Du vet väl om att du är värdefull...

Min ängel ♥

Aa jag sitter på toa!

Nej jag är inte normal som tar kort när ja sitter på toa men so what?!

Dans, dans, DANS!

Åhh nu blir jag sådär galet taggad på att dansa igen! Älskar det! Och min lärare är grymt skön och jätteduktig på att dansa! När jag kom hem så tog jag en dusch och la mig sen i soffan och kollar nu på Efterlys med Anna och Therese. Sen ska jag sova så jag orkar upp imorrn.
Förr-förra terminens show

Nice guys


Hemma från skolan


Tihi


Enkel outfit

Kör på en enkel outfit idag. En vanlig tröja och jeans bara. Ska åka till skolan nu skriver när jag kommer hem. Puss!

Hur många lingon finns det i världen?

Sitter och kollar på Hur många lingon finns det i världen med Anna nu. Älskar filmen! Har sett den tre dagar i rad nu haha. Va nyss med Aram och Ebba. Vi gick hit och bara tog de lugnt. Snackade och skrattade mycke som vanligt. Ska fortsätta kolla nu men skriver imorrn. Godnatt!

Favvo naglarna på


Himym

Kom nyss hem från skolan. Skönt att komma hem och inte ha några läxor alls! Nu ska jag gå och kolla himym (How i met your mother) So long!
Haha Ted ser ut som en galen kines...

"Don't hate me cause you ain't me!"

Blir bara ett super kort inlägg nu, måste komma iväg till bussen snart. Idag har jag på mig en tröja som jag fick för massor av år sen av Julia, mina konfirmationssmycken, min nya vita klocka och mina jeans, leggings från salt. Blir ingen bild, hinner inte men en liten webbkamerbild med jäkligt dålig kvalite kan jag väl bjuda på!

The number is 15

Kom nyss hem från en långpromenad med Aram, Ebba, Linnea och Chessy. Det var supermysigt! Har alltid så roligt med dom personerna. Love you guuuuuys! Haha. Men nu är jag hemma och väntar på att Svenska hollywood fruar ska börja. Favvo programmet. Ska vara socce nu med syrran och mamma innan de börjar. Puss!
fett snygg.

don't be afraid to cry, you can still be a manly guy.

Lång dag. Eller inte så men har varit trött och hungrig hela dagen. Efter skolan åkte jag, Linnea, Ebba och Therese till biblioteket och pluggade. Hade dock inget att plugga så satt bara me haha. Klockan 8 ska jag powerwalka med Ebba igen. Hurtiga brudar!
Bild från konfirmeringen

Tell her that you love her before someone else does

Måndag. Inte direkt min favorit dag men det är iallafall ett steg närmare nästa helg! Ska bara köra ett snabbt inlägg eftersom att jag måste till skolan snart!
Mina konfirmations presenter får följa med idag. Fick ett Tomas Sabo armband med 3 berlocker (kom inte med på bild, En ring från Edblad och silver örhängen.

Konfirmerad!

Ingen uppdatering varken idag eller igår pga konfirmation. Ber om ursäkt för de. Men har faktiskt haft fullt upp och ingen ork pga all stress. Hur mår ni? Jag mår grymt bra! Blev gaalet taggad till att åka utomlands med kompisar... ska prata med mamma och pappa men vet redan att det kommer bli ett nej. Eller? Haha får se. Man kan ju liksom bara dra till Frankrike eller nåt sånt. Skulle vara sjukt nice iallafall! Dom har två dagarna har det faktiskt inte hänt nåt mer än att jag konfirmerats och haft mässa och grejer. Ska snart käka så jag kanske skriver senare! puss!

Skönt!

Hemma från powerwalken för ca. en timme sen. Riktigt skönt var det! Båda gick och prata ut och kände oss riktigt hurtiga! Har ju städat hela dagen så de känns riktigt skönt att bara komma hem, lägga sig i sängen och sätta på en film eller två. Just nu är jag inte speciellt taggad inför konfan imorrn, men kommer antagligen bli det imorrn! Vill att Therese ska komma hem nu. Så om du läser de här, KOM HEM!
Järvsö

Powerwalk med bestis festis

Ska snart ut och powerwalka med Ebba. Måste ut klarar inte av att sitta instängd i de här huset. Vill bara komma ut och få frisk luft och prata ut om allt mellan himmel och jord. Nu såg Hampus en luftballong... fan.. Finns en historia bakom det men den tänker jag inte ta nu för nu ska jag gå och möta ebba!

Hold my hand, just in case

Håller på att städa och fixa inför mottagningen imorrn... suck.. Det är verkligen tråkig att städa! Men mamma är en ängel och köper pizza åt oss. Är så trött och utmattad, förstörd kanske är rätta ordet. Har varit det sen igår. Vet inte om jag berättade det men åkte ju hem innan tredje lektionen eftersom att jag mådde så dåligt och inte kunde koncentrera mig på lektionerna. Grät ju mest. Direkt när jag kom hem så somnade jag och sov ca. 2 timmar innan mamma väckte mig och körde mig till skolan för att ta skolfoto. Kan ju inte blivit vackert. Söndergråten och nyvaken. Enligt mig, ingen bra kombo. Oj va långt de blev men nu ska ja försöka bli lite gladare med Jersey Shore! Ciao!

Tjocknaden i halsen

Hatar tjocknaden i halsen som jag får varje gång jag tänker på vad som hände igår... Grät på vägen hem idag och igår. Det är liksom enda gången som jag varit ensam. Plus att jag går förbi stället där det hände. Känns sjukt jobbigt och är rätt deppig hela tiden. Segt. Men ska ju faktiskt konfirmera mig imorrn så nu måste jag ju bli lite glad! Shoppade lite mer idag hehe. Köpte ett linne, en till bh och en klocka. ↓ Nu ska jag städa! So long!

Pimp my... agenda

Har köpt en supernice agenda som man kunde pimpa lite hur man vill! Har hittils bara satt lite kort på fram- och baksida.

Att shoppa gör mig glad

Åkte tillbaks till skolan för att ta skolfoto sista lektionen och när jag var påväg hem så var jag så himla deppig så jag bestämde mig för att shoppa loss lite eftersom att min lön hade kommit och allt. Mådde faktiskt bättre ett tag! Kände mig dock lite ensam när jag sprang runt där helt ensam med massa påsar i händerna men det var kul. Det här köpte jag ↓
BH
2 par trosor
skärp
Parfym
Pincett
Pennskrin
Stickad tröja
Agenda
Hårspray
Armband
Halsband


Och ett nytt Iphone-skal. Mina jeans missfärgade det direkt...

Overkligt, som en film

För dom som undrar varför jag var så deppig och så i skolan idag så var det för att jag var med om något väldigt hemskt imorse. Jag och min storasyster, Therese, var ute med våra hundar, Hampus och Chessy. Vi skulle gå över en väg och på andra sidan kommer en kvinna med sin lilla hund. Hunden ser Hampus och Chessy och vill självklart springa fram och hälsa. Hunden springer över vägen eftersom att den var okopplad och när hunden kommit över halva så kommer det en bil och kör på hunden. Både jag och Therese såg och hörde allt. Det lilla knytet ligger och lider på marken och verkar ha brutit 1 eller flera ben. Jag tog upp mobilen direkt och frågade vem jag skulle ringa och vad jag skulle göra. Alla som sett det var i chocktilstånd så därför kunde ingen svara. Som tur var så kom en cyklist och en gammal dam också. Ägaren sprang fram och plockade upp hunden och bilföraren kommer ut alldeles skakig och gråtfärdig. Hon hade ingen chans att se hunden eftersom att den var så liten. Cyklisten som inte sett vad som hände men fick reda på det av damen, erbjöd sig att skjutsa hunden, ägaren och bilföraren till veterinären. Jag och Therese vet inte senare vad som hände med hunden men när de började köra iväg så vände vi direkt hem och började gråta. Och vi kunde inte sluta. Alla mina tankar går till Hunden och hennes ägare.
Det får mig verkligen att tänka på mina hundar och hur dåigt jag hade mått om det någonsin hänt dom. Man måste verkligen ta vara på det man har. Hoppas verkligen att det gick bra för hunden.

Danny Saucedo

Sitter och kollar på true talent och måste ju faktiskt medge att Danny är sjukt jävla snygg!

Trött tjej

Sitter och kollar på White chicks... igen.. med Therese. Haha den är ju sjukt bra! Kom nyss hem från att ha varit med Ebba och Elin och lite sånt. Imorrn får jag min lön! Woop woop! Är rätt trött efter dagen så de blir tidigt ikväll. Skriver imorrn igen. Ciao!
Bild från förra sommaren på mig och Julia

Skoldag nr 3

Det här har jag på mig idag, har inte tid att berätta exakta plaggen men kör på svart och har massa smycken, det är allt ni behöver veta. Så, sovit gott? Jag har sovit superbra! Tog en dusch nu på morgonkvisten och det kändes så skönt! Fastnade ju dock så har liiite småbrottom nu... men de löser sig! Nu ska jag börja gå mot bussen!

Konfirmations-övning

Vet dock inte om det stavas så men ja, har precis varit på Konfirmations-övning. Det gick hyffsat. Tur att vi ska öva på Torsdag också. Nu ska jag kolla på film med syster. Hörs imorrn!

Tisdag

Som vanligt, hinner inte ta bättre bilder.
Godmorgon alla underbara läsare! Sovit gott? Det har jag! Idag är det tisdag och andra dagen i skolan. Sätter på mig riktigt sköna kläder på mig idag. Får bli jeansen från igår och syrrans The voice street dance school tjocktröja. Efter skolan har jag övning och fotografering för konfan. Och nu ska jag röra mig mot skolan. Skriver senare!

Haha!

Fick ett par lösnaglar av syrran igår. Skulle egentligen sätta på dom imorse men de fanns inget limm till. Skulle försöka hitta ett nu. Hittade ett till paket med lösnaglar... men inget limm.. Haha sånt som bara händer mig! Men men, ska måla naglarna nån snygg färg istället. Funderar på orange. De blir nog de!
Dom här var dock mer röda än vad min färg är...

Järvzoo

Har ju ett zoo på mitt landställe som vi alltid brukar gå på. Rätt så mysigt. Senast tog jag en hel del bilder så tänkte lägga upp dom så ni får se.
Sen har jag tusen bilder till men orkar inte lägga upp alla. Och hur många som helst på arash och therese också.

Don't hate me cause i'm beautiful, hate me cause your boyfriend thinks so

Sitter och äter nudlar och kollar på You don't mess with the zohan. Får höra väldigt ofta från folk att dom tycker att jag alltid kollar på film. Haha sant? Kanske.. tycker att det är så mysigt och lär mig ju sjukt mycket engelska eftersom att jag oftast kollar utan text också så det är ju bra för skolan!

Yeah, we're going down


Hemma efter första dagen i skolan

Slutade egentligen ca. 11 idag men hade samtal 12:50 så va tvungen att stanna kvar i skolan 1 tim och 50 min. Det sög men det var jäkligt skönt att komma hem! Ligger och kollar på White chicks nu igen medans jag äter fruktsallad som jag och therese gjort.
Haha när jag och Ebba var på promenad för ett tag sen

Första skoldagen

Nu är det dags att gå tillbaks till skolan igen och börja med samma jobbiga rutiner igen. Idag har jag på mig detta ↓
Sjukt hemsk bild men har inte tid att ta massa
Örhängen: cubus
Linne: ingen aning
Tjocktröja: Helenas
Jeans: salt

Omg aka Wtf


Nyduschad

Nej är inte naken, har handuken runt mig
Har precis duschat och smörjt in mig med Body butter, Wild cherry. Fick den av några underbara tjejkompisar i födelsedagspresent. Ska sätta på en film nu och sen gå och lägga mig så jag är pigg imorrn. PUSS!


21/8-2011

Den här sista dagen på lovet har varit ganska skön. Har bara slappat hela dagen. Sådär lagom nu tills skolan börjar. På torsdag kommer lönen (wohoo) så då ska jag försöka dra med någon till stan för att shoppa med mig! Ska lägga mig och kolla film nu
glad tjej på landställets zoo

White chicks

Igår kollade jag och Elin på den här sjukt underhållande filmen. Riktigt sevärd film. Båda skrattade högt vid många tillfällen.

Sista dagen på lovet

Förlåt för dålig uppdatering idag och igår men eftersom snyggingen elin var här så kände jag att jag borde vara social med henne. Elin drog runt 1 idag och direkt efter var det bara att börja städa. Skolan börjar imorgon. Har faktiskt inte så galet mycket ångest. Känns rätt skönt att börja så man änrligen kan avsluta grundskolan och börja gymnasiet.

Godmorgon

Som ni kanske såg så låg jag ganska sömnlös inatt. Somnade runt 6. Försökte somna från 2 men det gick bara inte. Och självklart så kommer min syster och väcker mig 7000 gånger på 50 minuter, så det var väl bara att gå upp. Idag ska jag spendera dagen med Elin. Har saknat den bruden sjukt mycket! Vi ska kolla på Eldorado vilket är en liten "tradition" för oss. Eller så råkar de bara va att vi bådaa älskar filmen. Sen drar vi till Stinsen och shoppar lite. Skulle egentligen dragit till The voice idag men tråkigt nog så har man 2 hundar som inte kan vara ensamma hemma eftersom att den ena löper. Ska inte tråka ut mer men slänger in ett inlägg senare.
En mindre morgonpigg brud

Mina allra käraste systrar

Min fina fina Therese. Du som alltid ställer upp för mig och gör mig glad när jag är ledsen. Du är det finaste som
finns! Kan aldrig ha tråkigt med dig, inte ens när vi "bråkar"!

Min kära Anna som jag också står väldigt nära. Du betyder så otroligt mycket för mig och vi har alltid kul tillsammans. Det är så underbart att man alltid kan räkna med stöd från dig! (Vi SKA hitta "mannen med skrattet")

Min finaste, underbaraste Jenny. Du är så underbar och hjälpsam. Att veta att man kan lägga huvudet på din axel om man känner sig nere är så skönt! Du är knäppare än knäppast, precis som vi alla systrar är.


Ni är det absolut finaste jag har och jag älskar er över hela mitt hjärta

We all need mirrors to remind us who we are


Jag saknar dig

En till film som jag starkt rekomenderar är filmen Jag saknar dig. Hela biografen både skrattade och grät till den. Den är inte bara bra för att det är min bildlärares man som gjort den (stolt) utan den är så berörande och fin. Man kunde verkligen leva sig in i filmen. Den måste ses helt enkelt!

Ray William Johnson

Har börjqat kolla på Ray William Johnson. Tycker faktiskt att hans youtube kanal är sjukt underhållande. Eller aa, hans videor är underhållande. För att komma till hans youtube kanal trycker ni HÄR

Om du inte accepterar dig själv, hur ska någon annan kunna det?

Kom nyss hem... Har precis jobbat och köpt lite saker i centrum. Köpte ett par jeans och ett par örhängen. Jättenöjd! Ska inte skriva så långt, måste duscha.
Chessy & syster

@ Helenas place

Hemma hos Helena nu. Vi kom nyss hem från Aram. Gullungen sprang och köpte ben&jerry och godis medans vi passade has lillasyster som va urgullig! Vi såg Shrek den tredje och Rango. Ikväll vet ja inte vad vi ska göra. Just nu står Helena i duschen medans jag sitter och dunkar musik i högtalarna. Skriver kanske senare och om inte, så hörs vi imorrn!

Spanien 2010 vill tillbaks!

Jag kan se dig, men vi kommer aldrig se varann

Ska snart möta Helena och sen drar vi vidare hem till Aram för att kolla film eller nåt. Kommer bli mysigt. Vet inte va ja ska göra ikväll men vill hitta på nåt kul eftersom att det är sista dagarna på sommarlovet nu. Ska faktiskt inte bli så hemskt att gå tillbaks till skolan. Skolåret kommer gå fort och sen kommer ju gymnasiet vilket kommer bli sjukt kul!
Haha arkivbild från när vi va i järvsö

Godmorgon

Godmorgon alla kära läsare! Sovit gott? Själv har jag inte sovit så mycket. Skulle egentligen jobbat idag men de blev inte så. Jobbar imorrn istället! Vill shoppa men har inga pengar! Som tur är så får jag barnbidrag den 20/8 och lön 25/8. Cash is king! Då ska jag shoppa loss! Ska fixa lunch och sätta på en film eller nåt. Hörs senare!

Tatuering

Vill jättegärna göra en tatuering. Direkt när jag blir 18 så ska jag göra en på handleden. Vill ha texten:
If I had to choose between loving you and breath, I would use my last breath to say that I love you
Tycker att den är jättefin. Sitter alltid och skriver den på handleden haha.

Bad teacher och Stomp the yard

Har nyss kollat klart på Bad teacher med mamma (hon somnade) och har nu börjat kolla på Stomp the yard. Haha tredje gången jag ser Bad teacher... men den är ju sjukt bra. Stomp the yard har jag sett säkert en miljard gånger men det är en riktig klassiker med snygging Chris Brown som även spelar i This christmas. Sitter just nu bara och väntar på att Therese ska komma hemma. Helt onödig dag. Imorgon ska jag iallafall jobba och sen vet jag inte va ja ska göra på kvällen men vill hitta på nåt!

The roommate

Har ett riktigt bra filmtips till alla! Filmen heter The roommate och är enligt mig en sjukt sevärd film som fick mig att både skratta och gråta. I en av huvudrollerna spelar Leighton Meester som flera av er nog känner igen från serien Gossip girl där hon spelar Blair Waldorf. I filmen spelar även Cam Gigandet som spelat allt från en snygg bartender i filmen Burlesque till en minst lika snygg MMA mästare i filmen Never back down.
Den här filmen vill man INTE missa!

Back on track!

Nu är bloggen fixad och tillbaka! Skrev nyss ett långt inlägg om massa olika saker som jag sen dumt nog råkade trycka bort... fml... men men! Hur har erat sommarlov varit? Mitt har varit superskönt men också väldigt segt. Har inte gjort så mycket känns det som. Men det är inget jag ångrar för nu har jag ju vilat ut mig ordentligt inför 9:an! Ska verkligen satsa i år! Aa, den har man ju aldrig hört förr... men nu ska jag faktiskt det. Vill kunna komma in på vilket gymnasium jag vill. Jag funderar på att göra den här bloggen lite mer till en fotoblogg. Har ju nyligen skaffat en ny superfräsch kamera som jag sliter med hälsan.
Det var allt för nu! skriver lite senare. Ciao!

Börja blogga igen?

Funderar på att börja bloggen igen... måste bara fixa en fungerande header :)

RSS 2.0