Qubeeen

Igår var det övernattning på Quben med massa trevligt folk. Tack! Idag ska jag bara ta det lugnt. Känner hur sjukan kryper upp på mig nu så ska sova ut riktigt mycket och kolla på film. Har redan börjat med Sex and the city 2. Chessys underbara syster Hnokki är här. Eller just nu är hon med Therese och Chessy hos Jenny men snart kommer hon hit igen. Bloggar senare, puss


Mina fina


Kommer sakna!


Julkonsert


Hela rudbeck fuckar ur


Hos fina Ebba

Nu är jag hos Ebba och chillar. Igår hade jag Julkonsert, det gick bra tror jag. Håller dock på att bli sjuk. Bölade som fan haha liten tönt här borta! Men är det sista konserten så är det. Bilder kommer sen, när alla har lagts upp på facebook!

Bor hos Elin

Nu flyttar jag in till Elin resten av veckan! Vet inte om det blir så mycket bloggande men ska försöka. Idag hade jag Lucia-tåg med klassen. Vi hade 5 stycken så är galet trött nu. Gillar min klass väldigt mycket faktiskt. Sjukt mysiga jävlar. Lite sorgligt att det var sista luciatåget med BARA klassen.


Annabanaaa!

Några bilder som togs hemma hos fina Anna när vi var där

Veckans hunk!

Tänkte tipsa er singel-tjejer där ute om denna riktigt snygga grabb! Underbar personligthet och, som ni ser, rikitgt snygg. Superskön är han! Ett riktigt kap. En av mina riktigt nära vänner är han! Har själv haft en liten crush på grabben i mina "unga" dagar och tror inte att det finns någon som aldrig haft det. Så tjejer, kör hårt! Jakob Bergmann (två n) på facebook!

"And the light will guide you home"


Vi följer stigen


Feelin like a princess


Klänning till Julkonserten

Finaste Elin följde med igår och köpte klänning till julkonserten. Är sjukt nöjd! Lägger upp bild snart. Sitter och kollar på Mulan. Älskar den filmen! Ska kolla på aladin sen! Tihi.

A day out with that crazy one








2 av mina fina 3

Denna kväll har tillbringats med två av mina tre fina systrar, Anna och Therese. Vi hade supermysigt med pizza, godis,  té och mycket snack. Har alltid lika mysigt när jag är med mina systrar. Imorgon kommer jag antagligen inte hinna blogga så mycket, om inte från mobilen, eftersom att det är skola, öppet hus på frans och sen ledarutbildning som gäller för mig. Men nu ska jag sova. Godnatt världen!

Sleep-over @ Annas new place!

Ska till Anna ikväll och sova där. Har nyss varit och jobbat. Gick bra för dom som bryr sig. Ska ringa Julia och ta något att äta, sjukt hungrig är jag!

Saknat dig, min fina!


We can do this, together


Kärlek till min snygga isabelle



Jag saknar dig, så mycket


Årets julkalender, soft!


Aram är söt, sovandes


SNÖ!

Äntligen har det snöat! Lycklig tjej här borta!

Nastygal.com

Hittat en underbar sida som heter Nastygal.com. Ä.L.S.K.A.R den! Precis sånna kläder som jag älskar!
Några kläder som jag ska köpa:
Love it!

One tree hill

Har legat hemma, sjuk, idag. Anledningen till att jag inte har bloggat på hela dagen är pga One tree hill. Fastnat rejält för den serien! Är fortfarande bara på 1 säsongen men har inte kunnar slita mig än så länge.

Nu: HIMYM


Snö, snö, SNÖ!


Sjukling

Bruden här borta är sjuk igen. Tråkigt. Ska sitta här hemma och kurera mig till 1000 så jag blir frisk så snabbt som möjligt.
Vill tillbaks till sommaren!

Beck

Ligger och kollar Beck med familjen nu. Ganska mysigt faktiskt. Är helt sjukt trött så direkt efter så hoppar jag i säng! Imorrn blir det spinning. Ska bli soft!

Awkward.

Åååååh vill att awkward ska börja igen! Det kommer ut i april. APRIL! Kill me.

Hahahaha

Haft dansuppvisning.. Säger bara HAHAHAHA fy fan vad jag hatar mitt liv just nu. Gick så jävla dåligt för hela gruppen. Usch. Aja nu är det gjort iallafall. Tycker dock synd om publiken. Ögonen måste typ ha blödigt på dom.

Ny header!

Hiss eller Diss?

Glass i stora lass

Äntligen har jag kommit igång med träningen! Köpte årskort idag så nu jävlar ska jag bli slank och snygg! Jag och Julia körde i över 1 1/2 timme. Kändes riktigt skönt! Just nu sitter jag och tittar på film med familjen och käkar hemmagjord glass. Gott! Kan lägga upp hur man gör sen.
True..

RSS 2.0