I am legend

Var lite snabbt med Ebba i centrum. Vi tog en fika och satt bara och pratade. Love that girl! Super mysigt hade vi :) har dans idag. Ebba kan inte vara med, buuu. Hon skulle på möte för hennes steamboat grej... Tänkte antingen kolla på Jersey shore, kolla klart på I am legend eller äta.... svårt val... ska nog kolla klart på I am legend ;) kan aldrig sluta gråta till den filme.. gråter typ av att tänka på det. haha jag vet att jag är en tönt. Ciao

Trasig värmepanna

Igår var jag på fest hos Ivar. Det var skojjigt :) Idag ska jag på middag med familje för min älskade syssling Madde fyllde 20 igår! Grattis snygging! Håller på att ladda ner andra säsongen av Jersey shore nu! Så här ska det nördas för fullt! Är helt sjukt trött! Ska nog ta en power nap sen. Usch va kallt det är i mitt hus... vår värmepanna är sönder så detr är iskallt! sitter här med massa filtar på mig och kollar på världens bästa hotell. Super sugen på cheese balls.... aja nu ska jag fixa lite lunch. Ciao!
Fina farmor och farfar ♥ tog bilden från syster Annas blogg.

Jenny!

Sitter här med Jenny och snackar lite killar... haha helt tyst faktiskt eftersom ingen har någon kille att snacka om... men men har ju alltid mina killkompisar som räcker gott o väl för mig :) Idag har jag varit i centrum och köpt ett midjeskärp, två bhar och en jättefin tröja. NÖJD?! aa. Funtar på att ta ett varmt skönt bad eftersom jag bara ska ha en lugn hemmakväll idag :) imorgon blir de fest! Och imorgon fyller även min bästavän Helena år! Mitt älskade barn! Nej juste hon va min man... never mind. Kanske slänger upp bilder på vad jag köpte ifall jag hittar kameraladdaren :) Nu blire mer Jersey Shore, YEEEY!
har ni någonsin sett något sötare?!

Ny header

Har ny header igen men sparade en del design från när Sofia Karlberg gjorde den till mig.

Sommar outfit.

En snygg kort tröja till ett par shorts tillsammans med lite snygga smycken, converse och med pricken över i:et, ett par Ray Bans. Det blir en riktig höjdare i sommar!

Johanna Holmberg i 4an eller 5an...

I Irak rasade bomberna ner som salt från ett saltkar.

- mamma varför bajsar stjärnorna sprängämnen?

- de har säkert ont i magen lilla du. Sa min mamma.

- okej, fast när jag har ont i magen så luktar det bara bränt men inget sprängs….

- förklara då varför alla dina byxor har hål i rumpan?

- för en kille gillar att pilla mej i rumpan!

- jaha, gör du tillbaks då?

- såklart!!

- va bra visa vem som bestämmer!!


YES!

Praoplatserna klara! Vecka 14 blir det OKQ8 och vecka 15 blir det dagis. Kommer ha superkul! Ska praoa med bästa Julia! Längtar!
När jag kom hem satte jag mig direkt vid datorn och började ladda ner nya penslar och typsnitt till photoshop! Så har suttit och redigerat lite. Här är de jag gjort idag:
funtar på att ha som header... Vad tycker ni?




bara några slarviga orkade inte göra någon riktig

stress på hög nivå

Idag har det inte hänt så mycket. Åkte och jobbade med Julia efter skolan :) vi måste lämna in prao lapparna om två dagar och jag har inte hittat någon prao än... känns jättebra.. Men pappa berättade att vi kanske kan praoa på hans jobb och det skulle rädda oss! :) men imorgon ska vi ringa som galningar! hoppas verkligen att vi hittar något!
lite sådär halvflummig bild från i lördags.

EBBA!!

Dålig uppdatering jag vet... Men häng inte läpp för det! I'm back! And so is EBBA!!!! :D Jag och tjejerna hade slängt ihop en liten överrasknings-tjejkväll till henne! Super mysigt! efter sov jag hos ebba :) pratade tydligen jättemycket i sömnen... oopsi ^^ Ikväll ska vi även fira att Gustav är hemma så alla ska till Fanny :) Ska bli kul! Imorse när vi vaknade så åt vi frukost och tog sedan en härligt lång promenad i vårsolen! UNDERBART! Nu blir det en lång skön varm dusch! Hare!
saknar mexico!

Tanten...

Idag vid gympan kom det två små tantor gåendes. De var påväg ner för en hal backe och höll hårt i varandra för att inte ramla. Mitt i allt tappar den ena sin mobil och märker det inte. Jag ropar för att försöka säga det men dom hör inte så jag springer fram för att plocka upp den. Självklart så ramlar jag rakt ner i backen och slår hårt i ryggen. Men ingen förutom Julia såg så vi garvade några sekunder och sen fortsatte jag. Jag plockade upp mobilen och sprang fram till tanterna och dom blev så glada. Kändes riktigt bra! Har dock fått tillbaks min smärta i bröstkorgen och har sjukt ont i ryggen och svanskotan :/ efter skolan åkte jag och jobbade och sen köpte jag ett par jeans på vägen hem. Nu ska jag och syster kolla på Burlesque, haha blir 3 gången på mindre än en månad... Älskar den!

Agnes Klapp

Hade en supermysig dag med bästaste Agnes! Det började med att vi åkte till sollentuna centrum och fikade med Sarah och Lydia. Det var mysigt! Köpte en frapino och en cupcake karamell :) Snackade med mamma och pappa och dom tycker att jag ska börja med mitt barnbidrag. Jag vet att jag är sen typ som börjar nu men har känt innan att det bara skulle vara onödigt eftersom jag vet att jag bara skulle köpa upp allt direkt. Men nu har vi bestämt att jag får 500 och sen om jag ha kläder så säger jag bara åt dom att lägga in till mig! Det här betyder att eftersom att jag jobbar och får lön också som jag nu kan lägga undan för jag har ändå pengar att köpa kläder för så kan jag ÄNTLIGEN få ihop pengarna till den där jävla systemkameran!! Wihoo! För er som inte vet vilken så  är de den på bilden under ↓
nice vaaa?!

Running wild


Redigerat

Har aldrig tagit så lång tid att redigera en bild som den här...
Haha hittade den här. Gjorde den någon gång för jättelängesen när jag hade tråkigt :P

Vampires suck

Nu kom Arash vilket betyder feeest! Okej kanske inte men mysigt kommer de bli! Vi ska slå oss ner i hångelrummet (tv-rummet. Pappa kallar de hångelrummet så de har liksom blivit de nu) och kolla på underbara Vampires suck. Haha asso det är nog en av dom skönaste filmerna jag sätt. Jag dööör av den hahahaha! och han som spelar Edward är ju gaaalet snygg! Och han som spelar Jacob också men tycker ändå den andra är snyggare! Haha... Aja nu ska vi ner och fixa! Får se om det blir något photoshoppande... tveksamt.. annars kommer det antagligen imorgon :)
Matt "Edward" Lanter
Chris "Jacob" Riggi
Fan fick lite beslutsångest båda är ju smaskiga....

Hemmakväll och fotbollsmatch

Hejsan alla kära läsare! Ikväll blir de nog som igår, en mysig hemmakväll med syster. Idag åkte jag, Chessy och Therese och kollade på några kompisar som spelade fotbollsmatch. Dom var jätteduktiga! Dom vann! Wiiiihooo! Haha jag och Therese var jätteflummiga! Chessy ville bara ha bollen haha. Det var längesen jag photoshoppade så tror fan att ja ska sätta mig och göra det ikväll. I fredags åkte jag och Julia till stan direkt efter skolan. Fick med mig två snygga tröjor hem! Riktigt nöjd. Nu ska jag lägga över massa bilder på ett USB som jag ska photoshoppa sen! :D see ya'll later aligator ;)
gammal bild på fina syster!

Jag saknar dig skitunge!

Kom hem för i helvete!!♥

boooring....

Hemma... ensam... har tråkigt... någon som vill komma och uppmuntra mig? :)

Ännu en dag hemma

Stannade hemma idag också. Eller åkte till skolan och var där en timme men fick sedan galen huvudvärk och illamående så ringde pappsen så fick han hämta mig. Har pluggat lite hemma så det var bra! Duktigt Johanna! Nu tänkte jag ta en liten power nap. Hare!

Intenationella kvinnodagen!

Vår dag nu kvinnor, njut!

Tänkte vara lite snäll...

och ta fram kameran och kamerasladden och ladda upp lite sköna bilder eftersom de enda jag kommer nu är gamla bilder som redans visats 30000000 gånger..... så enjoy!
Påväg till Emmas överraskningsfest....
Helena, Johanna och Ebba...
My doughs! (dogs)....
Syster o arash (her boyfriend)....
Sonias B-day...
Haha jag och Helena...
You know one of those times when you where supposed to study...

Sometimes i wish time could rewind



Hemma

Är hemma och sjuk idag. Ska ta hand om mig själv nu bloggar senare om jag orkar puss!

Sämsta bloggerskan

Ledsen alla för sämsta uppdateringen! Skäms lite men jag var i Hälsingland utan internet så det är faktiskt okej att skylla på de! Det här lovet har varit riktigt kul faktiskt! varit me många vänner och mycket skratt m.m. Kom precis hem från några härliga dagar i norra Sverige (tror jag) med bästavännen Julia. Vi tog massa bilder, åkte skidor, bastade m.m. Och kollade på film! samt grät. Haha kollade på Titanic för första gången... snacka om ångest efter haha. Julia har alla bilder på sin dator men så fort hon har skickat dom så kommer dom upp på bloggen! Nu ska jag gosa ner mig i soffan och kolla på en film. Hare bra!
skönaste kvällen hade så jävla kul!

RSS 2.0