådär...:
Hej johanna! vart dansar du och vilken linje, vilken är och är det kul? :) gillar din blogg! <3

Svar: Tack så mycket! Jag dansar i danshuset, streetdance men jag skulle vilja börja på the voice streetdance school för det sägs vara bra men de tråkiga är att dom inte har några uppvisningar. Jag älskar att dansa tycker att det är jätte roligt! Hoppas du blev nöjd med svar!

Okej, att ta det på allvar gick ju sådär...

Haha känner inte att mitt bloggande är på topp just nu. Elin åkte nyss hem. Vi har pluggat spanska. Hatar spanska men lyckades faktiskt bli helt klar! Starkt jobbat Johanna! Sitter nu och kollar på Desperate så vi hörs lite senare eller någon annan dag! Puss och hej leverpastej!
älskar dig gumman, finns alltid här för dig!♥

home sweet home

Nu är jag hemma från Hälsingland. Det var ganska skönt faktiskt men hade knappt någon värme, ingen tv och inget internet så kul va de ju inte precis... men jag fick lite tid med min syster istället :) vi pratade och pratade hela tiden. ska snart ta en dusch, lägga mig och läsa min engelska bok och sen kolla film. Imorgon är det skola... buuuh! aja kanske slänger in ett inlägg senare vi får se. ciao!
haha jag och arash ( och therese i bakgrunden ) någon gång hemma hos oss.

Back in black!

Okej jag har inte värsta blogg lusten men jag ska ändå hålla den här bloggen uppe! Börjar här. Den här veckan här jag mest ägnat åt mina kära vänner Arash, Ebba och Therese. Vi har haft många filmkvällar och sånt mysigt! Sjukt kul har jag haft också. Saknar dock mina andra kära vänner också! Har knappt blivit något med dom! Imorgon åker jag till Hälsingland. Ska bli skönt att rensa tankarna lite... Kommer hem på söndag. Även om det inte finns något roligare än att åka dit med Julia, så ska de bli ganska skönt att bara åka med syster eftersom att jag inte ens kommer ihåg senast vi åkte dit själva. Aja nu ska jag fortsätta att prata med Therese. Kanske slänger in något inlägg senare eller så. Vi hörs puss!
Love make me blind...

!

Konserten gick bra ville bara säga de!

Börjar tappa blogg lusten..

börjar tråkigt nog bli väldigt trött på att blogga... det kommer antagligen tillbaks det gör de nästan alltd. alla har sina perioder och jag har min nu. Haha igår kollade ju jag film med Arash, Ebba och Therese. Haha vi kollade på the eye, the loved ones och man on fire. Alla var bra. De roliga var att helt plötsligt kollade vi på klockan och då va den 5 på morgonen x) så vi bestämde oss för att dygna istället. HAHA Jag och Arash kunde aldrig sluta skratta! Klockrent! sen gick Arash hem typ halv 7 och sen jag skulle hem till Ella senare för jag, Ella, Julia och Lydia skulle öva till en konsert som vi ska ha imorgon :) men dumt nog så råkar jag somna och kommer försent till repetitionen! klant jag är! Haha den galna sidan som kom fram hos Arash när han va övertrött va något av de roligaste jag någonsin har sett (kanske för att var precis som mig) x'D Aja nu ska jag kolla på the big bang theory ses senare. Puss

RSS 2.0