Good mooooorning

Morrn människor! igår sov Helena, Olivia, Jessica och Julia hos mig igår. Mysigt! Orkar inte berätta om hela kvällen men vi firade arash hemma med massa människor och hade jätte kul! Ska prata med mina kära systrar nu så skriver senare! puss!
Assoooooo sööööötnoooooseeeeen! Jag döööör!

Dålig update

Jag vet att jag är sugig på att uppdatera men har varit alldeles för trött för att göra de. Igår var jag bara hemma med Arash och Therese. Vi kollade film och åt pannkakor :) supermysigt! Gick och la mig typ elva (först gången på en helgdag) Men det var superskönt för då vaknade jag upp runt 10 och var jätteutvilad! snacka om härligt att sova 11 timmar! nu ska jag käka frukost. hare puss!
Kommer sakna min lilla älskling helt sjukt mycket :'(<3

-

You never know what's waiting on the end of the road.


Soft?!

Soft när mamma kommer in och har fixat en canada goose till mig! måste dock dela den med henne men ändå! Tack mamsi!!


Helgen

Hej allihopa! Hur mår ni? Jag mår jättebra! Har haft en jätterolig helg med mycket skratt! I fredags var jag på Sonias födelsedagsfest och lärde känna massa nya härliga brudar där! I går (lördags) Var jag på Andreas födelsedagsfest! Också jätteroligt! Dansade en hel del och har därför ganska ont i kroppen nu men de va de värt! Ebba och Julia sov hos mig så imorse städade vi lite, åt frukost m.m och sen gick vi iväg för att plugga i biblan. Hur har eran helg varit? Nu ska jag städa klart. kanske slänger in ett inlägg senare. Ciao!
Jag, Therese, Mamma och Åke på bröllop!

Skola snart

Snart ska jag till skolan... Tur iallafall att det är fredag! :D
Grattis Sonia!! :D

Skype

sitter o skyper me typ 6 killar nu o alla spelar cs förutom en som spelar fruit ninja -.- haha blev precis klar me matten :) hääärligt! Ska ta en dusch nu eller gå o lägga mig så vi hörs :)

Dans - hell yeah!

Har dansat... okej kom hem för två timmar sen men är fortfarande slut! körde på som bara den idag! riktigt kul va de. Dansen går dock galet snabbt så man hinner inte riktigt med men men jag gör mitt bästa :) Ledsen för usel uppdatering! Har inte haft riktigt ork eller tid att skriva! ikväll lutar de mot sängen tidigt eftersom att jag fortfarande måste ta igen efter min sömnlösa natt.... ska lägga mig i sängen nu och sätta på en film och sen sova :) pyss!
påväg till Mexico. Blekfisar!

En vanlig tisdag...

... är mina tisdagar någonsin vanliga? Nä! Idag hade vi en 3 timmars lång föreläsning om studieteknik i aulan. Det var konstigt nog ganska kul :O killen som hade den va sjukt rolig och skojja o så hela tiden. Har precis tagit en härlig dusch nu ska ja powernapa innan maten :)
haha syrran leker proooo ;)

Söndag = Solsidan!

Yes folket ikväll är det solsidan! Jihuuu! haha. Sitter just nu och lyssnar på Justin Nozuka o surfar lite på snygga smycken på internet. Ikväll blir det Oxfilé! Härligt! Köpte några nya snygga ringar idag efter konfa träffen som föresten va betydligt roligare än förra gången. Har inte så mycket mer att skriva än, nu taggar vi till för solsidan grabbar!!
De här är vad Johanna gör när hon är sjuk och har tråkigt...

Hemma hos syrrääään

Sitter hemma hos Jenny nu med Anna och Therese. Jenny åkte precis iväg för att jobba. Ska sova här ikväll också så de ska bli mysigt! Tråkigt nog jobbar Jenny sent och Anna ska på middag så det blir bara jag, Therese och Chessy. Har verkligen bestämt mig för att köpa en gullig lite schäfer när jag blir lite äldre. Så vackra och underbara hundar! Nu ska jag vara lite social puss!


Haha gudstjänst imorrn me denna härliga brud!

Läs nog nu

Hej hej hej! Anna här igen, länge sen nu va! Tänkte bara dela med mig om ett inlägg som jag har på min blogg! Läs och ta till er! Kram på er era skitungar!!!!


Små men bra tips:
  • Varje morgon och kväll då du kollar dig i spegeln säger du "fan vad snygg jag är" eller "vad vacker jag är idag" eller "vilka fina ögon jag har". Att varje dag säga något positivt till dig själv, samtidigt som du tittar på dig själv gör i längden att man tycker det. Och när DU tycker att du är snygg, då kan alla andra också göra det! Man blir vackrare och snyggare av att tycka det själv. Då sträcker du på ryggen och får en helt annan utstrålning som är attraktiv. Tro mig, jag är ett levande bevis på att det fungerar. Jag hade SÅ dåligt självförtroende när jag var yngre. När min mor gav mig detta tips så var jag mycket skeptisk men efter ett tag så insåg jag att det verkligen hade hjälpt mig i rätt riktning. Självförtroende är en färskvara så än idag berättar jag för mig själv vad som är fint och bra. Gör det ni också!

  • Alla har vi "fuldagar", ingen annan ser skillnad men man känner sig ful själv. Om jag känner mig ful och tråkig någon dag så kan jag börja dagen med en promenad vilket gör att jag känner mig duktig. Tar en dusch då jag rakar mig, tvättar håret och gör mig allmänt fräsch. Nopprar ögonbryn och lägger på lite make så är man betydligt mycket nöjdare sen! "Det hänger på håret" säger man ju. Så att man är fin  och ren i håret är alltid viktigt! Varför inte lyxa till det med lite lockar om du har rakt hår eller platt-tånga det om du har lockigt hår för att få en liten förändring. Kanske bara ha benan på ett annat sätt mot vad du brukar ha?!

  • Förutom smink så kan man känna sig finare bara av att måla naglarna. Jag känner mig nästan alltid som finast när jag filat och målat naglarna i en transparent färg. Ser fräscht och vårdat ut. Fula och smutsiga naglar gör att man känner oren och mindre flickig.

  • Att vara snäll mot någon annan hjälper också till att starka ditt egna självförtroende och får dig att känna dig bra. Så fort en vän, syskon eller varför inte någon främmande person gör dig glad, har något fint på sig, är snäll.. SÄG DET! Dela med dig av dina tankar. Tänk själv om någon helt främmande person skulle komma fram till dig och säga att ditt leende gjorde hans dag, skulle du inte bli glad? En komplimang som är så lätt för dig att säga kan göra någon annans dag, vecka kanske till och med månad! Om vi alla börjar vara mer öppna med vad vi tycker och känner (om det positiva iaf) så kommer vi alla tjäna på det. Det är även väldigt roligt att göra andra glada, det får än själv att må och känna sig bättre bara det! O dina närstående är dåliga på att ge dig komplimanger, säg till dom! Säg att du vill att dom ska säga om de tänker på att du har fin sminkning, tycker att du gjort något bra etc. Det är inte alla som tänker på att de ska ge komplimanger, och jag lovar, många har tänkt massa fina tankar om dig som du inte har fått höra. Du ÄR fin! Mer komplimanger åt folket, kom igen!

  • Köp något nytt klädesplagg... det är en himla bra genväg till att känna sig finare ibland. Har du inte råd så gör om något plagg som du tröttnat på eller låna en väns eller syskons. Ibland kan det vara så enkelt som att du har tex en skjorta som är lite uttjatad.. knyt upp den och pynta med lite smycken. Alla alternativ är bra alternativ så länge du själv känner dig fin, det är det som räknas!

  • Musik kan få vem som helst att må bra. Sätt på den bästa playlisten du har och släpp loss. Dansa i din ensamhet framför spegeln, sjung med, höj huvudet och försvinn in i musiken. Du är vacker!

Bild 13

En bild på dig och en klasskompis

Bild 11

En person du kan berätta allt för
Dom här tre tjejerna kan jag berätta verkligen allt för!

♥Chessy♥


love you girl♥

Bild 10

Någon du tycker är snäll
Agnes du är min snel hest!

The hills have eyes

Shiiiiit... Jag och Julia såg idag världens bästa och läskigaste/äckligaste skräckfilm. The hills have eyes hette den. Sen blir det tvåan! :D Haha men den var något jag verkligen rekomenderar! Håller på att laga mat nu men får se om jag slänger in något inlägg senare.

Lite nytt sådär!

Va tycker ni om nya header? Hiss eller diss? :)
09:39 går mitt och Julias tåg mot Södertälje. Så idag blir det jobb! känns lite surt eftersom att det är studiedag och allt vill ju inte precis jobba bort den men vi är smarta nog att åka såhär tidigt så har vi ändå hela dagen framför oss! Måste bara säga också att jag tycker lite synd om Chessy. Hon löper och Hampus är efter henne HELA TIDEN. Tragiskt. Har inte sovit mycke inatt av olika anledningar. Men men får väl gå och lägga mig tidigt ikväll istället eller nåt :) Sitter just nu och kollar på Jims värld så ska fortsätta med det! Slänger antagligen in nåt inlägg ikväll om jag orkar.

Bild 9

En person i din släkt

Bild 8

En person du saknar
Saknar båda mina systrar lite för mycke...

Bild 7

En bild du aldrig lagt upp
Haha vi är skumma, men vi står för de!

Passion in life.

Har verkligen stora passioner i livet. Älskar att både dansa och sjunga. Haha min kompis Gabbe kallar mig nästa Lady Gaga som ska dansa och sjunga samtidigt... haha. Men det är jobbigt för vill gå på tre olika danser men det är ju ganska dyrt... får se hur de blir...

Fredags mys!

Hej allihopa! Jag mår faktiskt mycket bättre idag hade till och med kunnat gå till skolan men eftersom att vi ändå bara skulle på studiebesök på Electrolux så sa mamma att jag skulle vara hemma så jag skulle bli frisk nu till helgen! :) Och det blev jag ju! Men ikväll ska jag bara så håll koll för det blir antagligen massa uppdateringar och photoshoppanden m.m. Tog faktiskt en långpromenad med Chessy idag och hälsade på alla kära vänner på Helenelundsskolan :) Det var trevligt! Känner mig nyttig för hela dagen när jag har blivit sugen på något onyttigt så har jag alltid ätit nyttiga saker som morötter och gurka! smart va?! För det är ju också gott plus att det är nyttigt :) Dock förstördes ju allt med att det blev pizza till middag... Men men nya tag imorgon! :) Nu ska jag ta ett långt härligt bad! Skriver antagligen senare! Ciao!
haha jättegammal bild på mig och Julia! Älskar dig mest!

Bild 6

En bild på dig och en vän du inte varit med på länge

Bild 5

En gammal bild på dig själv
haha hemskt...

Day 3

Kanske inte roligaste sakerna att få reda på men ligger ju hemma idag också och tråkar så ni får stå ut med det ;) Har idag kollat på Daddy day care och Freaky friday :) Love those! Gamla, ja men dom äger ändå! Senare kommer Ebba hit för vi ska kolla på House of wax och sen dra till dansen. Eftersom att jag är hemma och sjuk så kan jag självklart inte dansa men måste ändå vara med och kolla.
Asso liiiiten!

10 saker ni inte visste om mig

♥ Gråter alldeles för lätt till filmer bl.a barn filmer (vissa låtar också)
♥ Har sämsta immunförsvaret och blir därför sjuk hela tiden
♥ Är ett litet problem barn med massa allergier och annan skit bl.a hundar, pollen och gräs
♥ Började i musikskola i 4 och har gått där sen dess fast jag inte ens vill fortsätta med musik
♥ Galet kräsen när det gäller killar
♥ Ett av dom högsta kraven jag har på killar är leendet. Smälter för killar med perfekt leende och kritvita underbara tänder!
♥ Älskar barn, vilket faktiskt är Leonas (Julias lillasysters) förtjänst! Den söta ungen var så öppen och glad för mig att jag nu har börjat fastna för alla små söta ungar!
♥ Har bott i samma rum i 14 år och försöker därför göra om i mitt rum allt för ofta
♥ Har alltid varit hund-människa och galen i små söta valpar
♥ Är Coca cola beroende
♥ Har ett jobb och tjänar ganska bra på det men lyckas ändå göra slut på alla pengar samma dag som jag får dom.

Maltesers & Top model 11

sitter och äter maltesers samtidigt som jag kollar på top model 11... galet bra program. vet inte vad jag ska skriva... väntar på att therese kommer hem och då blir de tangled igen haha geek i know ;)
oooold...

Bild 4

en bild på en konstig tid i ditt liv

Tangled

Eftersom att det bara känns som att jag blir sämre så blir jag hemma idag också. Det ledde till att jag kollade på Tangled. Super gullig film som fick mig att börja gråta några gånger haha. Verkligen värd att se! Tror inte att jag kommer kunna dansa imorgon faktisk :( buuuuh! Vill ju inte bli ännu sämre :/ har inte varit sjuk på galet länge och hoppades på att inte bli det eftersom att man kommer efter så lätt i skolan även om man bara är borta en dag :/ tänkte göra lite nudlar eller nåt nu. C'yah later!

RSS 2.0